SEX

Ρωτήσαμε 5 γυναίκες ποια είναι η σχέση τους με το πορνό

Αφήσαμε κατά μέρος τα ταμπού και ζητήσαμε από το ωραίο και ντροπαλό(;) φύλο να μας λύσει 10 απορίες, όπως, ποια είναι η πιο extreme σκηνή που έχει παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Μήνυμα χωρίς χρέωση: Σεμνοτυφία, στοπ.

Όταν πέντε κοπέλες, διαφορετικού επαγγέλματος, στυλ και προσωπικότητας δέχονται να απαντήσουν σε δέκα ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το πορνό και τις (δεισι)δαιμονίες του, καταλαβαίνεις μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν και καλές Δευτέρες. Α! Και ότι υπάρχει και αυτό το ίντερνετ.

Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω τα λογοπαίγνια, θέλω να γράψω ότι παρακάτω δεν πρόκειται να δεις ποσοστά καθότι τα απεχθάνομαι και τα κατατάσσω στους πιο βαρετούς αριθμούς στη ζωή ενός ανθρώπου που δεν ασχολείται με τη Στατιστική και δεν είναι ανώμαλος. Σήμερα, θα διαβάσεις μερικές γυναικείες ιστορίες που ίσως λύσουν μερικές από τις πιο διαχρονικές σου απορίες από τότε που έκοψες την κορδέλα της σεξουαλικής σου ζωής.

Διάλειμμα για ιστορία: Δαναός 1, ένα χρόνο ακριβώς(!) πριν. Στις Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας είναι καλεσμένος ο Γκασπάρ Νωέ, ο σκηνοθέτης που μας φόρεσε τα 3D γυαλιά παρουσιάζοντας μία ταινία ερωτικού περιεχομένου στην τρισδιάστατη εκδοχή της και δίπλα του (αλλά δίπλα του)βρίσκομαι, ω! του θαύματος εγώ. Μαζί με δύο φίλες μου που ειλικρινά, δεν έχουν καταλάβει τι επρόκειτο να δουν στα επόμενα 90 και κάτι λεπτά. Κάπου στη μέση της ταινίας, τα ανυποψίαστα μάτια μας, ‘βράχηκαν’ από την εκσπερμάτιση του πρωταγωνιστή. Κάπου στη μέση, η μία φίλη μου με σκούντηξε και μου είπε: “δεν θα σε ξαναεμπιστευτώ ποτέ“. Την ίδια ώρα, ή άλλη φίλη, πρόβαρε το λουκ παντζάρι στο πρόσωπο. Ποτέ δεν καταλάβαμε αν της συνέβη από ντροπή ή από την υπερσυγκράτηση του γέλιου.

Τέλος πάντων. Στα δικά μας.

Πιστεύεις ότι οι άντρες ξέρουν ότι βλέπεις πορνό; Είναι αυτός ένας λόγος για να το κάνεις;

Δεν το έχω σκεφτεί. Βασικά νομίζω αν όχι όλοι οι περισσότεροι βλέπουν. Οπότε και να το έχει σκεφτεί κανείς, σιγά την έκπληξη!” – Άντζελα, η σοφή.

Καλέ ναι. Στην πρώτη ερώτηση. Η δεύτερη τρώει μεγάλο όχι” -Κατερίνα, η ακριβοδίκαιη.

Μα, δεν βλέπω. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ; Μνήμες της εφηβικής μου ηλικίας προσπαθώ να θυμηθώ” -Νατάσα, η ‘όχι εγώ, μια φίλη μου’.

Δεν βλέπω η καημένη. Αν ξεκινήσω θα το μάθεις” -Λυδία, η ‘χτυπημένη από τη μοίρα’.

Ε, λογικά ναι αλλά προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω” -Χαρά, η αδιάφ(θ)ορη.

Σε ποια ηλικία ξεκίνησες να βλέπεις;

Νομίζω η πρώτη που είχα δει ήταν πολύ παλιά, γυμνάσιο πρέπει να πήγαινα και ήταν μία βιντεοκασέτα από αυτές που έδιναν στην εφημερίδα! Ο τίλος αν θυμάμαι καλά ήταν ‘Ο Εραστής’ και η υπόθεση ήταν η εξής: Μία μαθήτρια περίπου 15 χρονών φεύγει από το σπίτι της για να πάει σχολείο στην Μπανκόνγκ και εκεί γνωρίζει έναν πλούσιο Ασιάτη γύρω στα 35 και αρχίζει το παιχνίδι! Επίσης είχα δει και την Εμμανουέλα. Σε dvd πάλι από εφημερίδα στην ίδια ηλικία πάνω κάτω” -Άντζελα, η ‘αυτό το Σάββατο, δώρο_’.

Θυμάμαι ότι ήμουν σίγουρα Δημοτικό κι ένα βράδυ που με είχαν αφήσει οι γονείς μου με την αδερφή μου, έπεσα πάνω σε μία από αυτές τις soft ταινίες σε μεγάλα κανάλια. Επειδή δεν πολυμετράνε όμως αυτές, θα αναφέρω και την πρώτη φορά που είδα κανονικό κανονικότατο πορνό όχι πολύ καιρό αργότερα, παρέα με μια φίλη μου στο PC του αδερφού της. Ήταν όργιο και είχαμε σκάσει στα γέλια (και τις απορίες η αλήθεια είναι)” -Κατερίνα.

