© iStock
SEX

7 υπερεκτιμημένα πράγματα στο σεξ

Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν τρελάθηκε από ηδονή τρώγοντας κεράσια από το κορμί της συντρόφου του.

Είναι μερικά πράγματα που δε λέγονται. Τι και αν συνοδεύονται από τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου. Απλά, δε λέγονται. Θες για την αποφυγή του άβολου του πράγματος; Θες γιατί αποτελούν πλέον τόσο κοινό μυστικό που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να λεχθούν;

Λογικά, για όλα τα παραπάνω. Συν το εξαιρετικά καλό pr που έχουν οι περισσότερες από τις συνθήκες που ακολουθούν και που, όσο ελκυστική περιγραφή και αν διαθέτουν (ή/και εικόνα) πρακτικά, δε συνοδεύονται από κάποια τεράστια ηδονή στο σεξ. Αντιθέτως, από κούραση και μπέρδεμα άλλο τίποτα.

Πριν αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα, να πούμε ένα τεράστιο ναι στους πειραματισμούς στο σεξ. Και τώρα, ας ξεκινήσει το countdown.

Η στάση Κουτάλι

Τώρα μεταξύ μας, και μόνο που τη λένε κουτάλι καταλαβαίνεις ότι καταπληκτική δεν μπορεί να είναι. Εκτός και αν είναι ανακοίνωση σε δείπνο και σημαίνει ότι περνάμε στο γλυκό. Είναι μονόπαντη και σε πιάνει και η μέση σου μετά από κάποια στιγμή.

Το να τρως πράγματα στο σεξ

Ναι, υπέροχος ο Mickey Rourke και η Kim Basinger στις 9 1/2 εβδομάδες αλλά πόση ηδονή τελικά προσφέρουν ολά αυτά;

Η στάση 69

Αλήθεια τώρα, πέρα από 400.000 προσπάθειες μέχρι να βρει ο καθένας το στόχο του και να αποκτήσουν κοινό ρυθμό, ξημερώσαμε. Άσε που χάνεις και μέρος της απόλαυσης κατά την προσπάθεια. Καλύτερα να μοιράσεις τις δραστηριότητες, είναι το πλέον καλύτερο.

Το να λες «πόσο καλό ήταν το σεξ»

Ή ακόμα χειρότερα να περιμένεις να σου το πει εκείνη

Τα φώτα κατά τη διάρκεια της πράξης

Ναι-ναι έχεις δίκιο. Το να έχεις οπτική επαφή είναι πάντοτε καλύτερο. Ωστόσο, όλο αυτό το μυστήριο του πιο χαμηλού φωτισμού ίσως τελικά να είναι πιο διεγερτικό.

Το σεξ στην παραλία

Το sex on the beach δε θα χάσει ποτέ την αξία του. Αντιθέτως, το σεξ στην παραλία ίσως και να μην είναι τόσο ιδανικό όσο ακούγεται. Ξεκάθαρα είναι ρομαντικό. Αλλά, όταν φυσάει και η άμμος συμμετέχει στο όλο δρώμενο τα πράγματα παύουν να είναι ειδυλλιακά. Μάλιστα, υπάρχει και ο κίνδυνος για τους μύκητες.

Το μασάζ 

Είναι τρομερά αισθησιακό το είσαι γυμνός και να είναι γυμνή από πάνω σου να σου κάνει μασάζ. Απλά υπάρχει μία βασική προϋπόθεση που συνήθως δεν ισχύει: να γνωρίζεις εσύ ή να γνωρίζει εκείνη τον σωστό τρόπο. Μάλιστα, το να ξέρουν και οι δύο πώς και τι να κάνουν είναι τρομερά σπάνιο.