SEX

Αγάπη μου, θες κάτι από το sex shop;

Φυσικά και θέλει. Αλλά δεν πρόκειται να σου πει τι. Και παρότι κάθε κορίτσι έχει διαφορετικά γούστα στο κρεβάτι, όλες θα εκτιμήσουν τα παρακάτω 5 kinky δώρα.

Ώστε θέλεις να της πάρεις ένα δωράκι από sex shop. Μάλιστα. Μήπως κατά τύχη πλησιάζουν και τα γενέθλιά της για να συνδυάσεις τούρτα, κεράκια και καυτές βραδιές; Καθόλου καλή ιδέα. Το δώρο από το sex shop δεν πρέπει ποτέ να είναι συνδεδεμένο με γενέθλια, γιορτές και επετείους και δεν πρέπει ποτέ να υποκαθιστά το κανονικό δώρο, αφενός γιατί η μόνη γιορτή με την οποία πρέπει να συνδέεται είναι η εκρηκτική σεξουαλική ζωή που έχετε ή αυτή που θα αποκτήσετε, αφετέρου γιατί το δώρο των γενεθλίων της, πώς να το κάνουμε, θέλει να το δείξει στις φίλες της, να το περιγράψει στις συναδέλφους της, να το πει στη μαμά της (θες να μάθει η μαμά της πως πήρες στην κόρη της χειροπέδες;). Ούτε συμπληρωματικά μπορείς να της το δώσεις, μαζί με ένα κανονικό. Γιατί θα μοιάζεις με εκείνον τον τύπο στο γνωστό ανέκδοτο, που πήρε δώρο στη γυναίκα του ένα ζευγάρι παντόφλες και έναν δονητή. Αν δεν της αρέσουν οι παντόφλες, να πάει να ____ (πρόσθεσε εδώ λέξη που κάνει ρίμα).

Όπως και να το κάνουμε, ένα δώρο από sex shop θα γίνεται δεκτό πάντα με επιφυλακτικότητα, ειδικά αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί. Τα παρακάτω 5 όμως είναι χαστούκι-proof επιλογές, υπό την έννοια πως α) δεν θα τρομάξει β) δεν θα ξενερώσει και γ) δεν θα θεωρήσει πως την έχεις στην κατηγορία «τα κάνω όλα/ δεν σιχαίνομαι». Τα δώρα αυτά είναι ζυγισμένα. Είναι μετρημένα. Και είναι και οικονομικά.

 

Χειροπέδες

Όταν φτιάχνει κανείς μια λίστα με δώρα από sex shop, οφείλει να ξεκινήσει από τα κλασικά, τα διαχρονικά και τα δοκιμασμένα. Οι χειροπέδες είναι για εκείνη σαν ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin: έχει φανταστεί άπειρες φορές να τις φοράει – αν δεν το έχει ήδη κάνει κάποια στιγμή στη ζωή της (παρεμπιπτόντως, αν είσαι πλούσιος, πάρ’ της και τις Louboutin, εκεί να δεις καυτό κρεβάτι που θα κάνετε μετά) . Οι χειροπέδες είναι πάντα ένα ενδεδειγμένο δώρο, διότι μιλούν απευθείας στην submissive ψυχή της και, όπως ήδη γνωρίζεις, οι περισσότερες γυναίκες είναι φύσει υποτακτικές στο σεξ. Αν η δική σου δεν είναι, μην ανησυχείς πως το δώρο σου θα πάει στράφι. Απλά σήκωσε τα μανίκια σου και βγάλε το ρολόι.

