SEX

20 λόγοι για να μην την πέσεις στην κοπέλα κάποιου άλλου

Όλες οι καλές είναι πιασμένες - και όσες από αυτές φλερτάρουν μαζί σου δεν είναι καλές. Σου δίνουμε όλους τους λόγους για να μην γίνεις ο τρίτος άνθρωπος.

Προφανώς όταν είσαι έξω σε ένα μπαρ και διαλέγεις την λεία σου, η λεία δεν γράφει στο μέτωπο αν έχει αγόρι ή όχι. Οπότε για αρχή, για τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας (ή και μισάωρα ή και ώρες) πιθανόν να μην ξέρεις πως το relationship status της είναι in a relationship. Αν το μάθεις όμως, τι πρέπει να κάνεις; Να τσιμπήσεις και να την διεκδικήσεις ή να οπισθοχωρήσεις διότι -τι να κάνουμε τώρα φίλε, έτσι είν’ η ζωή- κάποιος έφτασε εδώ πιο γρήγορα από σένα; Μια γυναίκα που έχει βρεθεί και στις δύο θέσεις (να φλερτάρει με κάποιον όσο το αγόρι της ροχάλιζε παραδίπλα και να φλερτάρει με το αγόρι αλληνής) εξηγεί γιατί όλες αυτές οι ιστορίες δεν αξίζουν τον κόπο και τελειώνουν με ιδρώτα (στην καλή περίπτωση), δάκρυα (στην κακή περίπτωση) και αίμα (στην ακραία-αλλά-παίζει-και-αυτό περίπτωση).

 

Δεν λέει να την πέσεις σε κάποια που έχει αγόρι γιατί…

…εχμ, έχει αγόρι.  

…αυτό το αγόρι θα μπορούσες να ήσουν εσύ.

…αν αυτό το αγόρι γίνεις αύριο εσύ, οι πιθανότητες λένε πως θα ξανακάνει τα ίδια με κάποιον άλλο που θα μυρίζει “καινουργίλα” σαν εσένα.

….δεν θέλαμε να το μάθεις από εμάς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου κάτσει ποτέ.

…το γεγονός πως δεν μπορείς να την έχεις αυτομάτως την κάνει 98,29% πιο όμορφη στα μάτια σου. Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζεις. Αλήθεια.  

…το φλερτ με το κορίτσι του διπλανού είναι εξαιρετικά εθιστικό, μην το αρχίσετε.

…διαταράσσεις την ισορροπία του σύμπαντος: ένα αγόρι αγαπάει ένα κορίτσι. Όχι ένα αγόρι αγαπάει ένα κορίτσι που αγαπάει ένα άλλο αγόρι.  

…παίζει πάντα η περίπτωση να σε βρει το αγόρι της και να σε κάνει μπλε-μαρέν.

…μπορεί, βέβαια, να του δείχνει τα μηνύματά σου για να τον κάνει να ζηλέψει. Ή μπορεί να του τα δείχνει για να τον φτιάχνει. Γενικά δεν θες να συνεχίσουμε τι άλλο μπορεί να κάνει με τα μηνύματά σου.  

…δεν θες τέτοιους επίμονους λεκέδες στο κάρμα σου. Αυτό είναι το κορίτσι-παστίλια για τον πόνο του άλλου. Εσύ την παίρνεις, κάποιος άλλος ξεκινά να πονά.  

….η επιλογή μιας δεσμευμένης από μόνη της σε κάνει να δείχνεις ελαφρώς απελπισμένος. Τι έγινε ρε φίλε; Τέλειωσαν οι ελεύθερες;

….παίζει μαζί σου γιατί ο δικός της την βαρέθηκε. Σκέψου την υπό αυτό το νέο pathetic πρίσμα. 

…όταν σου λέει “πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι/ δεν ξέρω τι μου συμβαίνει/ νιώθω τόσο άσχημα για όλο αυτό ”, λέει ψ έ μ α τ α.   

…καις ώρες, μέρες, βδομάδες να ασχολείσαι μαζί της μέσω μηνυμάτων στα κινητά και στα social media όσο η πραγματική ζωή συμβαίνει στο μεταξύ εκεί έξω.  

…αν δεν σου κάτσει, σημαίνει πως ήταν ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου. Αν σου κάτσει ξεκινά νέος κύκλος επεισοδίων πώς να την χωρίσεις από το αγόρι της. Αν χωρίσει με το αγόρι της ανατέλλει μια νέα εποχή, πώς να την εμπιστευτείς ότι δεν σου κάνει τα ίδια. Γενικά, έχεις χρόνο;

…σε αντίθεση με το αξιολύπητο προφίλ που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου για εκείνον, το αγόρι της μπορεί να είναι ωραίος τύπος. Θα μπορούσε να είναι φίλος σου.

…κάθε νύχτα που εκείνη ζεσταίνει το κρεβάτι του και εσύ κρυώνεις στο δικό σου είναι άλλη μια πανηγυρική ήττα. Και η μέρα που θα φέρει τη νίκη ίσως δεν ξημερώσει ποτέ.

…προκύπτουν ερωτηματικά σχετικά με την ηθική σου. Την πέφτεις σε μια δεσμευμένη. Θα έκανες το ίδιο και με μια παντρεμένη; Ενδεχομένως και με μια μαμά; Πώς θα ένιωθες στη σκέψη ότι κάποιος κάνει τα ίδια με τη δική σου μαμά;

…αυτή δεν είναι το επόμενο κορίτσι σου. Αυτή είναι το κορίτσι κάποιου άλλου. Το δικό σου κορίτσι είναι εκεί έξω και περιμένει.

…ρε φίλε, τι δεν καταλαβαίνεις; ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΙ.