SEX

Ποια χρώματα μισούν οι άντρες στα χέρια και στα πόδια των γυναικών

Μια συντάκτρια ρώτησε και έμαθε ποια είναι αυτά τα χρώματα στα νύχια των γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες και χαλάνε την αισθητική τους.

Επιτέλους μπήκε για τα καλά η άνοιξη, άνθισαν τα λουλουδάκια, κελαηδάνε τα πουλάκια και έρχεται σιγά σιγά το καλοκαιράκι. Έτσι κι εγώ θα πιαστώ με ένα καλοκαιρινό θέμα, με αφορμή τις γυναίκες, που όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, εκείνες απαλλάσσονται από ρούχα και υποδήματα και αποκαλύπτουν τα άκρα τους. Πράγμα το οποίο σημαίνει συχνό πεντικιούρ και προσπάθεια επιλογής του κατάλληλου χρώματος για να βάψουν νύχια χεριών και ποδιών.

Μια διαδικασία που για εκείνες είναι πάρα πολύ ευχάριστη, καθώς τα απανταχού νυχάδικα μετατρέπονται σε μια παιδική χαρά χρωμάτων, όπου κάθε γυναίκα ανάλογα με τα γούστα της και την ψυχολογία της, μπορεί να επιλέξει τα χρώματα που θέλει.

 

Αν υποθέσουμε ότι γυναίκες μπαίνουν σε αυτήν την διαδικασία περιποίησης για το ανδρικό κοινό, που ειδικά σε θέματα ποδιών και νυχιών είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, (το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα κείμενο τα περί ωραίων και άσχημων δαχτύλων των ποδιών), τότε κάτι δεν πάει καλά, γιατί τις περισσότερες φορές επιλέγουν (και δεν βγάζω τη δική μου ουρά μου απ’έξω) χρώματα που οι άντρες μισούν, να μην πω αηδιάζουν κιόλας.

 

Χρώματα που συνήθως οι άντρες δεν ξέρουν καν να τα ονοματίσουν, (π.χ κανένας δεν μου είπε το πετρόλ, ενώ μου το έδειχνε στο χρωματολόγιο) και περιορίζονται σε εκφράσεις που δεν κάνει να πω. (σκ@τί.)

Αρχικά, πριν παρουσιάσω τα χρώματα που μπήκαν στην μαύρη λίστα, θα αναφερθώ σε αυτά που αρέσουν στους άνδρες και είναι κυρίως τα ρομαντικά και απαλά χρώματα. Οι περισσότεροι προτιμούν, το γαλλικό, το κλασσικό κόκκινο, το άσπρο και τις αποχρώσεις του ροζ και του φουξ.

 

Ποια είναι τα χρώματα που μισούν όμως; Σίγουρα καθώς διαβάζετε, τρία με τέσσερα χρώματα σας έχουν έρθει ήδη στο μυαλό.

Το μαύρο

 

Παρόλο που έχει καθιερωθεί σε χέρια και πόδια τα τελευταία 5 χρόνια και οι γυναίκες το θεωρούν σικάτο και κομψό, οι άντρες το μισούν. Δεν παύει να τους θυμίζει τις γκοθούδες συμμαθήτριες τους από το σχολείο. Δεν θέλουν να το βλέπουν στο χέρι, αλλά και ούτε στο πόδι. Οι άνδρες το σιχαίνονται, οι γυναίκες το προτιμούν ολοένα και περισσότερο χειμώνα και καλοκαίρι. Καμία ελπίδα.

Το καφέ

 

Το «σκ@τί» που σας έλεγα. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί απαξιώνεται τόσο αυτό το χρώμα, προφανώς οι άντρες το συνδέουν με μια συγκεκριμένη ανάγκη τους, που δεν είναι ούτε ο καφές, ούτε η σοκολάτα. Οι γυναίκες το λατρεύουν ειδικά το χειμώνα.

