OSCARS

Το μόνο Οσκαρικό video κουίζ που οφείλεις να απαντήσεις

Ο Θέμης Καίσαρης σε προκαλεί να απαντήσεις παρέα του τις παρακάτω οσκαρικές ερωτήσεις και να κάνεις προθέρμανση για τη μεγάλη βραδιά.

Απόγευμα Πέμπτης στα παλιά γραφεία μας στο Παγκράτι. Κάποιος, ο Θεός να τον έχει καλά, αναρωτιέται ποια ταινία πήρε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 1976. Ο Θέμης απαντά σε κλάσματα του δευτερολέπτου λες και απλά το γκουγκλάραμε. Τα κεφάλια στρίβουν και ο Θέμης περιμένει καρτερικά κι άλλη χρονιά. 1973, 1996, 2008. Όλα σωστά. Ώσπου λέει το ιστορικό “μπορώ να σας πω όλα τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας από το 1960 και μετά”. Το στοίχημα μπήκε και τα επόμενα 15 λεπτά στο γραφείο απλά ακούγαμε αυτή την ανθρώπινη oscarpedia να εκτοξεύει πληροφορία κι εμείς να τον κοιτάμε σαν χάνοι.

Η εισαγωγή αυτή αποσκοπεί στο να σου αποδείξει γιατί είναι ο Θέμης εκείνος που κάθεται αναπαυτικά στη τρίτη σειρά θέση πέντε της αίθουσας 6 του ODEON Starcity στη Λεωφόρο Συγγρού, με το pop corn και την κοακόλα στο χέρι. Σε μία άδεια αίθουσα λοιπόν, με τις ευλογίες του αγαπημένου κινηματογράφου ODEON, ο Θέμης κλήθηκε να απαντήσει σε 15 Οσκαρικές ερωτήσεις. Τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις και εσύ στο video quiz. Για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι έτοιμος για τη μεγάλη βραδιά. Τι εννοείς “ποια μεγάλη βραδιά”;

Η 88η τελετή απονομής των βραβείων Oscar μόνο στα κανάλια Novacinema. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 03:30 μετά τα μεσάνυχτα τα κανάλια Novacinema προβάλλουν για 19η συνεχόμενη χρονιά την λαμπερή Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar, ζωντανά και αποκλειστικά από το Λος Άντζελες! Επίσης  η τελετή των βραβείων Oscar είναι διαθέσιμη στο Nova GO τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα για τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema είναι εντελώς δωρεάν.

Για να σε δούμε…

Να σημειωθεί ότι ο Θέμης έκανε ένα λάθος. Θα το πούμε βιασύνης για να μην αμαυρώσουμε το ιστορικό του. Για το Όσκαρ του 2007 στο τέλος του βίντεο είπε There will be blood ενώ το σωστό είναι No country for old men. Είπε ότι τις μπερδεύει αυτές τις δύο ταινίες. Κάποιοι απάντησαν “κι εμείς”.

Οι μεγάλες οσκαρικές πρεμιέρες είναι στα κανάλια Novacinema. Οι ταινίες που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες! Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα ‘The Revenant’, ‘Room’, ‘Spotlight’, ‘Mad Max: Fury Road’, ‘Carol’, ‘Joy’, ‘Brooklyn’, ‘Bridge of spies’, ‘Creed’, ‘The Martian’ κ.ά. Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live ή On Demand και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.