SEX

Σταμάτα να μιλάς για τις παλιές σου κατακτήσεις

Μια δημοσιογράφος του Oneman καταδικάζει την κουτσομπολίστικη συμπεριφορά όσων αντρών μιλούν για τα κατορθώματά τους στους άλλους.

Στην εποχή που μέχρι και τα CD ‘πηδάνε’ δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς που να μιλάει και να περιαυτολογεί για τα σεξουαλικά του κατορθώματα. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι ούτε γοητευτικό είναι, ούτε κάνει κάποιον περισσότερο άντρα, ούτε του δίνει έξτρα πόντους σε τίποτα. Απλώς τον κάνει την γνωστή λέξη με τα τέσσερα άλφα.

Και όμως, υπάρχει η άποψη, ότι αν την επόμενη μέρα δεν το πεις, δεν το μοιραστείς με τους κολλητούς, είναι σαν να μην έγινε. Αν δεν κουτσομπολέψεις λίγο την κοπέλα που πήγε μαζί σου, αν δεν ρίξεις μερικά υποτιμητικά σχόλια για το πόσο εύκολα ‘έπεσε’ θα είναι σαν να μην έκανες τίποτα.

Λάθος.

Θα πρέπει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου να σκέφτεσαι ότι η κοπέλα και η κάθε κοπέλα, έχει τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες με σένα, και μπορεί να ‘έπεσε’ εύκολα, γιατί ήθελε απλώς να ‘πέσει’. Δεν σε κάνει ανώτερο σεξουαλικό ον το γεγονός ότι είσαι άντρας, ούτε εκείνη είναι κατώτερη επειδή είναι γυναίκα, άρα και οφείλει να μην έχει ορμές και πάθη. Αν ακόμα πιστεύεις κάτι τέτοιο, ζεις σε άλλο χωροχρόνο.

 

Ήσασταν και οι δύο το ίδιο εύκολοι, για αυτό πάψε να φέρεσαι σαν κόκορας και μη μιλάς για αυτό. Σεξ έκανες, δεν τετραγώνισες τον κύκλο.

Αν είσαι πάνω από τριάντα και ακόμα μιλάς και σχολιάζεις τις κοπέλες με τις οποίες πήγες, ωρίμασε επιτέλους, γιατί θα έχεις πρόβλημα. Αν είσαι κάτω από τριάντα, άρχισε να φέρεσαι σαν κύριος, γιατί αυτός που περιαυτολογεί, γρήγορα γίνεται μη ελκυστικός.

Ο άντρας που μιλάει συνέχεια για τα σεξουαλικά του κατορθώματα αργά ή γρήγορα θα πέσει και στα μάτια των κολλητών του, αλλά θα αρχίσει να βλέπει τις γυναίκες να μην τον γουστάρουν και τόσο πια.

Η απαξίωση και η αμφισβήτηση θα έρθει πρώτα από την παρέα. Τα τείχη θα πέσουν εκ των έσω.

Θα έρθει κάποια στιγμή, που από τις τόσες ιστορίες που θα έχεις πει, όσο αληθινές και να είναι, οι κολλητοί σου θα αρχίσουν να ενοχλούνται. Μπορεί από ζήλια, που είναι ανθρώπινη, μπορεί από ανταγωνισμό, μπορεί και γιατί θα σε έχουν βαρεθεί να συμπεριφέρεσαι έτσι και θα αρχίσουν να σκέφτονται, ότι, ή δεν ρίχνεις όσο συχνά λες τα ‘γκομενάκια’, ή έχεις τεράστιες ανασφάλειες και μιλάς συνέχεια για αυτό.

Αν τύχει να σε ακούσουν γυναίκες να μιλάς τόσο πολύ για τις κατακτήσεις σου και πόσο εύκολα τις ρίχνεις στο κρεβάτι, σίγουρα θα σκεφτούν ότι το ίδιο θα κάνεις με αυτές. Ήδη θα τις έχεις χάσει από υποψήφιες κατακτήσεις. Ακόμα κι αν δεν το σκεφτούν όμως έτσι, ότι δηλαδή θα κάνεις το ίδιο για αυτές, θα μείνουν στο προφανές, στη λέξη με τα τέσσερα άλφα που είπα και παραπάνω.

 

Ήρθε η ώρα να γίνεις κύριος, να σταθείς στο ύψος σου και να γίνεις κιμπάρης, δηλαδή μετρημένος και σοβαρός. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν και τίποτα. Αν καθίσεις και το φιλοσοφήσεις, είναι πολύ πιο ωραίο να κάνεις ό,τι σου καπνίσει, να πηγαίνεις με όσες θες και να μην μιλάς σε κανέναν για αυτό. Κράτα όλη την απόλαυση για σένα, δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση από τους γύρω. Η επιβεβαίωση έρχεται αυτόματα αν θεωρείς ότι έχεις πετύχει κάτι σημαντικό εκείνη την ώρα.

Αν για σένα το να ρίξεις την καυτή κοπέλα της παρέας είναι ισότιμο με τον τετραγωνισμό του κύκλου, εντάξει, πάω πάσο. Κράτα το για τον εαυτό σου όμως και απόλαυσε το. Μην το λοιδορείς με λόγια και ανούσια κουτσομπολιά, μην το ευτελίζεις, νομίζοντας ότι αν υποτιμήσεις την καθεμία που θα πάει μαζί σου, θα φανείς εσύ ο άντρας.

Εξάλλου αν δεν εκτιμάς τόσο πολύ την κοπέλα με την οποία πήγες, ας μην πήγαινες μαζί της. Αν μπορούσες, ας προσπαθούσες με αυτήν που θεωρούσες ‘δύσκολη’. Αν είσαι τόσο άντρας, μην ασχολείσαι με αυτές που δεν εκτιμάς, στόχευσε ψηλά για να φανούν τότε τα αληθινά κατορθώματά σου. Αν είσαι τόσο άντρας, πες εσύ το όχι σε κάποια που δεν γουστάρεις, δεν χρειάζεται να πας μαζί της και μετά να λες πόσο άσχημη και πόσο “εύκολη” ήταν οπότε και αναγκάστηκες.

 

Μην το κάνεις για τις γυναίκες, κάν ‘το για σένα. Οι γυναίκες, θα επιβιώσουν από τα άσχημα σχόλια σου. Δεν έχουν την ανάγκη σου, είναι πολύ πιο δυνατές από όσο φαντάζεσαι και οι περισσότερες δεν δίνουν δεκάρα για το τι θα πει ο κάθε ‘χαμένος’ με τον οποίο θα κάνουν το λάθος να πάνε. Κάν’ το για σένα λοιπόν. Γίνε κύριος και φέρσου ανάλογα. Για σένα. Δεν έχεις ανάγκη να μιλήσεις, δεν το χρειάζεσαι να γίνεσαι ‘κατίνα’.

Αυτό που σου χρειάζεται είναι να ωριμάσεις.