SEX

Error ανίκατε μάχαν

Υπάρχουν ένα σωρό ενδείξεις στον υπολογιστή που φωνάζουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου. Ε δες τες επιτέλους.

Μπορείς να εξηγήσεις μια σχέση και την πορεία της με ένα εκατομμύριο τρόπους. Οι συνηθέστεροι είναι να διαβάζεις τα σχετικά άρθρα του ΟΝΕΜΑΝ ή να τσεκάρεις τα ζώδια κάνοντας ότι “δεν τα πιστεύω μωρέ, απλά σκοτώνω το χρόνο μου” ή να βλέπεις αισθηματικές κομεντί και να ταυτίζεσαι με τον καμένο ήρωα.

Αυτό που δεν έχεις δει 20 χρόνια τώρα που περνάς τη μισή σου μέρα μπροστά από μια οθόνη είναι ότι οι σχέσεις έχουν και πιο digital τρόπους να εξηγηθούν. Αν πίσω από τα ‘Error 404 – Page not Found’, βλέπεις την ανταπόκριση που δεν βρέθηκε ποτέ, τότε α) χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές (ανδρικές κατά προτίμηση) και β) είσαι στο σωστό άρθρο.

Ένα χειροκρότημα στον τιτλοπλάστη αυτού του άρθρου, Χρήστο Χατζηιωάννου, που άκουσε error και είδε αυτό το meta κείμενο.

Το λοιπόν. Το ΟΝΕΜΑΝ αναλύει τα λάθη των σχέσεων μέσα από ψηφιακές επισημάνσεις που (κάνεις ότι δεν) βλέπεις καθημερινά.

Drive z: does not exist. Check the drive and try again.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να στα πει η motherboard δηλαδή; Δεν υπάρχει ενθουσιασμός, το κλικ δεν έγινε ποτέ, αλλά δώσε μια τελευταία ευκαιρία. Τσέκαρε τη βδομάδα σου, κανόνισε κάτι τελείως διαφορετικό μαζί της και προσπάθησε ξανά. Μπορεί απλά να μη σας βγήκε στο μπάνιο το Σάββατο. Αλλά ότι δεν υπάρχει ενθουσιασμός, δεν υπάρχει. Does not exist.

The application failed to initialize because the window station is being shut down.

 

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα, 3-0. Απόρριψη με το καλημέρα. Το κορίτσι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της και βρίσκεται στη διαδικασία γνωστή στο Περτούλι και ως ‘κλείνομαι στο καβούκι μου’. Βγήκατε, έκανες έτσι να βγάλεις τα τσιγάρα του, θυμήθηκε τις φορές που ο πρώην της έκανε έτσι για να βγάλει τα τσιγάρα του και ‘συγγνώμη, δεν αισθάνομαι πολύ καλά, γεια’. Φορμάτ.

The system has recovered from a serious error.

Κι εδώ έχουμε πρώην-ερωτική απογοήτευση-σχέση που την πλήγωσε-ολονυχτίες με τις φιλενάδες με κουβέντες για τα βερνίκια Essie-επίθεση στο οικογενειακό παγωτό. Το ευχάριστο για σένα είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (έστω και με 3 κιλά παραπάνω), το κορίτσι τον ξεπέρασε, ανάρρωσε. Στο χέρι σου είναι να την κρατήσεις χαρούμενη.

Αγνόησε την Microsoft, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα.

There was an unexpected error in the property page.

Ο αστάθμητος παράγοντας. Αυτός που την ώρα που τρώτε χαρούμενοι το καρπούζι σας στην βεράντα (χωρίς φέτα, αλλιώς δεν θα ‘σασταν χαρούμενοι) έρχεται να ταρακουνήσει τη γαλήνη σας. 3 μήνες χωρίς αναστολή στον κύριο που ενοχλεί.

I.E. has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

 

ΟΚ, αρκετά το παίξαμε ήδη την περίπτωση του πρώην ως το μέγιστο error κάθε σχέσης. Το κορίτσι μπορεί να σε χωρίσει και δίχως εξωτερικές οχλήσεις. Το ακριβές πρόβλημα μπορεί να μην το μάθεις ποτέ. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το ‘κλείνετε’ σιγά σιγά. Α, και συγγνώμη για την αναστάτωση, έ;

This accessory is not optimized for this iPhone.

 

Δεν είμαστε όλοι για όλα. Κάτι περίεργο θα της ζήτησες κι εκείνη τσίνισε και το αρνήθηκε. Για θυμήσου. Και -φιλική συμβουλή- μην την μπερδεύεις με κάποια άλλη. Θα βοηθήσει πολύ αυτό.

Could not sign in. Could not communicate with the server.

 

Καραμπινάτο πρόβλημα επικοινωνίας. Άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος, άλλα καταλαβαίνει κάποιος που σας ακούει. Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, όχι sign in, ούτε να ανοίξει το κινητό δε γίνεται.

Server negotiation failed. The server may not agree with your encryption option.

 

Οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν. ‘Δούλεψες’ σκληρά τον τελευταίο μήνα. Έκανες τις σωστές κινήσεις, μπήκες στο μυαλό της, κέρδισες μέτρα, αλλά την κούρσα δεν την κέρδισες. Δεν τα βρήκατε, καλή τύχη στις διακοπές σου. Εκεί οι διαπραγματεύσεις γίνονται υπό ευνοϊκότερες συνθήκες.

Login failed. Please try again later.

Κακό πρώτο σεξ. Κακό πρώτο σεξ. Κακό πρώτο σεξ. Επανέλαβε μετά από μένα. Κακό πρώτο σεξ. Το δεύτερο θα είναι καλύτερο.

Connection Error. Can’t connect to server.

Βλέπε ‘Could not sign in. Could not communicate with the server’.

404- Page not found

Δεν έχει γενικολογίες εδώ. Δεν έχει έρωτες που δεν βρέθηκαν και αισθήματα που δεν αντάμωσαν. Εδώ έχει μόνο πόνο. Εξ ου και ο Χάρος με το δρεπάνι. Έφαγες την πιο αντρίκεια και στα ίσα χυλόπιτα της ζωής σου. Δεσεγουστάρει, μία λέξη.

Gateway Time-out

Οι σχέσεις τρέχουν με deadlines. Υπάρχει όριο στο πόσο μπορείς να περιμένεις μια γυναίκα μέχρι να αποφασίσει ότι σε θέλει ή στο πόσες ώρες της παίρνει για να απαντήσει στο μήνυμα στο οποίο άφησες το συναίσθημα να ξεχυθεί στον κυβερνοχώρο. Κάποια στιγμή ο χρόνος τελειώνει. Δεν μπορείς να περιμένεις άλλο.