SEX

20 λόγοι που το σεξ στο κρεβάτι είναι βαρετό

Μία δημοσιογράφος του Oneman αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο να γράψει μία αλήθεια που δεν έχει ούτε φόβο ούτε πάθος. Δυστυχώς.

Οι απόψεις γύρω από το καλό και το κακό σεξ διίστανται. Από παρέα σε παρέα, από φύλο σε φύλο, από κανάρα σε κανάρα, από site σε site. Στο δικό μας για παράδειγμα, δεν πάει πολύς καιρός από τότε που Αναστασιάδης και Ρούσσου ακόνισαν τα πληκτρολόγιά τους και ρίχτηκαν στη μάχη του ‘ποιο σεξ’ και τη συχνότητα που πρέπει αυτό να εμφανίζεται σε μία ερωτική σχέση. Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες επ αυτού του θέματος γιατί εντάξει, τρεις γνώμες σε δύο σεζόν, πάνε πολύ.

Γενικά, όπου συζήτηση περί σεξ και μάλαμα αυτό θα πω μόνο και θα μπω επίτηδες δίχως προλόγους και προκαταρκτικά στο σημερινό θέμα το οποίο για πολύ κόσμο, και χωρίς να καταλαβαίνω πραγματικά το λόγο, αποτελεί ταμπού. Το σεξ στο κρεβάτι είναι η συνήθεια που δεν έγινε ποτέ λατρεία, αλλά αναγκαίο κακό. Το γιατί; Θα σε γελάσω. Εγώ για το ‘κακό’ είναι που θέλω σήμερα να σου μιλήσω και να ζητήσω αν συμφωνείς φυσικά, το support σου.

Ιδού λοιπόν, τα επιχειρήματά μου.

Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σεξ ρουτίνας. Τυχαίο;

Κατά τη διάρκεια του σεξ στο κρεβάτι, συναντάμε συνήθως την περίπτωση της λεγόμενης γυναίκας – αστακού, η οποία ουδεμία σχέση με τη γυναίκα – αράχνη, ξαπλώνει και απλά περιμένει να γίνει το θαύμα.

Αν είστε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού, η προτροπή ‘πάμε στο κρεβάτι‘ είναι πιο ξενέρωτη και από το ‘θέλεις να σου δείξω τι κρύβεται στο παντελονάκι μου;‘ (δεν ξέρω αν έχεις πει ποτέ αυτήν την ατάκα. Ελπίζω στο όχι.)

Υπάρχει η εικόνα που κλείνεις τα φώτα, σκεπάζεσαι με το σεντόνι και κοιμάσαι ξεκινάς το έργο(ν). Ούτε στην κατοχή τέτοιο σεξ.

Χωρίς να θέλω να πω κάτι, οι περιπτώσεις που το σεξ στο κρεβάτι μετουσιώθηκε σε άγριο σεξ ήταν όταν την πέταξες στο πάτωμα. Ή τον τοίχο απέναντι. Ή το γυρίσατε στο όρθιο (ντουζ πουάντς)

Όσο πιο άκυρο είναι το σημείο που θα της την ‘πέσεις’, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση δείχνεις να έχεις στον συγκεκριμένο τομέα. Μάντεψε σε ποιο σημείο της λίστας, βρίσκεται το κρεβάτι.

Σεξ στο κρεβάτι κάνουν συνήθως γονείς και συνταξιούχοι. Για τους δεύτερους δεν είμαι σίγουρη, για τους πρώτους δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Το κρεβάτι άμα το καλοσκεφτούμε έχει ως πρώτη ιδιότητα τον ύπνο. Σε αυτόν παραπέμπει. I rest my case.

Συνήθως, το σεξ στο κρεβάτι έχει περισσότερη διάρκεια από το σεξ στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού και του κόσμου. Γιατί είσαι πιο άνετος, ναι, αλλά και γιατί κρατιέσαι πιο εύκολα. Μπορείς να σκεφτείς μήπως, γιατί; Ευχαριστώ. Α, και κάτι άσχετο: Σταμάτα να κρατιέσαι στο σεξ (teaser για το κείμενο της επόμενης εβδομάδας).

Η μοναδική ισχύς που έχει απομείνει στο σεξ στο κρεβάτι είναι το ‘θέλω να σε ρίξω στο κρεβάτι‘ σαν έκφραση. Αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, ας μην είμαστε τόσο προβλέψιμοι. Και τόσο Αμερικανάκια.

 

Είναι γλυκανάλατο αφού, είναι προβλεπόμενο. Πού κάνατε σεξ; Στο κρεβάτι. Μάλιστα.

Όπως πλένεις τα δόντια σου κάθε πρωί, έτσι κάνεις και σεξ στο κρεβάτι. Καμία φαντασία, μόνο όρια.

Μα, ο καναπές δεν βολεύει“, μία φράση που απλά επισφραγίζει την άποψη ότι κρεβάτι είναι για τους βολεμένους.

Μπορείς να συγκρίνεις το σεξ στο κρεβάτι με το σεξ στο αυτοκίνητο ή το ασανσέρ ή το πλυσταριό ή οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο; Ρητορική ερώτηση.

Ακόμη και το πρωινό σεξ, που κατά κύριο λόγο γίνεται στο κρεβάτι χάριν ευκολίας, πιο πολύ το ευχαριστιέσαι στο μπάνιο ή την κουζίνα.

Και μιας και είπα πρωινό, ας μιλήσουμε λίγο για την αρπαχτή. Δεν ξέρω πόσο την τιμάτε με το έτερον ήμισυ στην καθημερινότητά σας, όμως οι ευεργετικές της ιδιότητες είναι τόσες πολλές που σου συστήνω ανεπιφύλακτα, να την βάλεις στο πρόγραμμά σου (σας). Τώρα που το ξεδιαλύναμε αυτό, θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά: Μπορείς να σκεφτείς αρπαχτή σε κρεβάτι; Δηλαδή άστο, πνίχτο, πάρε οικόπεδο.

Πάνω από κάθε κρεβάτι, θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει μία αφίσα Missing με το πάθος σε ρόλο αγνοουμένου. Ναι εντάξει, μπορεί να γίνομαι υπερβολική αλλά αν το δεις συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα μέρη συνουσίας (ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, μέσα μου) στο κρεβάτι η έλλειψη πάθους παρατηρείται συχνότερα.

Όσο πιο συχνά, μπαίνει το κρεβάτι στην καθημερινότητα του σεξ σου, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν οι πονοκέφαλοι, το ‘είμαι κουρασμένος’ και το ‘μη, θα μας ακούσει το παιδί’. Ε γιατί μία, δύο, τρεις, νισάφι.

Την κρεβατομουρμούρα την έχεις ακουστά; Γίνεται στο ίδιο έπιπλο. Τυχαίο;

Είναι το μόνο σημείο στο οποίο κινδυνεύεις αν η όλη φάση δεν πάει καλά, να σε πάρει ο ύπνος.

 

Bonus: Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου, το Κάμα Σούτρα, ο Μίκι Ρουρκ, πιστεύεις ότι θα υπήρχαν αν το κρεβάτι δεν είχε κάνει κατάληψη στην ερωτική ζωή του μέσου ζευγαριού;

Και τώρα, σε ακούω. Διαφωνείς ότι το σεξ στο κρεβάτι είναι τρομακτικά βαρετό; Επιχειρήματα, παρακαλώ.