SEX

Ο κύκλος των χαμένων οργασμών

Δεν είναι ταινία. Είναι εκείνα τα σκηνικά που μπορούν να ξενερώσουν έναν άνδρα. Ακόμα κι όταν βρίσκεται με μια γυναίκα γυμνή στα πόδια του.

Έχουμε διαβάσει τόμους ολόκληρους και έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες έρευνας για να μελετήσουμε τον ευαίσθητο γυναικείο οργασμό. Εκείνον που μπορεί να διακοπεί βίαια από διάφορους παράγοντες. Κανείς όμως δεν έχει ασχοληθεί με το τι μπορέι να ξενερώσει τους άνδρες.

Ναι, οκ, δεν είμαστε τόσο ευαίσθητοι στους εξωτερικούς παράγοντες. Και συνήθως δεν χαμπαριάζουμε όταν βρισκόμαστε προ σεξουαλικής επαφής. Πολύ σωστά όπως μας κατηγορούν οι γυναίκες ασχολούμαστε με ένα πράγμα εκείνη την ώρα. Το sex. Και αυτό είναι το σωστό.

Υπάρχουν όμως μερικοί παράγοντες, ειδικά αυτή την εποχή που μπορεί και να μας ξενερώσουν. Και να μην αποδώσουμε τα αναμενόμενα. Το Oneman.gr παρουσιάζει εκείνους τους λόγους για τους οποίους θα άξιζε να γυριστεί η ταινία “Ο κύκλος των χαμένων οργασμών”.

Η έκτη δόση

Αφού δεν ξέρουμε τι σκατά γίνεται με αυτή τη δόση, γιατί μας πιάνει μια αυτόματη κατάθλιψη με το που ακούμε αυτή τη φράση; Η (μη) εκταμίευση αυτής της δόσης έχει συνδεθεί άρρηκτα με την σεξουαλική μας όρεξη, πριν καν επιδράσει στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Πού να αρχίσουμε να συζητάμε και για την έβδομη.

Το Fab 5

Πρόκειται ίσως για την πιο εναλλακτική πρόταση φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Και δικαιολογημένα έχει σπάσει τα κοντέρ της AGB. Αλλά δεν συστήνεται λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι με την κοπέλα σου. Οι φωνές των Σαμαρά, Γαβαλά και Ψινάκη σε χορωδία είναι το νέο αντικούκου που θα έπρεπε να δίνουν στον ελληνικό στρατό.

Η ξενέρα στην μπάλα

Ο ΠΑΟ εκτός Ευρώπης, ο Ολυμπιακός ένα διπλό στη Μασσαλία κι αυτό με το ζόρι, πώς να αναπτερωθεί το ηθικό; Πώς να μπεις στην κρεβατοκάμαρα μετά από μια ωραία τριάρα να σκίσεις τα σεντόνια όπως έσκισαν τρις οι παιχταράδες σου τα δίχτυα; Ακόμα και το ντέρμπι σε άφησε εκεί που μένεις κι εσύ τώρα. Στα προκαταρκτικά.

Το Last Christmas

Τι; Δεν έχεις ακούσει ακόμα κανένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι; Για περίμενε 2-3 μέρες. Κι όταν κάνει την εμφάνισή του ο Ρούντολφ το ελαφάκι, να δω αν θα μπορέσει να κάνει την ανάστασή του ο ανδρισμός σου. Για το Θεό, δεν καταλαβαίνετε εκεί στα ραδιόφωνα ότι το Last Christmas αποτελεί την νούμερο ένα αιτία υπογεννητικότητας τα τελευταία 10 χρόνια;

Όλοι αυτοί οι νεογκόμενοι

Κάτι Gosling, Pattinson, Cooper και σια που έχουν κάνει ξαφνικά την εμφάνισή τους και αποτελούν πλέον το minimum απαιτήσεων κάθε γυναίκας. Έτοιμη την έχει στα χείλη την ατάκα “εσύ δεν είσαι σαν τον Ryan”. Παλιά τους ξέραμε τους εχθρούς μας. Με τον Brad και τον George τα είχαμε συζητήσει αυτά. Τι είναι τώρα αυτή η νέα γενιά;

Η μιζέρια που επικρατεί

Δεν γίνεται να χαρείς το sex όταν μισή ώρα πριν και 10 λεπτά μετά τριγυρνάνε στο μυαλό σου οι τραπεζικοί λογαριασμοί που είναι απλήρωτοι, η πιστωτική που αρνείται να βγει από το πορτοφόλι σου και η Nova που έχει μείνει κλειδωμένη από την προηγούμενο μήνα. Αν δεν αρχίσει το χρήμα να εισρέει, το σεξουαλικό πρόβλημα θα διευρυνθεί.

Η εικόνα του Αη Γιώργη του καβαλάρη

Δεν λέω. Περήφανος θα είναι ο Άγιος με τα μεγαλεία που θα εκτυλιχθούν σε αυτό το κρεβάτι. Αλλά ποιός σου είπε ρε φίλε να τα φτιάξεις με τη Γωγώ τη θεούσα; Κι αφού τα έφτιαξες γιατί δεν την παρακάλεσες να κατεβάσει το εικόνισμα από τον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι της;

Το κακό bandwidth

Έλα, χωρίς πλάκα. Περιμένεις την γκόμενά σου και βάζεις να κατεβάσεις ένα επεισόδιο Breaking Bad για να δεις όταν φύγει. Και αφού έχει έρθει και πίνετε τα κρασιά σας, συνειδητοποιείς ότι το download line στον υπολογιστή κινείται πιο αργά κι από τον καρβουνιάρη. Πώς να αποδώσεις μετά;