ΜΟΔΑ

Μια νέα πρόταση για όλες τις τάσεις του στυλ εκεί έξω

Το FashionKIT θα μπει στη ντουλάπα σου χωρίς να σε βγάλει εκτός μπάτζετ.

Λίγα πράγματα είναι πιο αναγκαία στην καθημερινότητά σου από το ντύσιμο. Και τίποτα δεν καθορίζει το στυλ σου περισσότερο από τα ρούχα που φοράς. Μεταξύ μας, όμως, ελάχιστα πράγματα είναι πιο μπελαλίδικα από τα ψώνια για ρούχα.

Η ‘βόλτα στα μαγαζιά’ σπανίως μοιάζει με βόλτα – τις περισσότερες φορές ο γόνιμος χρόνος στα ψώνια περιορίζεται στο απειροελάχιστο διάστημα ανάμεσα στις μαρτυρικές αναμονές στα δοκιμαστήρια και στα ταμεία. Τα e-shops είναι η προφανής (και καλή) λύση, αλλά κι εκεί τα πράγματα μπορούν να εκτροχιαστούν, αφού το πιο εύκολο πράγμα στο Ίντερνετ είναι να αφεθείς στο χάος του και είτε να παρασυρθείς σε ψώνια που δεν χρειάζεσαι ή (τις περισσότερες φορές) να μην αγοράσεις τίποτα, θολωμένος από την ατελέσφορη υπερπροσφορά.

Το FashionKIT έρχεται να να δώσει λύση. Τη μία και μοναδική λύση – αυτή που θα σε απαλλάξει από άσκοπο σερφάρισμα ή άσκοπες βόλτες. Στο λειτουργικό και απολύτως user friendly περιβάλλον του συγκεντρώνονται οι καλύτερες προτάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα e-shops.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του FashionKIT είναι ότι θα σε καλύψει στα πάντα. Από το αθλητικό και το καθημερινό σου casual ντύσιμο, ως τις πολύ βραδινές εμφανίσεις. Επιπλέον, θα καλύψει και τη γυναίκα ή τις γυναίκες της ζωής σου, τα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Όσοι ζορίζονται με τις επιλογές ή εκτιμούν μια καλή ιδέα, στο FashionKIT θα βρουν καθημερινά ενδιαφέρουσες προτάσεις για διαφορετικά στυλ ενώ άπαντες θα εκτιμήσουν τις προσφορές, όχι μόνο στην περίοδο των εκπτώσεων, ούτε στα παρωχημένα κομμάτια, αλλά κάθε μέρα και σε όλα τα brands που φιλοξενεί.

Ναι, υπάρχουν και προσφορές 80%. Και κάποιες που φτάνουν ως το 90%. Δες και μόνος σου: www.fashionkit.gr.