SEX

Πώς νιώθει εκείνη για τα sex toys;

Ακούει sex toys και κοκκινίζει, αλλά γιατί; Φοβάται ή θυμάται; Μια συντάκτρια ρίχνει φως στη σκοτεινή σχέση των γυναικών με τα απολαυστικά παιχνίδια ενηλίκων.

Το κεφάλαιο sex toys δεν θα ανοίξει εύκολα ούτε στην παρέα ούτε κατ’ ιδίαν με το κορίτσι σου, κυρίως γιατί ακόμη και για εμάς τις γυναίκες μεταξύ μας θεωρείται σχετικά ταμπού. Γεγονός που θα έπρεπε  να μας προβληματίσει για την ελληνική κοινωνία δεδομένου πως, σύμφωνα με έρευνα μεγάλης εταιρίας ερωτικών βοηθημάτων σε Ευρώπη και Αμερική, το 80% των γυναικών είναι υπερήφανες ιδιοκτήτριες ενός δονητή και από αυτές 2 στις 10 τον χρησιμοποιούν τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Πράγμα που σημαίνει πως οι περισσότερες από εμάς τα χρησιμοποιούμε αλλά –προς θεού – δεν μιλάμε ποτέ για αυτά.  Ήρθε ο καιρός να μιλήσουμε σε σένα όμως για τα sex toys, που είναι γύρω σου και μάλιστα παντού. Στη ντουλάπα, στο συρτάρι, στο κομοδίνο, στο χρηματοκιβώτιο, κάτω απ’ το στρώμα, μέσα στο λούτρινο αρκουδάκι (κάποιες είναι ασύλληπτα ευρηματικές). Ιδού πως τα βλέπει εκείνη, ανάλογα με την κατηγορία τους.  

Τα Cajoline: Soft εκδοχές για αρχάριες και όχι μόνο

Ας ξεκινήσουμε από τα ερωτικά βοηθήματα που δεν αφορούν τη διείσδυση αλλά τη διέγερση. Αυτή είναι η πιο εύπεπτη κατηγορία για το κορίτσι σου, καθώς δεν περιλαμβάνει πόνο και φέρνει μαζί της ελάχιστες ενοχές σε περίπτωση που έχει μεγαλώσει σε ένα συντηρητικό περιβάλλον. Στην ενότητα αυτή ανήκουν φτερά και πούπουλα, κεριά, αρώματα, λάδια μασάζ, λιπαντικά και άλλα τέτοια light και ευωδιαστά, τα οποία σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσεις μαζί της μεμονωμένα ή όλα μαζί.

Αν σε εμπιστεύεται αρκετά (και δεν τη γνώρισες στο μπαρ προ εικοσάλεπτου) προτείνουμε να δοκιμάσεις να της κλείσεις και τα μάτια, εξασφαλίζοντας έτσι διπλό όφελος, διότι αφενός βγάζοντας την όραση από το παιχνίδι επιτείνεις τις υπόλοιπες αισθήσεις, αφετέρου δεν θα βλέπει το χάλι σου αν π.χ. φρακάρει το πώμα του λιπαντικού, στάζει το κερί στο μπούτι σου, φτύνεις την τρίχα απ’ το φτερό. Μαζί με το μαντήλι για τα μάτια θα ταίριαζε ενδεχομένως ένα ελαφρύ bondage, ας πούμε με χνουδωτές χειροπέδες. Bonus, η κατηγορία είναι unisex: αν δεν το έχεις ήδη κάνει, ζήτησέ της να τα δοκιμάσει όλα αυτά και πάνω σου. Μας ευχαριστείς αργότερα.

Η basic συλλογή: Ό,τι δονείται δεν είναι εχθρός

Παρότι εσύ μπορεί να μην τα έχεις και πολύ καλά με τους δονητές, το πιθανότερο είναι ότι εκείνη έχει διαφορετική γνώμη. Εσύ τώρα, λόγω της εμφανισιακής τους ομοιότητας με το βασικό σου όπλο στο σεξ, έχεις συχνά δύο βασανιστικές υποψίες. Η μία είναι ότι ο δονητής μπορεί να ικανοποιεί το κορίτσι σου περισσότερο από εσένα με τον κίνδυνο να σε αντικαταστήσει και η δεύτερη ότι αν είναι μεγαλύτερος από το όπλο σου, η σύγκριση μπορεί να αποβεί μοιραία για την αυτοπεποίθησή σου (αν και έχουμε αναλύσει γιατί δεν πρέπει να ζηλεύεις τον δονητή της).

