SEX

Εξομολογήσεις ενός sugar daddy

Πώς είναι να κυκλοφορείς με πιτσιρίκες, όταν δεν είσαι πια πιτσιρικάς.

Είναι κάπως παρεξηγημένος ως όρος το ‘Sugar Daddy’ και το ‘Sugar Baby’, αλλά αρκετά διαδεδομένος σε πολλές χώρες του δυτικού κόσμου. Για όσους δεν τον γνωρίζουν (ελάχιστοι δηλαδή) ο sugar daddy είναι κάτι σαν τον ‘μπαμπά’ ενός κοριτσιού, ο οποίος της δίνει χρήματα, δώρα, ταξίδια και την περνάει και μερικά χρονάκια (όχι απαραίτητα το δεύτερο), με αντάλλαγμα την παρέα της ή το κορμί της. Πάντα, όμως, με τη συγκατάθεση της κοπέλας, η οποία είναι αυτή ουσιαστικά που ψάχνει τον sugar daddy της για να γίνει το sugar baby του.

Με αφορμή την ημέρα του πατέρα, λοιπόν, είπαμε να δούμε τα όσα αποκάλυψε ένας έμπειρος sugar daddy σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ‘Businessinsider‘. Γιατί στην τελική, ‘μπαμπάδες’ είναι κι αυτοί, απλά με λίγα παραπάνω χρήματα.

> Είμαι sugar daddy για πάνω από δέκα χρόνια.

> Το sugar dating είναι περισσότερο σαν ένας περιστασιακός γάμος, στον οποίο κανονίζεις εσύ το πρόγραμμά σου.

> Μια ιερόδουλη προσφέρει σεξ για χρήματα και μπορεί να δει πολλούς διαφορετικούς άνδρες μέσα σε μία μέρα. Αντίθετα, ένα sugar baby θέλει να κάνει σχέση. Θέλει κάποιον που να τα πηγαίνει καλά μαζί του. Θέλει ό,τι ακριβώς και μια σύντροφος ή μια σύζυγος, απλώς με περισσότερα χρήματα. Συνήθως έχει μια δουλειά με την οποία πληρώνει τα έξοδά της, αλλά θέλει κι άλλα χρήματα για να ζήσει ακόμη πιο πλούσια.

> Οι περισσότερες γνωρίζουν πως εφόσον βγουν με κάποιον πάνω από δύο φορές, μπορεί να αναπτυχθεί σχέση μεταξύ τους.

> Έφτιαξα ένα λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών το 2006 και έχω γνωρίσει αμέτρητες γυναίκες. Μιλάω μαζί τους και ακούω τις ιστορίες τους. Μερικές τις έχω δει αρκετές φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια, ενώ άλλες ήταν μόνο για μια φορά.

> Η εικόνα του sugar baby που χρησιμοποιούν οι περισσότερες διαφημίσεις με μια καυτή, νεαρή γυναίκα που συναντά έναν πλούσιο μεγάλο άνδρα, ο οποίος την πληρώνει για να δείχνει όμορφη σε ένα δείπνο ή να ταξιδεύουν μαζί είναι συνήθως ψεύτικη. Οι γυναίκες διαβάζουν αυτές τις διαφημίσεις και θέλουν να ζήσουν τη μεγάλη ζωή, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

> Οι γυναίκες που συναντώ είναι καθημερινές γυναίκες της διπλανής πόρτας. Έχουν τη δουλειά τους και μια συνηθισμένη ζωή. Ποτέ δεν φαντάζεσαι ποια μπορεί να είναι sugar baby. Οι πιο πολλές το κρατούν μυστικό.

> Συνήθως οι περισσότερες αντέχουν μόνο μια εβδομάδα ως sugar babies, γιατί κουράζονται να ακούν ανήθικες προτάσεις από περίεργους τύπους, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν καν τα χρήματα να τις βοηθήσουν. Προσωπικά, μεταχειρίζομαι τις γυναίκες αυτές σαν την οποιαδήποτε που θα συναντήσουμε, δεν έχουν κάτι διαφορετικό.

