SEX

Έφαγες χυλόπιτα; Ζήτω η χυλόπιτα!

Ένας δημοσιογράφος του ΟΝΕΜΑΝ εξηγεί γιατί το να πας να μιλήσεις στην κοπέλα στο μπαρ είναι καλύτερο από το να κρύβεσαι πίσω από τα social. Κι ας φας χυλόπιτα, κάνει καλό!

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός φοβόμουν, στεκόμουν ανήμπορος μπροστά στο κορίτσι που ποθούσα, πήγαινα να της μιλήσω και ένας κόμπος ναυτικός έδενε τον λαιμό μου οπότε τελικά έφευγα. Όλοι μου έλεγαν πήγαινε να της μιλήσεις, μην είσαι κότα, τι φοβάσαι; Ξέρεις τι φοβόμουν; Την χυλόπιτα, αλλά δεν ήξερα πόσο καλό, πόσο εποικοδομητικό, πόσο “θρεπτικό” είναι να την τρως. Έκανα λάθος. Και ο πιο σωστός τρόπος είναι να την τρως στα μούτρα, φέις του φέις, τετ α τετ.

 

Όχι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.

Το ξέρω είναι δύσκολο, σου ρίχνει τον εγωισμό. Σε κάνει να νιώθεις λιγότερο γαμάτος από όσο νόμιζες. Ξέρεις κάτι όμως; Συνεχίζεις να είσαι όσο γαμάτος νόμιζες -εκτός αν είσαι ψώνιο- απλά έφτασες πιο κοντά στην γυναίκα των ονείρων σου. Αυτό μου το είχε πει ένας γκουρού όταν είχα πάει στο Θιβέτ.

Κάθε χυλόπιτα σε φέρνει πιο κοντά στη γυναίκα των ονείρων σου

Μετά βέβαια το διάβασα και στο ONEMAN τους 42 κανόνες της χυλόπιτας και μπερδεύτηκα αλλά δεν έχει πολύ σημασία αν ο μοναχός διαβάζει το site ή το site το άκουσε από τον μοναχό. Σημασία έχει πως και οι δύο έχουν απόλυτο δίκιο. Κάθε, μα κάθε φορά που προσεγγίζεις μια γυναίκα, ένα θηλυκό που ποθείς και εκείνο έχει αντίδραση άλλη από αυτή που περιμένεις τότε να ξέρεις ότι βρίσκεσαι πιο κοντά στην γυναίκα που έχεις ονειρευτεί. Και άκουσε ένα σενάριο που θα τα ανατρέψει όλα στο μυαλό σου. Μπορεί να βρίσκεσαι πιο κοντά ακόμα και στην γυναίκα που σου έριξε το “χ”. Γιατί ένας άλλος σοφός είχε πει ότι οι γυναίκες έχουν μνήμη ram και δεν ξεχνάνε ποτέ και κανέναν. Απλά επιστρέφουν όταν το θέλουν εκείνες.

Το μόνο που στην ουσία χρειάζεται να κάνεις είναι να την προσεγγίσεις. Ξέρεις πολύ καλά ότι η λέξη από μόνη της κρύβει την έννοια της επαφής. Με λίγα λόγια πρέπει να έρθεις κοντά της, να την δεις, να της μιλήσεις ακόμα και να την μυρίσεις. Αν δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά τότε δεν υφίσταται ο όρος χυλόπιτα.

 

Άσε φίλε έστειλα αίτημα φιλίας στην άλλη και μου έριξε χυλόπιτα

Όχι, λάθος, άτοπο, αβάσιμο. Δεν μπορείς να το πεις αυτό, δεν γίνεται. Δεν έχεις φάει χυλόπιτα γιατί πολύ απλά δεν εμφανίστηκες ποτέ. Μια ομάδα που δεν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο δεν έχασε ποτέ. Απλά είχε αρνητικό αποτέλεσμα στα χαρτιά. Έτσι και εσύ που κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη κινητού ή υπολογιστή, δεν μπορείς να λες ότι αρχικά προσέγγισες και κατά δεύτερον έφαγες χυλόπιτα από μια γυναίκα. Πολύ απλά δεν έκανες τίποτα και εισέπραξες ένα τίποτα.

