SEX

Συμβουλές σεξ από τον 16χρονο εαυτό σου

Το άπειρο αγόρι που άφησες πίσω ίσως έχει μερικά πράγματα να διδάξει στον έμπειρο εραστή που είσαι σήμερα.

Το σεξ που κάνεις σήμερα είναι σαφώς ανώτερο από εκείνο που έκανες (ή προσπαθούσες να κάνεις) όταν πρωτοξεκινούσες τη σεξουαλική σου καριέρα. Μέσα στα χρόνια μάζεψες εμπειρίες, τελειοποίησες τις τεχνικές σου και διόρθωσες τα λάθη που είναι φυσικό να κάνει ένα άπειρο, άβγαλτο και αδέξιο αγόρι. Στην πορεία, όμως, άφησες πίσω και μερικές κινήσεις που είναι διαχρονικά απολαυστικές για κορίτσια κάθε ηλικίας. Άσε το κλασικό σεξουαλικό ρεπερτόριο σου για μια άλλη μέρα και έτσι, για αλλαγή, δοκίμασε να βάλεις στο μενού τα greatest hits του παρελθόντος. Θα την ανάψουν τόσο που, αν είχε παρθενιά, θα σου στην έδινε.

Όταν ήσουν μικρός…

Τη φιλούσες με τις ώρες

Τα φιλιά είναι παραμελημένα. Ειδικά αν είσαι σε σταθερή σχέση, το να τη φιλάς παθιασμένα είναι απλά η αρχή η του σεξ. Ενώ τότε, το να ακουμπήσεις τα χείλη σου στα δικά της και να τα κολλήσεις εκεί με τις ώρες αποτελούσε από μόνο του αυτοσκοπό. Η πρωτόγνωρη αίσθηση της γλώσσας σου που μπλεκόταν με τη δική της μπορούσε να σε φτιάξει σε νανοδευτερόλεπτα και να σε κρατήσει βασανιστικά ερεθισμένο για ώρες. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα, αν αφιερώσεις σε αυτή τη φάση λίγη ένταση και λίγο χρόνο παραπάνω. Με το φιλί απελευθερώνονται ενδορφίνες, που κάνουν το σώμα και το μυαλό να αισθάνονται καλά, ασχέτως με το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Και είναι ωραία να ξέρεις πως – σε αντίθεση με τότε- τώρα όντως θα υπάρξει και συνέχεια.

Όταν ήσουν μικρός…

Αποθέωνες το στήθος της

Τα είχες δει στα περιοδικά, τα είχες δει στις τσόντες, τα παρατηρούσες στις συμμαθήτριές σου, τα χάζευες επί 45 λεπτά όσο η μαθηματικός προσπαθούσε να σου εξηγήσει το πυθαγόρειο θεώρημα. Γι’ αυτό και όταν κατάφερνες να πιάσεις στα χέρια σου ένα ζευγάρι, δεν το άφηνες να φύγει. Μερικές φορές πονούσαμε όταν τα ζουλούσες σαν να ήταν μπουγελόφατσα. Άλλες φορές εκνευριζόμασταν που έπαιζες με τις ρώγες μας σαν να ψάχνεις σταθμό στο ραδιόφωνο. Αλλά κατά βάση μας άρεσε. Μας έφτιαχνε το άγγιγμα αλλά κυρίως μας άρεσε να σε βλέπουμε να τα κοιτάς, να τα πιάνεις, να τα φιλάς και να λιώνεις από πόθο. Δεκάδες ζεύγη μετά, φαίνεσαι να είσαι σχετικά χορτάτος. Και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου.