 

Ένα μικρό δονητή (vibrating bullet)

Οι δονητές τσέπης που κυκλοφορούν (ας τους αποκαλούμε έτσι παρ’ όλο που, αν κάποιος βάζει τον δονητή στην τσέπη του, κάτι δεν έχει καταλάβει καλά) είναι τόσο χαριτωμένοι και με κομψό design που δεν πρόκειται να σοκάρουν/ προσβάλλουν/ απωθήσουν καμία. Αν δεν ανησυχείς γι’ αυτό, γιατί το κορίτσι σου δεν έχει καμία σχέση με τις προαναφερθείσες εύθικτες/ χαμηλοβλεπούσες/ πουριτανές, πάλι μικρό πρέπει να της πάρεις, διότι μεγάλου μεγέθους δονητή κατά πάσα πιθανότητα ήδη έχει. Με το μικρό και πρακτικό δονητάκι θα περάσετε πολύ ωραία, καθώς με τη δόνησή του θα ξεκινήσεις να ερεθίζεις την κλειτορίδα της, αλλά μπορείς και να το συμπεριλάβεις και στην κυρίως πράξη, χωρίς να νιώσει μειονεκτικά ο ανάμεσα στα πόδια φίλος σου. Δεν θα σου πούμε ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσεις, ούτε θα αναλύσουμε όλους τους πιθανούς «συνδυασμούς». Φαντασία έχεις.

 

Τζελ ερεθισμού (stimulating gel)

Ναι, σε καταλαβαίνω, είναι πολύ βαρετό για εσένα. Ξενερώνεις και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να πληρώσεις για ένα τόσο βαρετό πράγμα, καλύτερα να τα δώσεις για τζελ μαλλιών. Δεν εμπίπτει καν στην κατηγορία sex toy και, όπως τα τζελ μαλλιών, το βρίσκεις ακόμη και στα σούπερ μάρκετ. Πόσο sexy μπορεί να είναι ένα προϊόν που κρέμεται στα ράφια του Σκλαβενίτη; Απάντηση: Πολύ. Και το γεγονός ότι πλέον πωλείται και στα σούπερ μάρκετ, θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις, όχι για το πόσο σέξι είναι, αλλά για το πόση ζήτηση έχει. Μη θεωρείς πως αυτό το δώρο είναι εγωιστικό διότι θα επωφελείται αποκλειστικά εκείνη: Η μοναδική αίσθηση του τζελ, που στην αρχή θα την παγώσει αλλά στη συνέχεια θα της βάλει φωτιά, θα την κάνει να σε παρακαλάει να τη σβήσεις, με φυσικό επακόλουθο ένα καυτό, αξέχαστο session. Και αν τα παραπάνω δεν σε έπεισαν, σκέψου και αυτό: γλιτώνεις τα προκαταρκτικά.

 

Μπίλιες (sex beads)

Όσο θαυμάσιο και αν είναι το πέος σου, όσο και αν την ικανοποιεί, παραμένει ένα μακρόστενο μέλος με δύο μπαλάκια attached (ελπίζουμε), τα δεύτερα όμως δεν της χρησιμεύουν σε τίποτα. Το στρογγυλό σχήμα που έχουν οι μπίλιες θα την ενθουσιάσει γιατί δεν θα έχει ξανανιώσει κάτι παρόμοιο και η κίνηση τους μέσα της είναι απόλυτα διεγερτική. Και μη νομίζεις πως μένεις εντελώς αμέτοχος. Οι μπίλιες συνοδεύονται πάντα από κορδόνι. Εσύ θα κρατάς τα ηνία.

 

Κάτι βρώσιμο

Είτε πρόκειται για ένα εσώρουχο που τρώγεται, είτε για ένα βαζάκι σοκολάτας με πινέλο για body painting στις ρώγες της, τα φαγώσιμα παιχνίδια ανοίγουν την όρεξη και δεν δείχνουν ποτέ υπερβολικά kinky (ασχέτως αν η κατάληξη της βραδιάς θα είναι). Οπότε, αν νιώθεις ανασφάλεια να της πάρεις οτιδήποτε από τα 4 προαναφερθέντα για να μην τη σοκάρεις, μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι λαχταριστό σαν αυτά. Ακόμη και αν δεν ενθουσιαστεί με την ιδέα (ή κάνει δίαιτα), το σίγουρο είναι πως μόλις το δει θα σου σκάσει το πιο γλυκό και συγχρόνως πονηρό χαμόγελο.