SEX

Η διεγερτική γοητεία των ταβλαδόρων

Μία δημοσιογράφος αξιοποιεί την καλοκαιρινή της διάθεση για να πλέξει το εγκώμιο στους άντρες που ξέρουν να παίζουν το γνωστό και ως εθνικό μας άθλημα.

Ο προσωπικός αριθμός των φετίχ του καθενός από εμάς είναι κάτι σαν το ερωτικό μας αποτύπωμα. Είναι μοναδικό και εξαρτάται κυρίως -αν όχι ολοκληρωτικά- από το χώρο που δίνουμε οι ίδιοι στις φαντασιώσεις μας να αναπτυχθούν. Ορισμένοι από εμάς είναι πιο τσιγκούνηδες και άλλοι πιο γαλαντόμοι. Όλοι ωστόσο, μετράμε τουλάχιστον ένα στο βιογραφικό μας.

Θα ήθελα εδώ να κάνω μία μικρή επισήμανση. Με τη λέξη φετίχ, δεν εννοώ απαραίτητα κάτι πρόστυχο. Δυστυχώς η χρήση της με τα χρόνια έχει ξεφτίσει τόσο που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αποφεύγουμε να τη χρησιμοποιήσουμε από φόβο μήπως και παρεξηγηθούμε ή προσβάλλουμε το συνομιλητή μας. Με άλλα λόγια, στο μυαλό ορισμένων έχει λάβει διαστάσεις ταμπού.

 

Φιλική παρέμβαση, Κωνσταντίνου Αμπατζή: “Ερωτεύτηκες ταβλαδόρο;”

Του απάντησα λίγο σαν την Πυθία για να είμαι ειλικρινής αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Μιλάμε για τον άντρα ταβλαδόρο και τη γοητεία που μπορεί να τον διακρίνει αν ξέρει το εν λόγω άθλημα. Στήσε τα πούλια και θα σου εξηγήσω τι εννοώ.

Πρώτη ζαριά, παρακαλώ.

Άσοι: Ο χειρισμός των ζαριών

Όσο πιο άνετος τόσο το καλύτερο. Η χαλαρότητα αποπνέει αυτοπεποίθηση. Τα ζάρια, είναι τύχη. Άμα παίζεις μόνο βασιζόμενος στην τύχη σου, τότε βράστα. Η εμπειρία είναι το θέμα και ο τρόπος που την περνάς στην αντίπαλό σου. 

Εξαιρούνται: Όλοι αυτοί που φτύνουν ή φυσάνε ή μιλάνε στη χούφτα τους.

Διπλά: Το στήσιμο

Συμπεριλαμβάνεται και ο τρόπος με τον οποίο θα το πεις. Στα πούλια, φαίνεται η όποια ατουμπαλοσύνη-ατσουμπαλίαση δεν ξέρω πώς να το πω αλλά κατάλαβες. Άσε που θες δεν θες η εστίαση, γίνεται στα δάχτυλα. Μην παίρνεις τη χυδαία οδό, από την άλλη δείχνουν οι ταμπέλες.

Εξαιρούνται: Όλοι αυτοί που δεν ξέρουν πώς να στήσουν και περιμένουν να δουν από τον αντίπαλο.

 

Τριπλές: Το χτύπημα

Εδώ είναι το μεγάλο ατού. Η κίνηση που θα επιτεθείς είναι ο άσος στο μανίκι σου. Αν θα το κάνεις με πάθος, με ηρεμία, με νεύρα. Bonus εδώ, ο τρόπος με τον οποίο θα κοιτάξεις την αντίπαλο την ώρα που της ρίχνεις τη χαριστική (;) βολή.

Εξαιρούνται: Όλοι αυτοί που φανατίζονται. Και βρίζουν. Και ξεχνάνε ότι απέναντί τους έχουν μία γυναίκα και όχι το Μπάμπη το σουγιά.

Ντόρτια: Τα παιχνίδια

Μέγα φάουλ να μην ξέρεις όλα τα παιχνίδια. Τρία είναι όλα και όλα. Άντε και το ασόδυο, τέσσερα. Σίγουρα κάποιος θα ξέρει από τους φίλους σου να σου μάθει. Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις μια τέχνη. Επίσης, μάθε τέχνη και άστηνε.

Εξαιρούνται: Εκείνοι που στα τρία, μετράνε πόρτες, πλακωτό, βατραχάκια.

Πεντάρες: Η χασούρα

Τα νεύρα του μπορούν να είναι λειτουργικά από κάθε άποψη. Θα μιλήσω για διέγερση κάπου εδώ ωστόσο θέλω να τονίσω ότι δεν αναφέρομαι μόνο στην ερωτική. Γενικά, η ατμόσφαιρα γίνεται ωραία ηλεκτρισμένη που θα τραγουδούσε και η Άννα.

Εξαιρούνται: Όλοι εκείνοι που κλείνουν το τάβλι και βλαστημάνε την κ@λοφαρδιά του αντιπάλου (“Μα αφού εσύ, δεν πιστεύεις στην τύχη”).

Εξάρες: Η νίκη

Τον ανεβάζει ψηλά, κακά τα ψέμματα. Ειδικά όταν είναι αποτέλεσμα στρατηγικής. Για παράδειγμα όταν σε έχει πιάσει μέσα, στο πλακωτό και την αναγκάζεις να σε αφήσει.

Εξαιρούνται: Όλοι εκείνοι που παίρνουν τα εύσημα λόγω ζαριού. Και μόνο.

Bonus ασόδυο: Η αλήθεια

Το παραπάνω κείμενο έχει κάποιες αρκετές δόσεις υπερβολής. Το παραδέχομαι. Αφενός γιατί με εκνεύρισαν εδώ στο γραφείο όλοι εκείνοι (ονόματα δεν λέω) που υποβιβάζουν την γοητεία του ταβλαδόρου και αφετέρου γιατί έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αυτό το ξύλινο ‘άθλημα’. Προφανώς και δεν μου αρέσουν όλοι οι αντίπαλοί μου στο τάβλι. Ωστόσο, θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι με αυτούς που μου αρέσουν, επιδιώκω να παίξω ένα παιχνίδι μαζί τους.

Προσοχή, προσοχή. Με μέτρο ο σεξουαλισμός. Μη μου βγεις στο επόμενο παιχνίδι σου με κοπέλα και αρχίσεις να παίζεις με ύφος George Clooney στη διαφήμιση του Martini. Όπως είπα και παραπάνω, τα φετίχ σε ένα μεγάλο βαθμό είναι προσωπικά. Επίσης, σου υπενθυμίζω ότι είμαι εκείνη που πιστεύει ότι το Quizdom θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο φλερτ.