Όταν ήσουν μικρός…

Χρησιμοποιούσες τα χέρια σου

Όταν “τα φτιάχνατε” με ένα κορίτσι, στην αρχή δεν σε άφηνε να επιχειρήσεις πράγματα με τη γλώσσα σου (ούτε συζήτηση για εκείνο που φούσκωνε μέσα στο τζιν σου). Με λίγη πίεση, όμως, θα σε άφηνε να γλιστρήσεις το χέρι σου μέσα στην μπλούζα της ή κάτω από τη φούστα της. ΟΚ, προφανώς και τώρα δεν κουλάθηκες, ακόμη χρησιμοποιείς τα χέρια σου στα προκαταρκτικά, αλλά συχνά ξεχνάς τις εξαιρετικές τους δυνατότητες: Όσο εσύ εξερευνάς την ανατομία της με την αφή σου, εκείνη απολαμβάνει ένα μοναδικό παιχνίδι ηδονής, καθώς τα δάχτυλα σου έχουν ακρίβεια εκατοστών και μπορούν να προσαρμόζουν την ταχύτητα και την πίεσή τους ανάλογα με τη φάση. Και αν μέχρι σήμερα δεν έχεις καταφέρει να την κάνεις να τελειώσει, δοκίμασε να το πετύχεις manually. Ο οργασμός της είναι κυριολεκτικά στα χέρια σου.

Όταν ήσουν μικρός…

Τριβόσουν πάνω της

Μπορεί να ήσουν από τους τυχερούς που το κορίτσι σου συναινούσε να κάνετε τα πάντα γύρω από το σεξ – εκτός από σεξ. Και εσύ, ελλείψει άλλων πιο hardcore επιλογών, συμβιβαζόσουν με ένα υποκατάστατο διείσδυσης, πιέζοντας το σώμα σου πάνω της αλλά χωρίς να είσαι μέσα της. Πράγματι, ακούγεται βασανιστικό για σένα και θα το καταλάβουμε αν θες να κάνεις skip αυτή την ανάμνηση. Για εμάς όμως, λόγω ανατομίας, αυτή η διαδικασία ήταν υπέροχη. Πολλά κορίτσια είχαν τον πρώτο τους οργασμό ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Και ανατομικά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως τότε σε παρακαλούσε να σταματήσεις, ενώ – αν το επιχειρήσεις τώρα- θα σε παρακαλάει να συνεχίσεις.

Όταν ήσουν μικρός…

Δεν σε ένοιαζε που βρίσκεσαι

Ήθελες πολύ να προσφέρεις στο κορίτσι σου ένα ρομαντικό περιβάλλον, ώστε να νιώσει άνετα και να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της, αλλά δεν ήσουν τόσο γαμάτος όσο ο μεγάλος σου ξάδερφος που είχε εκείνη την ωραία γκαρσονιέρα. Οπότε βολευόσουν με ό,τι υπήρχε διαθέσιμο: Πάρκα, δασάκια, οικοδομές, κενές τάξεις στο σχολείο, τουαλέτες σε καφετέριες, απόμερες γωνίες σε εμπορικά κέντρα. Οτιδήποτε μπορούσε να προσφέρει σχετική απομόνωση, ήταν υπεραρκετό για να αρχίσει η αποπλάνηση. Η φάση ήταν κάθε φορά διαφορετική και απόλυτα διεγερτική, διότι παρεκτρεπόσουν κάπου που δεν έπρεπε να το κάνεις. Τώρα έχεις το σπίτι σου. Και μπορεί να έχεις ξεχάσει παραπάνω από τις μισές φορές που έχεις κάνει σεξ στο σπίτι σου, θα θυμάσαι όμως για πάντα εκείνη τη μέρα που η Μαρία από το Γ4 έσκυψε μέσα στο σινεμά.

Όταν ήσουν μικρός…

Δεν σε ένοιαζε ποιος είναι τριγύρω

Ακόμη κι αν είχες διακριτικούς γονείς και μπορούσες να καλέσεις κορίτσια στο δωμάτιό σου “για να διαβάσετε” και πάλι, δεν μπορούσες να τους διώξεις από το σπίτι. Με αποτέλεσμα να πρέπει να χωθείς στο κορίτσι διακριτικά, αθόρυβα και γρήγορα – γεγονός που προσέθετε στη διαδικασία βαθμό δυσκολίας και extra πόντους ηδονής, εξαιτίας του κίνδυνου να σας πιάσουν. Η αίσθηση πως αυτό που κάνεις είναι κρυφό, απαγορευμένο και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει η πόρτα μεγιστοποιούσε την απόλαυση, τόσο για σένα όσο και για τη Μαρία (της Σιωπής – δεν έβγαζε τσιμουδιά). Μήπως να πάτε με την τωρινή Μαρία μια βόλτα από το πατρικό σου;