ΜΟΔΑ

Αυτές τις γιορτές, χάρισέ της κάτι να γυαλίζει

Προφανώς δεν εννοούμε ζάντες. Ούτε μπριγιαντίνη. Αν θες να κάνεις την καρδιά της να χτυπήσει δυνατά, κατευθύνσου σε ένα κομψό, όμορφο και διαχρονικό κόσμημα

Υπάρχουν δυο κατηγορίες γυναικών: α) εκείνες που παραδέχονται πως τρελαίνονται να τους χαρίζουν λαμπερά κοσμήματα και β) εκείνες που λένε ψέματα. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει το δικό σου κορίτσι ένα μικρό πολύτιμο κουτί, που θα βγάλεις μέσα από την τσέπη του σακακιού σου ή θα της το αφήσεις για έκπληξη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν πρόκειται να την αφήσει ασυγκίνητη.

Τι πρέπει όμως να διαλέξεις για εκείνη; Η ποικιλία εκεί έξω μπορεί πράγματι να σε ζαλίσει περισσότερο κι από ταξίδι στη θάλασσα με 8 μποφόρ. Γι’ αυτό είμαστε όμως εμείς εδώ, για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις. Και είναι βέβαιο πως στις συλλογές Pandora θα βρεις εκείνο που ζητάς. Γιατί εδώ κάθε κόσμημα είναι μοναδικό, όπως εκείνη.

Ένα custom made βραχιόλι

Ένας από τους λόγους που τα κοσμήματα Pandora είναι τόσο ψηλά στη λίστα με τις επιλογές μας είναι το trademark βραχιόλι τους – ή, καλύτερα, τα trademark βραχιόλια τους, καθώς στην πραγματικότητα μιλάμε για αμέτρητα βραχιόλια, σε άπειρους συνδυασμούς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει και να ξεκινήσεις να δημιουργείς, σαν άλλος designer κοσμημάτων, το δικό σου exclusive δώρο. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσεις λίγη ώρα για να το δημιουργήσεις, όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ξεχωριστό με το κορίτσι σου.

Το πώς λειτουργεί αυτό το κυριολεκτικά μοναδικό δώρο είναι απλό: διαλέγεις την βάση για το βραχιόλι που θα χαρίσεις στο κορίτσι σου και έπειτα το στολίζεις με charms–σύμβολα που είτε σου θυμίζουν εκείνη, είτε συμβολίζουν κάτι για τη σχέση σας. Κάνε την αρχή αυτά τα Χριστούγεννα και εμπλούτιζε σιγά – σιγά το μοναδικό αυτό βραχιόλι με νέα charms – αν και εφόσον είναι «καλό κορίτσι».  

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια

Προτίμησέ τα εάν το κορίτσι σου αγαπά καθετί κλασικό και το στιλ της αποπνέει έντονη θηλυκότητα. Τα σκουλαρίκια, ειδικά εκείνα με μικρό μέγεθος και πέτρες που ακτινοβολούν, ταιριάζουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες εκτιμούν την απέριττη φινέτσα και όχι τα στολίδια που «φωνάζουν» ή που είναι υπερβολικά “της μόδας”. Έχε υπόψη σου επίσης πως τα σκουλαρίκια είναι ιδιαιτέρως αγαπητά σε γυναίκες που συνηθίζουν να μαζεύουν ψηλά τα μαλλιά τους και να αναδεικνύουν τον λεπτό λαιμό τους, καθώς και σε εκείνες που έχουν λεπτά χαρακτηριστικά, καθώς ένα glamorous ζευγάρι «φωτίζει» το πρόσωπο.

Ένα κρεμαστό σύμβολο με μακριά αλυσίδα

Μοιάζουν με μοντέρνα φυλαχτά και απευθύνονται σε εκείνες που μπορούν να εκτιμήσουν το σύγχρονο design τους. Σκέψου κοπέλες που ασχολούνται με τις τέχνες, με επικοινωνιακά επαγγέλματα ή έχουν δημιουργικά χόμπι, γυναίκες που τους αρέσει ενδεχομένως να ντύνονται μονόχρωμα ρούχα, με λευκά t-shirts και μικρά μαύρα φορέματα, εκείνες που επικροτούν οτιδήποτε προοδευτικό και καινοτόμο. Αν σου ζητούσαν να χαρακτηρίσεις το κορίτσι σου με μερικές λέξεις και μια που θα διάλεγες θα ήταν “cool”, τότε ένα τέτοιο ιδιαίτερο κρεμαστό κόσμημα είναι φτιαγμένο για εκείνη. 

Ένα δαχτυλίδι

Φέρνεις στο νου σου τα καλοσχηματισμένα δάχτυλά της με το άψογο μανικιούρ και σκέφτεσαι πως θα ήταν καλή ιδέα να της χαρίσεις ένα όμορφο δαχτυλίδι; Κανένα πρόβλημα. Μόνο δώσε προσοχή σε ποια σκοπεύεις να κάνεις ένα τέτοιο δώρο, καθώς παραδοσιακά το δαχτυλίδι είναι ένα κόσμημα που συμβολίζει την δέσμευση. Αν είσαι σίγουρος πως δεν θα παρεξηγήσει τις προθέσεις σου (και δεν θα πάρει τηλέφωνο την μαμά της κλαίγοντας από συγκίνηση) ή αν, όντως, ο σκοπός σου με ένα τέτοιο δώρο είναι να της δείξεις πως αυτή η σχέση σημαίνει πολλά για σένα, προχώρα με τις θερμότερες ευχές μας. Δεν υπάρχει πιο elegant δώρο από ένα πολύτιμο, στολισμένο με πέτρες δαχτυλίδι.

 

Κάτι εντελώς χριστουγεννιάτικο

Αν θέλεις να θυμάται εσένα και τα φετινά Χριστούγεννα αυτομάτως κάθε φορά που ανοίγει την μπιζουτιέρα της, υπάρχει τρόπος να το πετύχεις. Διάλεξε μια λαμπερή δημιουργία της PANDORA Christmas Collection 2014 από μασίφ ασήμι  925ο, χρυσό 14Κ, σμάλτο και κυβική ζιρκόνια, που θα ακτινοβολεί την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα εμβληματικά σχέδια των συλλογών Starry Night, Cosmic και Classic Christmas, έτσι ώστε οι ζεστές αναμνήσεις των γιορτών να την συντροφεύουν για πάντα.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net ή στο www.pandorashop.gr για τις online αγορές σας.

Like us on Facebook! www.facebook.com/PandoraGreece

CONCEPT STORES:

ΑΘΗΝΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΛ: 210 3229930

ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ‘NOTOSGALLERIES’, ΤΣΙΜΙΣΚΗ 24, ΤΗΛ: 2310 262124

NEW! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ‘’MEDITERRANEAN COSMOS’’, 11ο ΧΛΜ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΤΗΛ: 2310 489572

ΜΥΚΟΝΟΣ, ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙΑ, ΤΗΛ: 22890 2463

ΚΡΗΤΗ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΧΑΝΙΑ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΛΑΡΙΣΑ, ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ, ΦΗΡΑ, 22860 36182