> Το τυπικό sugar baby έχει ένα στόχο, όπως το να βγάλει χρήματα για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, να πάει ένα ταξίδι, ή να αποκτήσει ένα διαμέρισμα. Μπορεί να έχει χωρίσει πρόσφατα με το αγόρι της, να έχει πάρει διαζύγιο, να της αρέσει να βγαίνει πολλά αγόρια, ή να μην της αρέσει η πολυπλοκότητα μιας πραγματικής σχέσης. Σε πολλές αρέσει να νιώθουν πως ένας μεγάλος άνδρας τις βρίσκει ελκυστικές.

Όταν έχεις μια σύντροφο περιμένει όλο και περισσότερα πράγματα από εσένα, το sugar baby είναι ευχαριστημένο με όσα του δίνεις

> Βγαίνοντας με sugar babies, είναι σαν να κάνω σχέσεις, χωρίς να χρειάζεται να παντρευτώ ποτέ.

> Για τρία χρόνια βλέπω την ίδια γυναίκα. Έχει τα μισά μου χρόνια, αλλά η σχέση μας είναι μια χαρά.

> Όταν είσαι sugar daddy είναι λες και ζεις το μήνα του μέλιτος ξανά και ξανά με μια γυναίκα. Σου φέρεται καλά, πηγαίνετε σε ρομαντικά μέρη και νιώθει ότι είσαι ο ήρωάς της που τη σώζει από μια κατάσταση.

> Οι περισσότεροι άνδρες που γίνονται sugar daddies είναι επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο να γνωρίσουν κάποια κοπέλα φυσιολογικά, να ερωτευτούν. Το χρήμα εγγυάται πως όλα θα κυλήσουν όπως ακριβώς πρέπει.

> Έχω πάει διακοπές με κάποιες γυναίκες, ενώ σε άλλες έχω δώσει έξτρα χρήματα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Αυτό συμβαίνει όταν γνωρίζεις καλύτερα τον άλλο και σου αρέσει. Είναι μερικές που βγαίνετε πρώτη φορά και σου λένε δώσε μου κι άλλα. Δεν μου αρέσει αυτό.

> Υπάρχουν περιπτώσεις κοριτσιών που θέλουν να γίνουν sugar babies για να βγάλουν χρήματα και να πληρώσουν τις σπουδές τους. Έχω βγει με δύο τέτοια κορίτσια.

> Κάθε φορά που βγαίνω με κάποιο sugar baby του δίνω περίπου 200-300 ευρώ, πληρώνω το δείπνο και αγοράζω δώρα και ρούχα. Ξέρω επίσης πως μερικές πολύ όμορφες φοιτήτριες που κάνουν αυτή τη δουλειά ζητούν από 500 μέχρι 600 ευρώ και καταφέρνουν να τα βρουν.

> Ένας άνδρας πρέπει να προσέχει αρκετά με ποια βγαίνει και με ποια μιλάει. Πολλές μπορεί να πουν ψέματα για την ηλικία τους, ότι σπουδάζουν, οτιδήποτε. Το πρώτο που κάνω είναι να μαθαίων το όνομα, το email και τον αριθμό του κινητού της. Αμέσως μετά την ψάχνω συνήθως στα social media για να βεβαιωθώ.

> Μόλις γνωρίσω κάποια και μου αρέσει μπορεί να ξοδέψω για χάρη της από 1.000 μέχρι και 2.000 ευρώ το μήνα για φαγητό, εξόδους, διακοπές. Είναι άλλες γυναίκες που θέλουν βέβαια και τα διπλάσια και τα βρίσκουν σε πιο ευκατάστατους επιχειρηματίες.

> Το sugar baby με το οποίο βγαίνω τώρα έχει μια καλή δουλειά και βγάζει περίπου 40.000 ευρώ το χρόνο, αλλά ήθελε ακόμη περισσότερα. Χάρη σε εμένα πηγαίνει ταξίδια, μένει σε ένα πολύ μεγαλύτερο σπίτι και περνάει τέλεια.

> Δεν θέλω να παντρευτώ ποτέ. Έχω φίλους που έχασαν σχεδόν όλη τους την περιουσία από διαζύγια που πήραν με τις γυναίκες τους.

> Ο ίδιος μου ο αδερφός έτρεχε για χρόνια στα δικαστήρια με τη γυναίκα του. Έχει ξοδέψει πολύ περισσότερα σε δικηγόρους και διατροφή, απ’ όσα έχω ξοδέψει εγώ σε sugar babies.