SEX

Τι πρέπει οπωσδήποτε να φας μετά το σεξ

Κάπως πρέπει να αναπληρώσεις την ενέργεια που έχασες.

Το καλοκαίρι, ως γνωστόν, οι σεξουαλικές ορμές σου χτυπούν κόκκινο. Λιγότερα ρούχα, περισσότερος ήλιος, θάλασσα, όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια έντονη ερωτική επιθυμία, η οποία οδηγεί σε απώλια θερμίδων. Ναι, το σεξ είναι η καλύτερη γυμναστική εκεί έξω. Ειδικά αν επιλέξεις και τις σωστές στάσεις.

Πάνω κάτω ξέρεις τι πρέπει να τρως πριν κάνεις σεξ. Οι αφροδισιακές τροφές είναι γνωστές. Εδώ θα μιλήσουμε για αυτά που πρέπει να φας, αφού κάνεις. Και είναι πολύ, πάρα πολύ καλύτερα από ότι περίμενες.

Πίτσα

Μόλις έχετε ολοκληρώσει και κοιτάτε μαζί με την κοπέλα σου το ταβάνι. Η κοιλιά και των δύο γουργουρίζει και σκέφτεστε τι θα φάτε. Σύμφωνα με έρευνα του Yelp, το οποίο ρώτησε 2.000 άτομα τι προτιμούν να τρώνε μετά το σεξ, η πιο συχνή απάντηση ήταν η πίτσα. Θα γεμίσει με ενέργεια το σώμα σου, θα αναπληρώσει τις θερμίδες που έχασες, ενώ και πάλι σύμφωνα με την ίδια έρευνα, αν φας πίτσα μετά την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με κάποια, τότε είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί. Στηρίζουμε λοιπόν.

Παγωτό

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο ακόμη κι από το ίδιο το σεξ, αυτό είναι δύο μπάλες παγωτού αμέσως μετά. Όποια γεύση κι αν προτιμάς. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες που έχουν γίνει, το παγωτό θεωρείται από πολλούς ως μία από τις πιο ρομαντικές τροφές εκεί έξω, ενώ παράλληλα θα δώσει και πάλι πίσω στο σώμα σου τις θερμίδες που έκαψες στο κρεβάτι. Και με το παραπάνω.

Μπανάνες

Οι μπανάνες περιέχουν βρωμελαΐνη, ένα ένζυμο το οποίο βοηθάει στην παραγωγή τεστοστερόνης, αλλά και βιταμίνη Β, η οποία δίνει ενέργεια στον οργανισμό. Αν τις εντάξεις στο μενού σου, λοιπόν, μετά το σεξ, θα δεις τις μπαταρίες σου να φορτίζονται σε χρόνο ρεκόρ.

Μακαρόνια

Εκτός του ότι τα μακαρόνια θα σε χορτάσουν, είναι επίσης και μία από τις πιο απλές τροφές στην παρασκευή τους. Δεν θέλουν κόπο, ούτε βέβαια και τρόπο. Ένας από τους δύο κάνει τη θυσία να τα ρίξει στην κατσαρόλα να βράσουν και στη συνέχεια γεμίζετε μπαταρίες για έναν δεύτερο γύρο.

Σοκολάτα

Δεν λένε ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ; Μάλλον δεν έχουν άδικο. Η σοκολάτα είναι αφροδισιακή τροφή και βοηθάει τόσο πριν, όσο και μετά, μη σου πω και κατά τη διάρκεια του σεξ. Και συν όλων των άλλων έχει και έναν ιδιαίτερο ερωτισμό όταν την απολαμβάνεις μαζί με το κορίτσι σου στο κρεβάτι. God bless it!

Μέλι

Δεν υπάρχει εκεί έξω καλύτερο φυσικό μπουστάρισμα του οργανισμού από το μέλι. Μια κουταλιά αρκεί για να τονώσει το σώμα σου και να σου δώσει ‘καύσιμα’ για να αντέξεις ένα repeat. Το μέλι είναι αφροδισιακό, ενώ βοηθάει να αντέχεις περισσότερη ώρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να πειστείς;

Φιστίκια Αιγίνης

Κι όμως τα φιστίκια Αιγίνης βοηθούν στη ροή του αίματος, ενώ θα σε ‘ανεβάσουν’ ξανά σε χρόνο μηδέν. Μπορείς να δοκιμάσεις να φέρεις στο κρεβάτι μερικά φιστίκια, ή αλλιώς παγωτό με γεύση φιστίκι. Τρομερό, ε; Δύο σε ένα!

Καυτερή πιπεριά

Μην απορείς. Η καυτερή πιπεριά είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι μετά το σεξ και δεν κάνουμε πλάκα. Το σεξ, η γυμναστική και οι καυτερές πιπεριές ανήκουν στην ίδια κατηγορία, καθώς εκκρίνουν ενδορφίνες, τις ορμόνες τις ευτυχίας, οποίες σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ταυτόχρονα, μειώνουν τους χτύπους της καρδιάς και σε προετοιμάζουν καταλλήλως για τον επόμενο γύρο.