Το κατανοώ ότι είναι πιο ασφαλές, πιο σίγουρο για τον εγωισμό σου να μην γίνεται όλο αυτό σε real time, να μην δέχεσαι την αρνητική απάντηση κατάμουτρα και να πυροβολείς κατα ριπάς όποια βρεθεί στο οπτικό πεδίο της οθόνης σου. Όμως έτσι δεν βελτιώνεσαι, δεν φτιάχνεις χαρακτήρα, τρόπο και στυλ προσέγγισης. Σκέψου να φας τα καλύτερα σου χρόνια, αυτά που είσαι χαλαρός, δεν σε νοιάζει τίποτα και μια χυλόπιτα δεν σε αγγίζει, κρυμμένος πίσω από μια εφαρμογή. Όταν θα μεγαλώσεις, όταν θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με την γυναίκα που θες, με την γυναίκα των ονείρων σου, δεν θα ξέρεις τι να πεις, πως να φερθείς και τι να κάνεις.

Όλα είναι θέμα προπόνησης. Όταν ήσουν μπέμπης και δεν ήξερες να περπατάς, έπεφτες συνέχεια. Μετά όταν ανέβηκες στο ποδήλατο πρώτη φορά, έφαγες τα γόνατά σου εκατοντάδες φορές. Όμως έμαθες. Έτσι και η απόρριψη. Όσο την παθαίνεις, τόσο μαθαίνεις. Και όσο μαθαίνεις βελτιώνεσαι. Όχι μόνο στον τρόπο που την πέφτεις σε μια κοπέλα, αλλά ακόμα και εσύ ο ίδιος. Καλά, δεν είπαμε να το κάνεις επάγγελμα αλλά όταν κρίνεις ότι πρέπει να χτυπήσεις να είσαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα.

 

Την χυλόπιτα κάλλιο να την τρως, παρά να την δίνεις. Είπε κάποτε ο Δον Ζουάν

Και αν δεν ξέρει ο Δον Ζουάν τότε ποιος; Σταμάτα να κάνεις κακό στον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν λέω κακό, εννοώ αυτό που είσαι στο μπαρ, έχεις τρελαθεί με την κοπέλα απέναντι και δεν πας να της μιλήσεις αλλά προσπαθείς με χίλιους δύο τρόπους να την βρεις στο facebook. ΌΧΙ. ΛΑΘΟΣ. Πιες δύο σφηνάκια, μάζεψε όσο θάρρος διαθέτεις και πήγαινε μίλα της. Και αν το θάρρος σου ξαναπέσει στο πάτωμα, να ξέρεις ότι την επόμενη φορά θα χρειαστείς λιγότερα σφηνάκια και η ατάκα σου θα είναι πολύ καλύτερη. Ή μπορεί ακόμα και με την χάλια ατάκα σου εκείνη να γελάσει και μετά ποτέ δεν ξέρεις.

Το γνωρίζω, δεν χρειάζεται να μου το πεις, ότι μπορείς μέσα από οποιοδήποτε social, μια οποιαδήποτε στιγμή, να βρεις μια οποιαδήποτε γυναίκα για να βγεις ή να περάσεις το βράδυ σου. Το ξέρω ότι το σεξ έχει γίνει πιο εύκολο και από την λύση πρωτοβάθμιας εξίσωσης. Το ξέρω ότι και εσύ έχεις ψαχουλέψει λίγο tinder και σου μοιάζει εθιστικά εύκολο και δελεαστικά γρήγορο. Έχεις νιώσει όμως το συναίσθημα του να μιλάς με μια κοπέλα που σου αρέσει στο μπαρ και να περνάτε όλο το βράδυ μαζί; Έχεις νιώσει αυτό που μόλις γυρίσεις στο σπίτι κοιτάς ταβάνι και σκέφτεσαι πόσο καλά έκανες που πήγες και της μίλησες; Έχεις νιώσει παντοδύναμος επειδή κέρδισες τον στόχο που είχες βάλει;. Τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να νιώσεις πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου και αν δεν φας μερικές χυλόπιτες.

 

Έφαγες χυλόπιτα, ΖΗΤΩ Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ!