ΜΟΔΑ

10 μπότες και μποτάκια για να ξεχειμωνιάσεις με στιλ

Winter is coming και οφείλεις να προστατέψεις κομψά τα κάτω άκρα σου από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ευτυχώς, εξίσου χαμηλές είναι μόνο για σήμερα και οι τιμές τους.

Νόμιζες πως μετά τα Χριστούγεννα θα έκρυβες τα χειμωνιάτικα; Πόσο γελασμένος ήσουν. Σε αυτή τη χώρα ο χειμώνας ξεκινά ουσιαστικά τον Ιανουάριο και μπορεί να τραβήξει μέχρι και τον Απρίλιο, με τσουχτερό κρύο, ξαφνικές βροχές αλλά και αναπάντεχες χιονοπτώσεις, όπως μας δίδαξε η περασμένη εβδομάδα.

Οπότε εσύ τι πρέπει να κάνεις; Μα φυσικά να είσαι ενδυματολογικά ετοιμοπόλεμος. Με μια ποικιλία από μπότες, μποτάκια και γαλότσες αν μη τι άλλο μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα ξεχειμωνιάσεις φορώντας τα πιο κομψά ζευγάρια παπούτσια. 

Μήπως όλα αυτά σου φαίνονται ωραία και δελεαστικά αλλά ανησυχείς για το κόστος; Δεν χρειάζεται, διότι σου φυλάξαμε το καλύτερο για το τέλος: Το myshoe έχει για μία μόνο μέρα, σήμερα, Δευτέρα 16/2, 25% περισσότερη έκπτωση στις ήδη υπάρχουσες εκπτωτικές τιμές, σε όλες τις μπότες και τα μποτάκια του. Εσύ απλά διάλεξε εκείνο που σου αρέσει και όταν φτάσεις στο ηλεκτρονικό «ταμείο» χρησιμοποίησε τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού boots25.

Εμείς κάνουμε την αρχή και διαλέγουμε για εσένα 10 ζευγάρια που θα κάνουν τα βήματά σου πιο σίγουρα, ζεστά και stylish από ποτέ.

Από το Chelsea με αγάπη

Απόγονος της κοντής μπότας που φορούσαν άντρες και γυναίκες στη Βικτωριανή εποχή, το Chelsea μποτάκι έφτασε στο απόγειο της δόξας του στα 60’s, όταν φωτογραφήθηκε στα πόδια των Beatles, των Rolling Stones και των άλλων pop ειδώλων της εποχής. Σήμερα, αποτελεί ίσως το πιο κλασικό σχέδιο στην αντρική γκαρνταρόμπα, το οποίο μπορεί -με τους κατάλληλους συνδυασμούς και ανάλογα με το υλικό του- να δείχνει είτε σχετικά επίσημο είτε εντελώς casual. Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στη δική σου στιλιστική ιδιοσυγκρασία. 

Σουέντ Chelsea μποτάκια S. Oliver μόνο €48,75

Δερμάτινα Chelsea μποτάκια Bitter & Sweet μόνο €51,75

Δερμάτινα Chelsea μποτάκια Gant μόνο €104,25

Like the deserts miss the rain

Ναι, έτσι περίπου αισθάνεται η παπουτσοθήκη σου αν δεν περιέχει μέσα έστω ένα ζευγάρι desert boots. Θα έχεις παρατηρήσει και μόνος σου άλλωστε πως αφενός το συγκεκριμένο μποτάκι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αφετέρου είναι τόσο ευέλικτο που φοριέται σχεδόν με τα πάντα: από πουκάμισο, γραβάτα και chino παντελόνι έως t-shirt, τζιν και δερμάτινο τζάκετ. Ειδικά δε, αν διαλέξεις ένα απλό σχέδιο από μαύρο δέρμα, μπορεί να υποκαταστήσει ακόμη και τα κλασικά δετά oxfords σου. 

Δερμάτινα desert boots Paolo Vandini μόνο €59,25

Δερμάτινα desert boots Azzaro μόνο €86,25

Καφέ desert boots Camper μόνο €93,75

It’s in the details

Ας υποθέσουμε, όμως, πως δεν σε ενδιαφέρει η παραπάνω κατηγορία γιατί εσύ έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα ή και παραπάνω ζευγάρια desert boots για τις casual ή λιγότερο casual εμφανίσεις σου. Τι θα έλεγες να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα νέο ζευγάρι μποτάκια με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, το οποίο θα κάνει αυτόματο upgrade στο καθημερινό στιλ σου; Λίγο χρώμα στα κορδόνια, στις σόλες ή σε άλλα σημεία του παπουτσιού παίζει ωραία με τις αντιθέσεις και δίνει funky στίγμα. 

Καφέ desert boots Damiano Damiani μόνο €63,75

Γκρι desert boots Vulcarini μόνο €35,25

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Αν και δεν ισχύει η προσφορά του myshoe.gr με το κουπόνι “boots25” σου βάλαμε και γαλότσες παντός καιρού και συνθηκών για να είσαι καλυμμένος. Οι γαλότσες δεν προορίζονται μόνο για κηπουρικές εργασίες, αλλά είναι το ζευγάρι που μπορεί να σου προσφέρει απόλυτη αντιολισθητική προστασία όταν έξω είναι όλα παγωμένα και υγρά. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπολείπονται σε καλαισθησία: αξίζει τον κόπο να φοράς ένα κομψό ζευγάρι γαλότσες, ακόμη κι αν πρόκειται να πλατσουρίσεις μαζί τους μέσα στις λάσπες. Διάλεξε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα και φόρα το επάνω από τζιν και ανθεκτικά υφασμάτινα παντελόνια.

Ανάγλυφες μαύρες γαλότσες Buffalo μόνο €32,17

Ανάγλυφες καφέ γαλότσες Buffalo μόνο €28,42

Το myshoe έχει για μία μόνο μέρα, σήμερα, Δευτέρα 16/2, 25% περισσότερη έκπτωση στις ήδη υπάρχουσες εκπτωτικές τιμές, σε όλες τις μπότες και τα μποτάκια του. Εσύ απλά διάλεξε εκείνο που σου αρέσει και όταν φτάσεις στο ηλεκτρονικό «ταμείο» χρησιμοποίησε τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού boots25.