SEX

Τα μηχανάκια του σεξ

Το ΟΝΕΜΑΝ χωρίζει τους εραστές σε κατηγορίες ανάλογα με το πόσες φορές θέλουν (και μπορούν) να κάνουν σεξ το ίδιο βράδυ. Μεγάλη μάχη.

Τις προάλλες γράψαμε ότι τα λαϊκά αγόρια το κάνουν καλύτερα. Λίγο πριν από αυτό, είχα τοποθετηθεί με άρθρο επεξηγηματικότατου τίτλου ‘Στο sex κι αν είμαστε οπαδοί’. Υπάρχει μια λεπτή μεν, διαφορά δε μεταξύ αυτού που θα κάνουμε σήμερα και του πολύ χρήσιμου διαγωνισμού του Loveville που τρέχει τις τελευταίες μέρες.

Στο Loveville, οι κύριοι διοργανωτές ψάχνουν να βρουν σε ποια πόλη εκ των Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο κάνει περισσότερο σεξ ο κοσμάκης. Σήμερα θα πάρουμε τους εραστές και θα τους χωρίσουμε στις πιο βασικές κατηγορίες του κόσμου, δηλαδή σε αυτές που τους κατατάσσει η εκάστοτε απάντηση στο “εσύ, πόσες φορές συνεχόμενες;”. Με άλλα λόγια, δεν θα κολλήσουμε με τον τόπο, αλλά με την επανάληψη.

Όλοι είχαμε/έχουμε έναν φίλο που μας διηγείται σε κάθε ευκαιρία για εκείνο το βράδυ που αν δεν λιποθυμούσε εκείνος ή η παρτενέρ του, μπορεί να ήταν σήμερα ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ συνεχόμενων φορών σεξ.

 

Ομοίως, σε κάθε μικρή ή μεγάλη πόλη της χώρας, υπάρχει εκείνος ο Ποιοτικός, ο πιο μετρημένος, ο πιο βαρύς αν θες, που υποστηρίζει ότι το σεξ δεν είναι τσίχλες για να τρως 4-5 στην καθισιά σου. Μία φορά και καλή. ΠΟΛΥ καλή. Αλλά μία.

Ακολουθούν αναλυτικά οι κατηγορίες.

Παρακαλούνται οι πόλεις του Loveville, αλλά και της υπόλοιπης επικράτειας, να αφήσουν για λίγο τα προφυλακτικά στην άκρη και να διαβάσουν:

Μηχανάκια βραδείας καύσης

Νούμερα: 1 φορά το βράδυ

Θέλω να πιστεύω ότι τα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το σεξ σαν ιδέα ή θεσμό, κι ότι απλά έχουν τέτοια κούραση απ’ το τρέξιμο της ημέρας που το βράδυ μπορούν να εξαντληθούν, αλλά με μέτρο. (Ό,τι να ‘ναι γράφω, πάω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα).

 

Μότο τους είναι το ‘ένα καλό σεξ κι ένας καλός ύπνος μετά’ κι ας μην το παραδέχονται οι περισσότεροι, για να μην τους πεις βαριεστημένους. Πέρα από την ‘κατακραυγή’ για τους χαμηλούς τους ρυθμούς, φημίζονται και είναι εξαιρετικοί εραστές.

Μηχανάκια μέτριας καύσης

Νούμερα: 1,5-2 φορές το βράδυ

Εγώ, εσύ, η πλειοψηφία των αντρών στα μήκη και τα πλάτη. Φυσικά παίζει ρόλο το πόσο καιρό είσαι με την σύντροφό σου στο σεξ. Προφανώς τα νεοσύστατα ζευγάρια είναι συνηθέστερο να κάνουν σεξ απ’ ό,τι ένα ζευγάρι με τρία χρόνια στις πλάτες που περνάει ολοένα και περισσότερα βράδια κατεβάζοντας υπότιτλους για σειρές.

Αν βγάλουμε το στοιχείο του χρόνου απ’ την εξίσωση, τότε μια γενίκευση τύπου, οι πιο πολλοί το κάνουμε 1-2 φορές τη φορά στέκει. Το λογικό είναι ότι τα μηχανάκια μέτριας καύσης κάνουν ένα γεμάτο διάλειμμα ανάμεσα στις δύο μάχες, γιατί ποιος ο λόγος για βιάση κύριοι;

Μηχανάκια ημιταχείας καύσης

Νούμερα: Το λιγότερο 2 φορές το βράδυ

Δεν ξέρεις ποιοι είναι; Θα σου πω εγώ ποιοι είναι. Είναι οι ίδιοι που θέλουν να φάνε πέντε εκλεράκια για να καταλάβουν αν είναι ωραία. Είναι αυτοί που την πρώτη φορά στα συγκρουόμενα κάνουν συντήρηση και στη δεύτερη τα δίνουν όλα. Μιλούσα πρόσφατα επί του θέματος με πολύ φίλο μου, βέρο Ηρακλειώτη, και μου μιλούσε για την πρώτη φορά κάθε σεξουαλικού σερί λες και περιέγραφε το βούρτσισμα των δοντιών.

 

“Νταξ μωρέ, ίσα ίσα να ζεσταθούμε, δεν το λες και διεκπεραιωτικό, αλλά σαν τη δεύτερη φορά δεν έχει. Για να μην πω για την τρίτη, εκεί που οι μηχανές δουλεύουν πραγματικά στο φουλ”. Τα σέβη μου στα συγκεκριμένα μηχανάκια, αλλά δε γίνεται να μην εξάρουμε το έπος του πρώτου σεξ της βραδιάς. Είναι αμαρτία και οι αμαρτίες πληρώνονται όπως και τα χρέη των Λάνιστερ.

Μηχανάκια ταχείας καύσης

Νούμερα: Το λιγότερο 3 φορές το βράδυ

Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεστε με κούτες προφυλακτικά. Αν υπάρχετε δηλαδή και δεν ανήκετε στη σφαίρα του (φαντ)αστικού μύθου. Είστε το αντίστοιχο του ‘καλύτερα να σε ντύνουμε, παρά να σε ταΐζουμε’ στο σεξ. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι βέβαια, αν όντως υπάρχετε, όλα τα θηλυκά και τα αρσενικά αυτού του κόσμου πρέπει να σηκωθούν και να σας χειροκροτήσουν από τώρα μέχρι τον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ.

 

Είστε πρότυπα, τα κορίτσια σας πρέπει να είναι ευτυχισμένα (και πολύ κουρασμένα μεταξύ μας) και σε πρώτη ευκαιρία, περιμένουμε τα μυστικά σας στα σχόλια. Θέλουμε να γίνουμε σαν εσάς. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε.