SEX

Γιατί δεν θέλεις να γίνεις πορνοστάρ

Ο James Deen βγάζει 15.000 ευρώ το μήνα. Πηδάει 360 μέρες το χρόνο. Και η επόμενη παρτενέρ του είναι η Lindsay Lohan. Και όμως είναι εντελώς για λύπηση.

Το μεγαλύτερο προσόν του αποκαλούμενου και Τομ Κρουζ της τσοντοβιομηχανίας δεν είναι το 23 εκατοστών πέος του, αλλά το γεγονός ότι μοιάζει σαν το καλό παιδί της διπλανής πόρτας. Κάτι που τον έχει μετατρέψει σε teen idol βεληνεκούς  Bieber και Timberlake. Χρειάστηκε να περάσει ένας δημοσιογράφος του GQ μια εβδομάδα μαζί του για να συνειδητοποιήσω πόσο τραγική είναι η καθημερινότητά του. Και να εγκαταλείψω το παιδικό μου όνειρο να γίνω πορνοστάρ.

 

‘Περπατούσα μια μέρα πίσω στο σπίτι από το νηπιαγωγείο όταν βρήκα στο δρόμο ένα ανοιχτό Hustler που έδειχνε ανθρώπους να πηδιούνται. Αυτό ήταν. Έπαθα εμμονή. Σε τέτοιο σημείο που όταν στην 4η δημοτικού μας ρώτησαν τι θέλαμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, εγώ απάντησα πορνοστάρ. Δεν βρήκα ποτέ ενδιαφέρον κάτι άλλο σε ολόκληρη την ζωή μου’.

Αυτή είναι η αρχή της ιστορίας του James Deen, το ψευδώνυμο που έδωσε ένας ατζέντης στο 26χρονο καχεκτικό Εβραιόπουλο από την Pasadena (οι γονείς του οποίου δουλεύουν στην Nasa) με τα διαπεραστικά μπλε μάτια και την προϋπηρεσία barista στα Starbucks που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην βιομηχανία του πορνό.

 

Ο Τομ Κρουζ της τσόντας

Απέχοντας έτη φωτός από το είδος των άτριχων, ποτισμένων με στεροειδή, τεράτων που κυριάρχησαν στο χώρο στα 90s, ο James (που κέρδισε στα 22 του -ο νεότερος ποτέ-το βραβείο male performer of the year) έχει καταφέρει να αποκτήσει τεράστιο γυναικείο teen fan base.

Κάτι που ανάγκασε την σοβαρή δημοσιογραφική εκπομπή Nightline να του κάνει αφιέρωμα εξηγώντας στους γονείς της Αμερικής γιατί εκατοντάδες από τις κόρες τους του στέλνουν καθημερινά μηνύματα τύπου΄Έχεις ποτέ πηδήξει έφηβη Λατίνα; Στείλε μου e-mail’. Και ‘Θα σου αλλάξω τα φώτα. Και ας είμαι μόλις 16’.

Ενώ αυτό το crossover appeal ήταν που βρήκαν εξίσου ενδιαφέρον οι Bret Easton Ellis (American Physcho) και Paul Schrader (Taxi Driver, American Gigolo) που τον προσέλαβαν ως πρωταγωνιστή του The Canyons, ένα φίλμ νουάρ για το τι πραγματικά συμβαίνει στο Λος Άντζελες με κράχτη την Lindsay Lohan και τις σχεδόν hardcore σκηνές που θα περιλαμβάνει.

 

 

Είναι πολλά τα χιλιόμετρα πατριώτη

Όπως είναι προφανές, o James είναι ο πιο επιτυχημένος porn star της γενιάς μας. Ένας εντελώς κανονικός άνθρωπος, με μεγάλο πέος και την δυνατότητα να εκσπερματώνει όποτε του πουν.

Άρα ήταν απολύτως λογική η απόφαση του GQ να στείλει ένα δημοσιογράφο μαζί για να δει πως ζει. Να ζήσει –κατά προσέγγιση- το όνειρο κάθε έφηβου με σπυράκια που ονειρεύεται κάποιος να τον πληρώνει για να πηδάει.

Γιατί καλός και άγιος ο Ζαφείρης Ντούρος, αλλά άμα είναι να γίνεις πορνοστάρ, τον James είναι που πρέπει να έχεις πόστερ στο δωμάτιο σου.

Εδώ όμως είναι που μου χάλασε το γλυκό. Διαβάζοντας το άρθρο, το μόνο που αισθάνεσαι είναι λύπηση για πάρτη του.

 

Στην διάρκεια μιας εβδομάδας ο Deen χρειάστηκε να ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα (από το Los Angeles που είναι η βάση του διαδοχικά στο San Francisco και μετά στο Las Vegas) μέσα στο ‘πειραγμένο’ Ford pickup φορτηγάκι του προκειμένου να γυρίσει 4 διαφορετικές ταινίες.

Φτάνοντας σε κάθε set είχε να ντιλάρει καταρχήν με μια μεγάλη γκάμα από ‘αρρωστάκια’. Ξεκινώντας από την 19χρονη rookie που έστελνε στην μάνα της φωτό με το πέος ενός συμπρωταγωνιστή της στο στόμα της (σ.σ. και την οποία τα αδέλφια της πούλαγαν όταν ήταν 9 ετών για να πάρουν μαριχουάνα) μέχρι την μπιτσιόλα Jessica Jaymes που βαριόταν την ζωή της και του την έλεγε συνεχώς για την hard rock περούκα που χρειάστηκε να φορέσει.

Και στην συνέχεια με τις ατέλειωτες ώρες που έπρεπε να περιμένει για να πηδήξει.

Και μετά να σταματήσει για κανένα τέταρτο προκειμένου να βγουν οι φωτογραφίες.

Και μετά να πηδήξει πάλι.

Μέχρι που ο σκηνοθέτης να του δώσει την άδεια να εκσπερματώσει, να πάει να κάνει ντους, να μπει στο φορτηγάκι του και να πάει στο επόμενο set. 

Αν και το πιο τραγικό από όλα ήταν η στιγμή που πάλεψε να θυμηθεί ποιες ήταν οι τελευταίες παρτενέρ του και δεν κατάφερε φτάσει παρά καμία 10αρία μέρες πριν.

Ή η στιχομυθία που είχε με ένα παιδικό του φίλο όταν του είπε ότι έχει μερικές ώρες διαθέσιμες για να βρεθούν και να θυμηθούν τα παλιά.

( ‘Πέρνα από το σπίτι. Απλά θα έχω μαζί την αδελφή μου. Και δεν θέλω μπλεξίματα’.

‘Μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να πηδήξω την αδελφή του κολλητού μου. Ή για την ακρίβεια. Θα την πηδήξω την αδελφή σου. Απλά δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσω’.)

Όταν κάνεις το χόμπι σου μεροκάματο

Προφανώς και υπάρχουν χειρότερες δουλειές εκεί έξω. Αλλά προσπάθησε να φανταστείς την ψυχολογία κάποιου που χρειάζεται να σηκώνεται κάθε μέρα και να κάνει σεξ μπροστά σε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων κάθε φορά.

Πόσο δύσκολο είναι για αυτό τον άνθρωπο να δει το σεξ ως κάτι πέρα από αγγαρεία.

Ή πόσο ανώμαλο του φαίνεται όταν κάνει σεξ χωρίς το κόκκινο φωτάκι της κάμερας αναμμένο. 

Πάντως ο δημοσιογράφος του GQ, ο οποίος ξεκίνησε ενθουσιασμένος να περιγράφει κάθε στάση, βυζί και backstage trivia, επτά μέρες μετά ξερνούσε και μόνο στην ιδέα να χρειαστεί να πατήσει πόδα σε γυρίσματα τσόντας.

Γιατί όντως χρειάζεται να διαθέτεις μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση (παρόμοια κάτα πάσα πιθανότητα με αυτή του Patrick Bateman) για να μπορέσεις να αντέξεις αυτού του είδους την ψυχολογική καταπόνηση και συναισθηματική αποστασιοποίηση.

Όσον και αν ο James επιμένει ότι είναι πέρα για πέρα φυσιολογικός.

 

Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την Jenna Jameson, εκείνη που τον ενέπνευσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, η οποία ωστόσο εστίασε κυρίως στις πρακτικές απαιτήσεις του επαγγέλματος.

‘Ήταν καλεσμένη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή με τον ένα ακροατή μετά τον άλλο να την ρωτάει πως μπορεί να παίξει σε τσόντα. Οπότε, κάποια στιγμή γυρίζει και λέει τσαντισμένη ‘ Θέλεις να κάνεις πορνό;  Πάρε μια καρέκλα, κάτσε σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα 20 άτομα και αυνανίσου για μια ώρα. Αν συνεχίζεις να είσαι σκληρός και, όταν κάποιος σου φωνάξει ‘τώρα’,  τελειώσεις μέσα στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα, τότε έχεις μέλλον. Οπότε άρχισα να πηγαίνω σε parties και να πηδάω κορίτσια μπροστά σε κοινό. Διαπίστωσα ότι μπορώ να εκσπερματώνω όποτε θέλω. Δεν ξέρω πως το κάνει. Απλά μου είναι εύκολο’.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο James κάνει σεξ με μια ακόμη άγνωστη. Προσπαθώντας να πληρώσει την δόση για το φορτηγάκι του, την BMW και το –άδειο από έπιπλα- σπίτι του στην San Fernando Valley.

Και το τελευταίο πράγμα που θέλει να βρει όταν γυρίσει στο σπίτι του είναι μια γυμνή γυναίκα να τον περιμένει.

Οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.

Είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να είσαι στην θέση του;