SEX

Που θα γνωρίσεις ωραίες και σωστές γυναίκες

Οι γυναίκες δεν "πέφτουν" στα μπαρ. Ακόμη και στο βιβλιοπωλείο έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις μια σωστή γυναίκα. Μας πιάνεις;

Αν εξαιρέσεις το αλκοόλ που ρέει στα ποτήρια, δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί να θεωρείς ένα μπαρ ιδανικό μέρος για φλερτ. Η μουσική είναι δυνατά (άρα δεν μπορείς να μιλήσεις), τα φώτα χαμηλά (άρα δεν βλέπεις τι παίρνεις) και, το χειρότερο απ’ όλα, είναι γεμάτα με ομοειδείς σου, άντρες που ψάχνουν να γνωρίσουν. Το αποτέλεσμα, οι μισές γυναίκες έχουν ανεβάσει άμυνες για να αποφύγουν τους ξελιγωμένους και οι άλλες μισές είναι εκείνες οι ξελιγωμένες (και άρα δεν τις θέλεις). Εμείς σου προτείνουμε 5 μέρη μακριά από τη μπάρα που μπορείς να έρθεις σε επαφή με εκπροσώπους του ωραίου φύλου. Αν την πλησιάσεις σωστά, αυτή η επαφή μπορεί να γίνει στενότερη. 

Θα αφήσουμε τους γάμους…

Όπως πολύ σωστά  επεσήμαναν οι Vince Vaughn και Owen Wilson στην ταινία Γαμομπελάδες, οι γυναίκες είναι πολύ ανοιχτές για γνωριμίες στο περιβάλλον ενός γάμου, διότι βλέπουν τη φίλη/ξαδέρφη/συνάδελφο  που μόλις αποκαταστάθηκε και  αισθάνονται πιο single από ποτέ. Επιπλέον είναι περιποιημένες, έχουν διάθεση για socializing και το αλκοόλ είναι άφθονο (και τσάμπα). Ιδανικότερες συνθήκες δεν θα μπορούσες να ζητήσεις. Δράσε με σύστημα: Εντόπισε ποια ή ποιες σου αρέσουν από την εκκλησία. Πλησίασε όσο πιο νωρίς γίνεται (για να μην σε προλάβει άλλος). Συστήσου και ρώτα την αν ξέρει τη νύφη ή το γαμπρό. Από την αντίδρασή της όταν της ευχηθείς “και στα δικά σου”, θα μάθεις πολλά για την κατάστασή της: Είναι ελεύθερη; Θα γελάσει αμήχανα. Είναι σε σχέση; Θα απαντήσει κάτι γενικό, όπως “κάποια στιγμή”. Είναι παντρεμένη; Θα σου δείξει βέρα. Αν όλα πάνε καλά, σε λίγη ώρα θα χαζογελάτε πάνω από το μπουφέ, εκνευρίζοντας αυτούς που περιμένουν πίσω σας στην ουρά.

Tip: Κράτα απόσταση ασφαλείας από την πίστα. Αν σε παρασύρει εκείνη, σήκω για να μη φανείς κομπλεξικός. Μην ξεκινήσεις οικειοθελώς όμως να την εντυπωσιάσεις με τις χορευτικές σου φιγούρες. Θα καταλήξεις να χορεύεις τις θείες της νύφης.  

Να κάνουμε push-ups

Αν είσαι θαμώνας  του γυμναστήριου, αμέσως έχεις ένα κοινό με τις γυναίκες που συχνάζουν εκεί, σας αρέσει και στους δύο να φροντίζετε το σώμα σας (το οποίο σώμα της θα το καταλάβεις πολύ καλύτερα με τα κολάν και τα κορμάκια απ’ ότι αν την έβλεπες στο μπαρ). Όλοι οι χώροι προσφέρονται για φλερτ (ΟΚ, όχι τα αποδυτήρια) αλλά το καλύτερο είναι οι τάξεις: spinning, kick-boxing, αεροβική – ό,τι κι αν είναι αυτό, εφόσον συμμετέχετε και οι δύο, είστε μέλη μιας ομάδας και άρα έχετε ένα άτυπο ραντεβού κάθε βδομάδα (μπορεί και συχνότερα). Ξεκίνα με ένα αθώο χαμόγελο από την άκρη της αίθουσας. Αυτό που θες να πετύχεις είναι να κάνεις register στο μυαλό της ώστε να σε θυμάται στην επόμενή σου κίνηση. Η οποία θα είναι στον ψύκτη, στο καφέ του γυμναστηρίου ή στη ρεσεψιόν. Ξεμονάχιασέ τη, πιάσ’ της την κουβέντα σχετικά με το μάθημα και προσκάλεσέ τη να πιείτε ένα χυμό μαζί. Κάπως σαν να της ζητάς ραντεβού, μόνο λιγότερο άβολο, με μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας και με τις ενδορφίνες της στα κόκκινα.

