ΜΟΔΑ

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα

Νομίζεις πως αργεί ακόμα; Κι όμως, το καλοκαίρι είναι ένας μήνας δρόμος. Γι’ αυτό κι εμείς ξεκινάμε από τώρα να κάνουμε update στην γκαρνταρόμπα σου, γεμίζοντάς τη με χρώμα.

Όσο κλασικός και να είσαι, το καλοκαίρι πάντα σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με το στιλ σου – τουλάχιστον χρωματικά. Τα γκρι του χειμώνα δίνουν τη θέση τους σε κομψές παστέλ αποχρώσεις, ενώ τα μουντά κυπαρισσί, μπορντό και μουσταρδί τώρα μεταμορφώνονται σε έντονο πράσινο, κόκκινο της φωτιάς και φωτεινό κίτρινο. Και δεν είναι μόνο αυτά. Οι μήνες που θα ακολουθήσουν μπορούν να σε βρουν πιο ενδυματολογικά ενημερωμένο από ποτέ, φορώντας αποχρώσεις που ούτε εσύ ο ίδιος δεν ήξερες πόσο πολύ μπορούν να σου ταιριάζουν. Πώς θα τις ανακαλύψεις;

Η απάντηση είναι “με μια διερευνητική βόλτα στα μαγαζιά”. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να σε φάνε οι δρόμοι για να βρεις μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια μαζεμένα: μπορείς να ανακαλύψεις πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια σε urban καταστήματα της New Cult όπως το Street, το Supreme, το Fashion και το Preview στη Γλυφάδα αλλά και το East στο Κορωπί, τα οποία είναι γεμάτα με συλλογές που ξέρεις και αγαπάς, αλλά και με νέα brands που δεν γνωρίζεις ακόμα.

Στο newcult.gr, θα βρεις προϊόντα από δεκάδες, επώνυμα brands. Η λίστα είναι ατελείωτη. Από Adidas, Boxfresh, Replay, Majestic, Chunk, Billabong και Pepe Jeans μέχρι Volcom, Dstrezzed, Khujo Nike, Reebok, Obey, New Era, DC και Fred Perry.

Αν παρ’ όλα αυτά κουράζεσαι και μόνο που σκέφτεσαι την βόλτα στα μαγαζιά, σ’ έχουμε και σε online. Το newcult.gr συγκεντρώνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που καλύπτουν κάθε χρωματικό – και όχι μόνο – γούστο . Τι θα έλεγες, ας πούμε, να φορέσεις φέτος…

Κόκκινο

T-shirt Religion, €48,60

 

Sneakers Adidas, €54

 

Μαγιό Pepe Jeans, €36,90

 

T-shirt Obey, €29,50

 

Καπέλο Element, €25

 

Παπούτσια Fred Perry, €71,10

 

Γυαλιά ηλίου Crooks & Castles, €85,40

 

Πράσινο

Polo shirt Superdry, €53,10

 

T-shirt Fox, €23,80

 

Μαγιό Sundek, €82,80

 

Γυαλιά Spy Optic, €121,50

 

Λαδί

Εσπαντρίγιες TOMS, €50

 

Κίτρινο

T-shirt Chunk, €39,90

 

Μαγιό Quiksilver, €40,50

 

Μπλε

T-shirt Billabong, €18,90

 

Φθαρμένα παπούτσια Superga, €54

 

Παντελόνι Levi’s, €81

 

Μαγιό Fox, €62,10

 

Γαλάζιο

T-shirt Replay, €39

 

Chino παντελόνι Dstrezzed, €89,95

 

Παπούτσια New Balance, €99,95

 

Σακίδιο Vans, €50

 

Ροζ

T-shirt Khujo, €45,50

 

T-shirt Superdry, €36

 

Παντελόνι Dstrezzed, €48

 

Μωβ

Βερμούδα Fox, €45,50

 

Μπεζ

Sneakers Boxfresh, €84

 

Παντελόνι Premium, €41,40

 

Τσάντα Herschel, €101,50