Πρέπει να ήμουν γύρω στα 15. Δεν θυμάμαι καθόλου” -Νατάσα.

Για να ‘ξεκίνησα’ να βλέπω πάει να πει ότι συνέχισα κιόλας. Εν πάση περιπτώσει, ήμουν πάρα πολύ μικρή κι έγινε τυχαία ένα βράδυ που σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα και η τηλεόραση στο σαλόνι είχε ξεμείνει ανοιχτή. Πρέπει να ήταν η Άγρια Ορχιδέα.” -Λυδία η ‘είχα πιει, δεν ήξερα’.

Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν η πρώτη φορά που είδα πορνό, παίζει να ήταν κάποια στιγμή στο γυμνάσιο· ήμασταν μαζεμένα τα ξαδέρφια και πετύχαμε σε ένα άκυρο κανάλι σοφτ πορν ή στριπτίζ, κάτι τέτοιο. Φοβερά γελοία εικόνα και τρελό άγχος μην μπει κανείς μέσα και μας μαλώσει” -Χαρά.

 

Γνωρίζεις ποιος είναι ο Ρόκο Σιφρέντι (no google, σε βλέπω)

Τον κύριο δεν τον ήξερα αλλά τον έψαξα και μπράβο του για την πρωτοβουλία να ιδρύσει την Siffredi Hard Academy! Τώρα πλέον θα υπάρχει και μια πιστοποίηση στον χώρο” -Άντζελα η ‘συγχαρητήρια για την εκπομπή σας’.

Όχι, αλλά ξέρω ποιος είναι ο James Deen, μετράει; Με τις τελευταίες κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς βέβαια, τον χάσαμε κι αυτόν. Ουστ” -Κατερίνα.

Αν δεν είναι μοντέλο / χολυγουντιανός ηθοποιός / παρουσιαστής, τότε θα τον γκουγκλαρω” -Νατάσα.

Θρυλικός πορνοστάρ, σιγά το δύσκολο” -Λυδία.

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι” -Χαρά.

Με ποιον βλέπεις συνήθως; / Έχεις δει ποτέ με φίλες σου;

Α όλα κι όλα. Κάτι τέτοιες ώρες προτιμώ να είμαι totally alone” – Άντζελα.

Μόνη μου κυρίως, αλλά όσες φορές έχω δει με φίλη μου ήταν μακράν καλύτερο. Πρέπει να αναφέρω κι ένα βράδυ (Μεγάλη Πέμπτη συγκεκριμένα σα δε ντρεπόμαστε) που είχαμε μαζευτεί σπίτι μου για να χαζοβιολήσουμε και καταλήξαμε να διαβάζουμε (-ω) με στόμφο ένα από αυτά τα blog που γράφεις προσωπικές, σέξι (ο θεός να τις κάνει) ιστορίες. Κλαυσίγελος” -Κατερίνα.

Μόνη μου” -Νατάσα.

Είχα δει με κάτι φίλους (άντρες) μου αυτή με τη Ντούβλη. Α και στο γραφείο την άλλη, της Τζούλιας” – Λυδία.

Κυρίως μόνη, αλλά έχω δει με τις κολλητές μου τις την ταινία της Τζούλιας και της άλλης που δεν θυμάμαι πως την λένε” -Χαρά, η ‘είδα και εγώ την ταινία της Τζούλιας’. #ΕιδακαιεγωτηνΤζουλια

Έχεις προσπαθήσει να μιμηθείς κάποια σκηνή;

Νομίζω ότι όλα είναι θέμα άνεσης και αυτοπεποίθησης εκείνη τη στιγμή. Εννοώ ότι μπορεί ασυναίσθητα να μου βγει κάτι που θα έχω δει/ακούσει και θα μου έχει κάνει εντύπωση αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ να πω τώρα θα γίνω Jenna Jameson” -Άντζελα.

Όχι, γιατί το όλο κόνσεπτ ‘σεναρίου’ δε μου ταιριάζει. Όσο για τις κανονικές σκηνές χωρίς roleplaying κτλ, τέτοιες κάνουμε όλοι. Σεξ είναι, δεν ανακαλύπτουμε την πυρίτιδα κάθε φορά” -Κατερίνα.

Πολύ ξενέρωτη, μάλλον όχι θα σου απαντήσω” -Νατάσα, η ‘δεν γνωρίζω, δεν απαντώ’.

Συνειδητά ποτέ” -Λυδία.

Όχι ακριβώς, αλλά έχω δοκιμάσει με φίλο μου ανάλογες στάσεις” -Χαρά.

