SEX

21 ατάκες που είναι πολύ νωρίς να (της) πεις

Ναι, το 'σ αγαπώ' φιγουράρει πρώτο στη λίστα. Και ναι, μπορείς να προετοιμαστείς για blackjack στο savoir vivre των σχέσεων που ακόμα δεν έχουν προλάβει να γίνουν σχέσεις.

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα κουλουράκια που μόλις βγήκαν από το φούρνο, οι καινούριες γνωριμίες θέλουν το χρόνο τους. Και μεγάλη προσοχή στη διαχείριση.

Ας συνεχίσουμε όμως στο ύφος Ηλία Μαμαλάκη με το οποίο ξεκινήσαμε: Στο ταψί με τα κουλουράκια (που έχουν προκαλέσει πολλαπλά κατάγματα στη μύτη σου με τη μυρωδιά τους) περιμένουμε λίγο να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο διάλυσης κατά την μεταφορά, ξεκολλάμε προσεκτικά τον πάτο τους από το σκεύος και τα μεταφέρουμε στο πιάτο ή το στομάχι μας.

Όσο σου τρέχουν τα σάλια, πρέπει να πούμε ότι πάνω κάτω και με τις καινούριες γνωριμίες που πεθαίνεις να γίνουν παλιές, ενίοτε και παμπάλαιες το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Χρειάζονται χρόνο, προσοχή στις απότομες μεταβάσεις και αλλαγές.

Το σενάριο θέλει εσένα και το κορίτσι που θέλεις να γίνει το κορίτσι σου (ο ένας μήνας ΔΕΝ είναι σχέση) να βγαίνετε τις τελευταίες τρεις-τέσσερις εβδομάδες. Στα τικ σου για την ώρα έχεις τα εξής: Σου αρέσει, έχετε χημεία στο σεξ και όταν είσαι κάπου μαζί της περνάς πολύ καλά. Ελπίζουμε και εκείνη.

Θέλεις να είσαι μαζί της ή μάλλον, επειδή και για το ‘θέλω’ νωρίς είναι ακόμα ας πούμε ότι σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αρκετά. Ωστόσο, επειδή ΔΕΝ την ξέρεις, δεν θέλεις να τα κάνεις θάλασσα και να την τρομάξεις ή να την βαρεθείς γρήγορα και να ξεφουσκώσει όλο αυτό σαν μετοχή της δεκαετίας του ’90. Τι κάνεις λοιπόν;

Πέρα από υπομονή και από το να αφήνεις το χρόνο να σας φέρει κοντά ή τέλος πάντων να κάνει τα δικά του, αποφεύγεις συμπεριφορές και ατάκες όπως αυτές που ακολουθούν.

(με ευχαριστείς άλλη φορά)

Σ’ αγαπώ

Εντάξει, μετρημένα κουκιά. Το να πεις σε μία κοπέλα που την ξέρεις μόλις ένα μήνα ότι την αγαπάς πέρα από απελπισμένος να κάνεις σχέση είσαι και κακός ψεύτης. Πότε πρόλαβες μωρέ;

Sos: Αν το κορίτσι που θα σε ακούσει να της λες σ αγαπώ στον πρώτο μήνα μείνει μαζί σου ή ακόμα χειρότερα ανταποδώσει το συναίσθημα τότε δεν είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Λογικά είστε ο ένας πιο ανασφαλής από τον άλλον.

Sos II: Ναι, προφανώς και εξαιρούνται οι περιπτώσεις που την ήξερες ήδη 100 χρόνια και απλά σας βγήκε το ερωτικό. Παρεμπιπτόντως, όμως πόσο άτολμος να της το κρύβεις το καιρό;

Βλέπω στα μάτια σου τη μάνα των παιδιών μου

 

Θέλω να γνωρίσω τους γονείς σου

Αλήθεια τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεσαι όταν το λες αυτό. Αλλά ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες των προθέσεων, μην το κάνεις. Είναι κάπως πιεστικό. Και κάπως τρομακτικό. Ακόμα και αν το λες στη λογική του ‘να ξέρουν οι άνθρωποι με ποιον βγαίνει η κόρη τους’. Ζεις στην δεκαετία του ’50 το 2017;

Πάμε ένα ταξίδι μαζί

Εκ πρώτης όψεως εδώ, δεν με βρίσκεις απολύτως αντίθετη. Εξαρτάται όμως πόσον καιρό την ήξερες πριν γίνει κάτι μεταξύ σας. Αλλιώς είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ριψοκίνδυνο. Δεν θέλω να κινδυνολογώ αλλά σκέψου ότι ένα ταξίδι είναι μία μίνι συγκατοίκηση.