Καταρχήν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε διαβεβαιώσουμε ότι και οι δύο προβληματισμοί σου είναι άκυροι και ότι κανένας δονητής δεν μπορεί να αντικαταστήσει το «πράμα που σαλεύει». Παρόλα αυτά, επειδή είμαστε εξοικειωμένες με το σχήμα αυτό και τις οδηγίες χρήσης του και ταυτόχρονα εδώ ανακαλύψαμε για πρώτη φορά τη δόνηση, που στην έρευνα για τον γυναικείο οργασμό είναι κάτι σαν την ανακάλυψη του τροχού, τον δονητή τον θεωρούμε φίλο μας (και να θέλαμε να ισχυριστούμε το αντίθετο, μας ρουφιανεύουν οι έρευνες). Όποτε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μας προτείνεις να τον φέρουμε κάποιο βράδυ στην παρέα (αν περιμένεις να το κάνουμε εμείς, θα περιμένεις μέρες, μήνες, χρόνια).

Αν έχεις πέσει στο 20% που δεν διαθέτει δικό του δονητή και χρειαστεί να πας για ψώνια, προτίμησε κάτι μικρό για αρχή, λείο, σχετικά αθόρυβο και με διαβαθμίσεις στη δόνηση και μην ξεχάσεις ένα καλό λιπαντικό και ένα καλό καθαριστικό για τον καινούργιο σας φίλο (η καθαριότητα είναι SOS εδώ). Και μιας που θα είσαι εκεί, μπορείς να απλωθείς και στα υπόλοιπα αυτής της κατηγορίας, δηλαδή προχωρημένα μεν , φιλικά προς τον χρήστη δε, όπως π.χ. οι μπάλες για μασάζ (εννοούμε κολπικό, να ρωτάς την πωλήτρια αν δεν ξέρεις). Δυστυχώς η κατηγορία δεν είναι ακριβώς unisex αλλά αν εσύ και το κορίτσι σου θέλετε να πειραματιστείτε και στο δικό σου σώμα, ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε;  

Πέφτοντας στα σκληρά: BDSM και άλλες πονεμένες ιστορίες

Δεν έχουν όλες τα ίδια γούστα και δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα γούστα της δικιάς σου. Μπορούμε, όμως, να μιλήσουμε για έναν γυναικείο μέσο όρο, στον οποίο πιθανότατα να ανήκει και το κορίτσι σου. Πως βλέπει λοιπόν τα σκληρά ερωτικά βοηθήματα, που πέρα από απόλαυση προκαλούν και πόνο, π.χ. μαστίγια, nipple clips, butt plugs, anal beads κλπ; Εκ πρώτης όψεως, όχι με καλό μάτι. Αλλά από την άλλη, με κακό μάτι έβλεπε και εσένα τον πρώτο καιρό που τη φλέρταρες άγρια και κοίτα τώρα πόσο μακριά έχετε φτάσει, ένα βήμα πριν το butt plug. Με άλλα λόγια, η οπτική της για τις νέες σεξουαλικές εμπειρίες είναι ένα ρευστό concept, ένας πηλός που μπορείς με τα χέρια σου να του δώσεις ό,τι σχήμα θες. Και εκείνη, θέλοντας να σε ευχαριστήσει, θα σε αφήσει.

Το σκληρό παιχνίδι όμως έχει και τους κανόνες του: α) ο σωματικός πόνος στο ερωτικό παιχνίδι δεν πρέπει να είναι ποτέ μεγαλύτερος από την ηδονή και β) όταν θέλεις να βάλεις στο μενού κάτι καινούργιο πρέπει να το κάνεις στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο. Αν, ας πούμε, γυρίσεις σπίτι την ώρα που μαγειρεύει και της πεις «αγάπη μου, κοίτα τι σου ’φερα» κραδαίνοντας περιχαρής το μαστίγιο με τις εφτά ουρές, είναι πιθανότερο να το δοκιμάσεις εσύ. Ποιος ξέρει; Μπορεί να σου αρέσει και έπειτα να εμφανίζεσαι κάθε φορά μπροστά της με νέο sex toy σε λάθος timing. Κλασική περίπτωση “παραδέξου το, Γιάννη, δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι”.