Πόσες φορές την εβδομάδα/μήνα/χρόνο βλέπεις;

Δεν μπορεί να δοθεί δυστυχώς μία σαφή απάντηση γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με κύριο αυτόν της διάθεσης. Μπορεί να τύχει να δω μία την μέρα για μια βδομάδα και να κάνω να ξαναδώ σχεδόν χρόνο” -Άντζελα.

Κάποιες φορές τον μήνα, αλλά δεν ξέρω να σου πω αριθμό” -Κατερίνα.

Μπορεί να έχω να δω και χρόνια, πέρα απ’ όταν τις πετυχαίνω στο ζάπινγκ και αλλάζω κανάλι!” -Νατάσα.

Βλέπω μόνο καλλιτεχνικό πορνό. Ξέρεις, Γκασπάρ Νοέ, Λαρς Φον Τρίερ και τέτοια” -Λυδία (ναι ήταν και αυτή μαζί στην προβολή από πάνω).

Δεν έχω συγκεκριμένη συχνότητα. Καμιά φορά περνάνε και δύο μήνες μέχρι να δω κάτι” -Χαρά.

Αγαπημένο site;

Υouporn” -Άντζελα.

Κανένα από τα γνωστά δε μου αρέσει γιατί παίζει πολύς βούρκος, αλλά μιας και τα καλύτερα τα πληρώνεις, νικητής μέχρι τώρα είναι το PornHub” -Κατερίνα.

Κανένα” -Νατάσα.

Δεν έχω μάνα μου” -Λυδία.

Το Tumblr” -Χαρά.

Ποια είναι η λέξη κλειδί στην αναζήτηση της ταινίας;

Γενικά μου αρέσει πολύ να υπάρχει ένα στόρι. Η αληθοφάνεια (λέμε τώρα) οπότε το ψάχνω έτσι. Εκτός αν έχω κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου(σας παρακαλώ δεν θα’ θελα)” -Άντζελα, η Σάσα.

Τελευταία, ‘amateur’” -Κατερίνα.

Δεν κάνω αναζητήσεις, μόνο ό,τι πετυχαίνω στην τηλεόραση” -Νατάσα.

Συνταγή ντολμαδάκια” -Λυδία.

Αν μπω σε site κοιτάω το rating 😛” -Χαρά.

Το πιο extreme που έχεις δει και σου άρεσε/ θέλεις να ξεχάσεις ότι το είδες;

Δεν έχω δει κάτι που να πω απαπαπαπαπα.. Τώρα αυτό σημαίνει μάλλον ή ότι είμαι πολύ μπροστά ή ότι έχω μείνει πολύ πίσω. Δεν ξέρω. Θέλει συζήτηση το θέμα” -Άντζελα.

Το πιο extreme που έχω δει ήταν ένα βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει μία εποχή (εντάξει, δεν το έλεγες και 2 Girls 1 Cup, αλλά τη γύρα του την είχε κάνει) με έναν τύπο και ένα άλογο. Αυτό που δεν είδα αλλά σίγουρα θέλω να ξεχάσω, είναι μία κατηγορία με κομμένα μέλη σώματος που μου έχουν πει ότι υπάρχει. Αυτά είναι για να τα κολλάμε πίσω εκεί που ανήκουν παιδιά, όχι για να πάρουν άλλο δρόμο. Έλεος κάπου όμως” -Κατερίνα.

Το πιο περίεργο ήταν σε ένα ιαπωνικό πορνό, κάτι πλοκάμια που μπαινόβγαιναν από παντού. Αρχικά αηδίασα και μετά, απόρησα πώς στην ευχή γίνεται να φτιάχνονται με αυτό οι Ιάπωνες” -Νατάσα.

Extreme στο σεξ δεν υπάρχει, Έρρικα. Οπότε θα σου πω το πιο αστείο: Η ταινία της Ντούβλη, ολόκληρη, ειδικά εκεί που έλεγε ο Ζαφείρης ‘κυρία Μαριάννα μου με φέρνετε σε δύσκολη θέση’ και η σκηνή που η πρωταγωνίστρια έλεγε με καμάρι “Έχω κάνει λεύκανση κ@@@τρυπίδας” -Λυδία.

Αυτή που δεν θυμάμαι πως την λένε που είχε κάνει ταινία μετά την Τζούλια, ε δυστυχώς ακόμα θυμάμαι ότι έβαλε το πούρο της εκεί κάτω. ΙΟΥ” -Χαρά.

Τι προσέχεις στους πρωταγωνιστές;

Τα πάντα” -Άντζελα, η ολιγαρκής.

Με το που δω γενικώς φουσκωμένα σώματα, είτε αντρικά είτε γυναικεία, απομακρύνομαι με ταχύτητα φωτός. Με απωθεί οτιδήποτε ψεύτικο. Και γυαλιστερό. Γιατί πρέπει να γυαλίζουν;” -Κατερίνα.

Στους άντρες, πάντα μετράει το μέγεθος του πέους και στις γυναίκες, το στήθος. Δηλαδή κατά πόσο πέτυχε ή όχι η πλαστική” -Νατάσα.

Το μακιγιάζ τους” -Λυδία.

Όχι κάτι συγκεκριμένο” – Χαρά, η παρατηρητική.