Το πετρόλ -Ή βεραμάν -‘Η πράσινο -Ή γρασιδί

 

Ο μέσος άντρας δυσκολεύεται να το περιγράψει. Οι γυναίκες απλώς το αποκαλούν mojito color. Είναι αυτό το έντονο σκούρο πράσινο με μια δόση μπλε, που συνεχίζει να τους αηδιάζει κοντά στα επίπεδα του μαύρου. Οι γυναίκες μπορεί να βρίσκουν χαριτωμένο, οι άντρες όχι. Πράσινα θα τα έβαφε η μόνο η Neytiri στο Avatar, αλλά να, που αρέσει στις γυναίκες, ειδικά για χρώμα καλοκαιρινό στο πόδι.

Το σκούρο μωβ

 

Αυτό της κηδείας. Το απαλό, τους κάνει, το κατατάσσουν στα γλυκά χρώματα, το σκούρο, μπαίνει στη μαύρη λίστα με τα υπόλοιπα σκούρα. Γενικώς τα σκούρα δεν είναι το φόρτε του άντρα. Το καθένα για άλλους λόγους.

To ποντικί

Αθέματο, άοσμο, άχρωμο και κυρίως προκαλεί ερωτηματικά για το πώς οι γυναίκες επιλέγουν τα βάψουν τα νύχια τους με χρώμα από ζώο που φοβούνται. Ως γυναίκα, δυσκολεύομαι κι εγώ να σας απαντήσω το γιατί.

Το πορτοκαλί 

 

Μπορεί να μην είναι σκούρο χρώμα, μπορεί να είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και τσαχπίνικο χρωματάκι, όμως για τον άντρα το πορτοκαλί σημαίνει μόνο γκαζώνω για να μην με πιάσει το κόκκινο.

Το μουσταρδί 

 

Αυτό ακριβώς το χρώμα που τους θυμίζει πιτόγυρο. Όταν το βλέπουν στη γυναίκα, νομίζουν ότι έφαγε με τα χέρια και δεν σκουπίστηκε. Τέτοια επιτυχία.

Το λαχανί 

Άλλο ένα καλοκαιρινό και δροσερό χρωματάκι που ο άντρας απεχθάνεται. Απεχθάνεται να φάει οτιδήποτε σε αυτό το χρώμα, πόσο μάλλον να το βλέπει σε νύχι.

Το κόκκινο

Κι όμως, αυτό το φλογερό χρώμα, υπάρχει μια μικρή μερίδα ανδρών που το απεχθάνεται και δεν θα μπορούσα να μην το συμπεριλάβω στη λίστα μου. Το θεωρούν “δεύτερο”, τους θυμίζει τραγουδίστριες στην εθνική οδό και δεν θέλουν να το βλέπουν ούτε σε πόδι, ούτε σε χέρι. Αυτή η μερίδα των ανδρών όμως, είναι οι ίδιοι, που το άβαφο νύχι δεν τους χαλάει, ίσα ίσα το προτιμούν. Μόνο για κανένα γάμο ή βαφτίσια θα δικαιολογήσουν το γαλλικό και ένα πολύ απαλό ροζ. Κατά τα άλλα σαν το φυσικό δεν έχει.

Τα πολλά σχέδια πάνω στο νύχι

 

Τα λουλουδάκια, τα φιογκάκια προκαλούν πονοκέφαλο και μόνο που θα πρέπει να τα παρατηρήσει κάποιος, ή να τα αποφύγει πολλές φορές γιατί προεξέχουν.

Τα μυτερά νύχια οποιουδήποτε χρώματος

 

Τα βλέπουν ως μια μακροπρόθεσμη απειλή σε ό,τι αγγίξουν. Τους θυμίζει πορνό ταινίες με βίαιο τέλος για τον πρωταγωνιστή.  Κακιές μάγισσες που θέλουν να βιάσουν τον καλό στρατιώτη. Τον Σάρουμαν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

 

Άντρες του κόσμου ενωθείτε. Ένα ακόμα καλοκαίρι ξεκινά. Για ακόμα ένα καλοκαίρι, πολλές γυναίκες θα αγνοήσουν τα «θέλω» σας και θα τα βάψουν όπως θέλουν εκείνες. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, άβυσσος και τα νύχια της.