Tip: Μην ξεκινήσεις να της μιλάς την ώρα της άσκησης. Είναι ιδρωμένη, νιώθει λιγότερο ελκυστική κι απ’ το χαλάκι της yoga και σας κοιτάει όλη η τάξη. Θα σε κόψει επιτόπου – και θα έχει και δίκιο.

Στο βιβλιοπωλείο

Γιατί να πας  μέχρι εκεί ενώ μπορείς να έχεις όποιο βιβλίο θες στην πόρτα σου από το amazon; Γιατί το amazon δεν κρύβει μια όμορφη, σοφιστικέ δεσποινίδα στο τέλος του διάδρομου. Από κάθε μεγάλο (ή και μικρό) βιβλιοπωλείο περνάνε καθημερινά δεκάδες γυναίκες, μια εκ των οποίων σίγουρα σου κάνει και, αν είσαι τυχερός, θα έχει τα ίδια ενδιαφέροντας με σένα. Μην απογοητευτείς αν δεν την εντοπίσεις αμέσως. Περίμενε (και μιας που είσαι εκεί άνοιξε κανά βιβλίο). Όταν τη βρεις, σχεδίασε την επίθεσή σου χωρίς βιασύνη: το καλό με τα βιβλιοπωλεία είναι ότι όσοι μπαίνουν συνήθως έχουν ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους. Καλό θα ήταν να μην την αιφνιδιάσεις. Κάνε βόλτες τριγύρω της – δήθεν πως ενδιαφέρεσαι για το ίδιο section – ώστε να συνηθίσει την παρουσία σου πριν της μιλήσεις. Το opening line σου θα είναι κάτι σχετικά με – τι άλλο;- βιβλία.

Tip: Οι γυναίκες πεθαίνουν να λένε τη γνώμη τους. Αντί να δηλώσεις κάτι, πήγαινε κοντά της με μια απορία: τι βιβλίο θα πρότεινε για την ανύπαρκτη 12χρονη ξαδέρφη σου; Ποια κουζίνα είναι πιο εύκολη για αρχάριους, η ιταλική ή η γαλλική; Έτσι αυτομάτως γίνεσαι ο τύπος που χρειάζεται την βοήθειά της – και όχι εκείνος που ψάχνει γκόμενα στο βιβλιοπωλείο.

Στην ουρά σας κυρία μου

Στην τράπεζα, στο σούπερ μάρκετ, στα starbucks… υπάρχουν αμέτρητες ουρές που στεκόμαστε καθημερινά και είναι εξίσου βαρετές  για όλους μας. Αν βρεθεί κάποιος να μας βγάλει από αυτή τη μιζέρια, του χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Μπορείς εσύ να είσαι αυτός για τη χαριτωμένη ξανθιά μπροστά σου που ξεφυσάει από ανία. Κάνε ένα χαρτωμένο αστείο για την ταχύτητα της ουράς, την 80χρονη που ψάχνει τα ψιλά της, τον ταμία. Προσοχή, πρέπει να είναι κάτι διακριτικό και ανώδυνο, μη σε περάσει για κουτσομπόλη. Γίνε η ευχάριστη νότα της και ίσως η ώρα που περιμένετε να μην είναι τελικά και τόσο χαμένη.

Tip: Εννοείται πως θα της δώσεις τη σειρά σου, γιατί έτσι κάνουν οι gentlemen. Ωστόσο μην προσφερθείς να της πληρώσεις κάτι, έστω και αν είναι μόνο ένας καφές. Μην ξεχνάς ότι είστε άγνωστοι και θα τη φέρεις σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Στη δουλειά

Κατανοητό ότι μπορεί να σου φαίνεται ριψοκίνδυνο να μπλέξεις τη δουλειά με τη διασκέδαση και πως φοβάσαι μη γελοιοποιηθείς στην εταιρία. Σκέψου όμως τη θετική πλευρά: με μια γυναίκα με την οποία μπαινοβγαίνετε κάθε μέρα στο ίδιο κτήριο εκ προοιμίου έχετε πολλά να συζητήσετε. Μπορείς να σχολιάσεις πόσο χάλια είναι ο καφές στο κυλικείο ή ποιος είναι ο βλάκας που τελειώνει το χαρτί του εκτυπωτή ή πόση ώρα έφαγες το πρωί για να παρκάρεις. Δεν έχει σημασία τι θα πεις. Σημασία έχει να κερδίσεις το ενδιαφέρον της και, αν τα καταφέρεις, να την κάνεις να γελάσει μέσα στην εργασιακή ρουτίνα της. Αν κάτι πάει στραβά, μην αγχωθείς. Κι αύριο πάλι εκεί θα είναι.

Tip: Άσε κάτι να εκκρεμεί στο τέλος της συζήτησης. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το όνομα μιας ταινίας που τάχα δεν θυμάσαι τον πρωταγωνιστή, μέχρι το τέλειο delivery της γειτονιάς που έχεις ανακαλύψει και θέλει να της πεις τον αριθμό. Λίγο αργότερα, στείλε της email σχετικά μ’ αυτό. Η παρτίδα άνοιξε. Είσαι έτοιμος να παίξεις;