SEX

Μνημείο στον Άγνωστο Στρατιώτη του Sex

Πριν από εσένα ήταν κάποιος άλλος. Αυτός του οποίου τον ανδριάντα οφείλεις να υψώσεις άμεσα στην Πλατεία Συντάγματος.

Ποιος είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης του Sex; Αυτός που έμαθε την κοπέλα η οποία βρίσκεται στο κρεβάτι σου τα σεξουαλικά εκείνα κόλπα τα οποία εσύ τώρα απολαμβάνεις με αυτό το χαζοχαμόγελο στη φάτσα. Αυτός που παιδεύτηκε με την απαίδευτη παιδούλα για να παραλάβεις εσύ τώρα μιά ικανότατη και δεινότατη σεξουαλική μηχανή.

Παλαιά, ήταν φοβερό προτέρημα να τα φτιάξεις με παρθένα. Να της μάθεις εσύ όλα όσα χρειάζεται να ξέρει. Να την πλάσεις εσύ σεξουαλικά στα έμπειρα (γελάει ο κόσμος) σου χέρια. Να την διδάξεις ως άλλος δάσκαλος του έρωτα τα παιχνίδια, τα μυστικά και τις διαδρομές που πρέπει να ακολουθεί στο ταξίδι της ηδονής. Μάλιστα.

Αλλά για θυμήσου λίγο πόσο κακό ήταν το sex με την πρώτη σου γκόμενα. Τότε φάνταζε ιδανικό και τέλειο. Κρυφοκοίταγες και καμιά πορνοταινία, έβγαζες λίγη ευρηματικότητα, άκουγες την συμβουλή των φίλων σου και κουτσά στραβά κάτι γινόταν σε αυτόν τον τομέα.

 

 

Και στ’ αλήθεια προτιμάς να έχεις ξανά στο κρεβάτι σου μία άπειρη κοπέλα που δεν θα μπορεί τόσο εύκολα να σε ικανοποιήσει από το να έχεις μία γυναίκα ικανή να ανεβάσει την σεξουαλική συνεύρεση μαζί σου σε άλλο επίπεδο; Μια γυναίκα από την οποία στην τελική μόνο να κερδίσεις θα έχεις;

Σου έχει τύχει φαντάζομαι να κάνεις sex με κάποια και να πάρεις τηλέφωνο τους φίλους σου αμέσως μετά να τους πεις πόσο φανταστικά τα κατάφερνε εκείνη στο κρεβάτι. Πόσο διαφορετική ήταν, πόσες ιδέες είχε σεξουαλικά, πώς ήξερε να πατάει τα σωστά κουμπιά για να σε κάνει να περάσεις καλά μαζί της. Με δικό της όφελος φυσικά. Αλλά και με δικό σου.

 

Κάποιος άλλος βρήκε το θάρρος να της πει να δοκιμάσουν κάτι καινούριο. Κάποιος άλλος έφαγε την σφαλιάρα που προσπάθησε να κάνει κάτι τολμηρό. Κάποιος άλλος χώρισε “γιατί ζητούσε πολλά”. Κάποιος άλλος έκανε τη βρώμικη δουλειά για να κρουζάρεις εσύ τώρα μαζί της.

Και ναι, σου μπαίνει στο μυαλό ότι μπορεί η συγκεκριμένη γκόμενα να είχε πολλούς εραστές για να είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει. Δεν χρειάζεται όμως να ισχύει αυτό. Μπορεί ο ένας και μοναδικός εραστής της ζωής της να έχει δουλέψει τόσο καλά, τόσο σωστά και τόσο επισταμένα ώστε να εκπαιδεύσει σεξουαλικά την κοπέλα που εσύ παρέλαβες τελειόφοιτη.

 

 

Ναι, δεν υπάρχουν άγιοι ανάμεσά μας. Και ο καθένας από εμάς προσθέτει το λιθαράκι του σε αυτό το δύσκολο έργο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των γυναικών. Για να περάσει πρώτα αυτός καλά. Όχι φυσικά επειδή σκέφτεται τον επόμενο.

Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο για να γίνεις κι εσύ ένας στρατιώτης του sex. Μία επισήμανση, μία παραίνεση, μία συμβουλή, ένα όχι κι ένα μεγάλο ναι αρκούν για να γνωρίσει η σύντροφός σου τα σεξουαλικά της όρια και να επωφεληθούμε όλοι από αυτό. Τώρα ή στο μέλλον.

Ας σηκωθούμε λοιπόν όλοι όρθιοι κι ας δώσουμε ένα σιγανό αλλά ρυθμικό χειροκρότημα στον Άγνωστο Στρατιώτη του Sex.

Κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Είσαι εσύ