Είστε μόλις ένα μήνα μαζί.

Θέλεις να μείνουμε μαζί;

Απάντησα πριν από μία γραμμή.

Πόσα παιδιά θες να κάνεις;

 

Πόσους άντρες έχεις γνωρίσει πριν από μένα

Αν εννοείς αυτό που εννοώ και εγώ και έχει να κάνει με τους ερωτικούς συντρόφους τότε είσαι κομματάκι κάφρος, δεν βρίσκεις;

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ;

Πόσων χρονών έκανες σεξ πρώτη φορά

Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Μίλα μου.

Έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις γυμναστική; Θα σου πηγαίνει να ‘σφίξεις’

Εδώ ανοίγεις μεγάλο πόλεμο και χωρίς λόγο μάλιστα. Είναι το ευγενικό του ‘χάσε κανένα κιλό’ που αλήθεια δεν έχεις κανένα δικαίωμα να της το πεις ποτέ. Πόσο μάλλον όταν είστε μαζί ένα μήνα. Και ούτε.

Δεν θέλω να κάνεις παρέα με αυτόν

Τι έγινε Κωστάκη; Ζηλεύουμε τον χωριάτη;

Ποιος ήταν (στο τηλέφωνο)

Υπερβολική έκφραση αδιακρισίας αλέρτ! Προσοχή, κίνδυνος ανάφλεξης.

Θες να δούμε πορνό;

Καταλαβαίνω πού το πας. Είσαι σε καλό δρόμο στην κατηγορία ‘φαντασίωση και σεξ’ αλλά το πράγμα κάπου χωλαίνει στην κατηγορία ‘μόλις γνωριστήκατε’. Δεν βρίσκεις;

Πάρε τα κλειδιά του σπιτιού μου

Όντως τώρα;

Η μόνη περίπτωση που σε δικαιολογώ είναι αν θέλεις να πάει να ανοίξει στον υδραυλικό γιατί πλημμύρισε το μπάνιο, προσφέρθηκε η ίδια να το κάνει και εννοείται σκοπεύεις αμέσως μετά να της τα πάρεις πίσω.

Το πρόγραμμά μου σήμερα _ (χωρίς να σε έχει ρωτήσει)

Αλήθεια, όλα τα άλλα μπορείς να τα αγνοήσεις αυτό όχι. Γιατί είναι πραγματικά πιεστικό το να ξεκινάς έναν μονόλογο του θα κάνω αυτό και μετά θα πάω εκεί.

Σε ρώτησε κανείς;

Θα πήγαινες ποτέ με δύο άντρες;

 

Σήμερα πληρώνεις εσύ

Κάποιος εδώ είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Κάποιος άλλος, ο πιο τσιγκούνης. Βρες ποιος είσαι από τους δύο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις λέιζερ;

Αν δεν εννοείς το παιχνίδι με τον Buzz Lightyear στην Disneyland τότε μάλλον μπέρδεψες την ειλικρίνεια με την προσβολή. Μπορεί το κορίτσι να θέλει να έχει περισσότερες τρίχες πάνω του. Αν σου αρέσει.

Ήμουν ο καλύτερος που είχες;

Καταπληκτική ερώτηση. Μπορείς να την συνοδέψεις με το παρακάτω χορευτικό:

 

Μου λείπεις

Όχι, όχι, όχι. Μην το κάνεις αυτό. Όχι. Πότε πρόλαβε; Πριν ένα μήνα τι έκανες δηλαδή;

…ρέψιμο

Οτιδήποτε και αν προηγείτο ή ακολουθήσει το συμπέρασμα είναι ένα: Μόλις σε ταύτισε με τον γλοιώδη τύπο του σχολείου που ρευόταν για να τσαντίσει την καθηγήτρια.