ΜΟΔΑ

T-shirts κάθε μέρα, όλη μέρα

Εννοείται πως μπορείς να ξεκαλοκαιριάσεις φορώντας αποκλειστικά και μόνο t-shirts στις διακοπές σου. Αρκεί να ξέρεις τρόπους να τα συνδυάζεις.

Υπάρχουν χιλιάδες ρούχα που μπορείς να πακετάρεις για να φύγεις διακοπές αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, ο άρχοντας της καλοκαιρινής βαλίτσας σου ήταν, είναι και θα είναι το ταπεινό – μα συνάμα σπουδαίο – t-shirt. Οπότε πριν καν κλείσεις εισιτήρια και δωμάτια βεβαιώσου πως τα αγαπημένα σου t-shirt είναι καθαρά και έτοιμα προς αναχώρηση ή προμηθεύσου μια σειρά από καινούργια, που θα πρωταγωνιστήσουν στη φετινή σου διακοπογκαρνταρόμπα. Πώς μπορείς όμως να αξιοποιήσεις τα t-shirt σου ώστε να τα φοράς με διαφορετικούς τρόπους και να μην βαριέσαι ούτε εσύ ούτε οι γύρω σου το ντύσιμό σου; Με απλούς και δοκιμασμένους συνδυασμούς για διάφορες ώρες της ημέρας.

Disclaimer: προφανώς δεν εννοούμε να αλλάζεις ρούχα 6 φορές τη μέρα, ιδέες σου δίνουμε απλά για να έχεις να παίζεις.

 

T-shirt στο πλοίο

Η πρώτη μέρα των διακοπών πρέπει να σε βρει σε χαλαρό mood και με outfit που να προσαρμόζεται και στον Πειραιά αλλά και στο λιμανάκι του νησιού που θα πρωτοπατήσεις το πόδι σου. Κυρίως, όμως, πρέπει να προσαρμόζεται στις άγνωστες βουλές του air condition του πλοίου, όποτε καλού κακού φόρα μακρύ παντελόνι αντί για βερμούδα και πάρε μαζί σου και ένα ζιπουνάκι για παν ενδεχόμενο.

 

Λευκό t-shirt με στάμπα, €20

Γκρι παντελόνι, €14

Φούτερ, €9,99

Λευκές εσπαντρίγιες, €13,26

T-shirt στην παραλία

Εδώ είναι πλέον στο φυσικό του περιβάλλον. Το t-shirt κομποζάρει ωραία με το μαγιό και ιδανικά πρέπει να είναι ένα t-shirt αμέριμνο, που δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό του. Τι θα έλεγες για ένα μιξ ποδόσφαιρικης και ποπ κουλούρας; Ολοκλήρωσε το παραθαλάσσιο σύνολο με σαγιονάρες, πετσέτα και καπέλο.

 

 

T-shirt με στάμπα, €18

Μαγιό με μοτίβα Paul Smith, €62,50

Σαγιονάρες, €19,99

Καπέλο, €18,56

T-shirt στη βόλτα

Ήρθε η ώρα για βερμούδα, την αιώνια ερωμένη του t-shirt, τόσο στην cargo με πολλές τσέπες εκδοχή της, όσο και στην βαμβακερή σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε η βερμούδα σου έχει έντονο χρώμα είτε είναι η κλασική μπεζ ή χακί, ένα fun μπλουζάκι με μια αξιοπρόσεκτη στάμπα θα προσθέσει ένταση στο σύνολο. Sneakers, loafers, εσπαντρίγιες ή σαγιονάρες ταιριάζουν όλα εξίσου καλά. 

Τ-shirt με στάμπα, €18

Μπεζ cargo βερμούδα, €29,99

Μαύρα sneakers, €35,99

Γυαλιά ηλίου, €4,95

Τ-shirt στο ποτό

Το t-shirt φυσικά και μπορεί να βγει βόλτα και τις μικρές ώρες – άλλωστε για casual ποτάκι στο νησί πας, δεν πας σε black tie event στην πρεσβεία. Αν δεν σου αρέσει να βλέπεις βερμούδες στα bar και στα club επιστράτευσε το τζιν σου και, για ακόμη πιο «περιποιημένο» αποτέλεσμα, μπορείς να ρίξεις πάνω από το ήσυχο t-shirt ένα ανοιχτό πουκάμισο – μονόχρωμο ή τζιν για τους κλασικούς, χαβανέζικο για τους τολμηρότερους.

   

Μονόχρωμο γκρι t-shirt, €9

Τζιν παντελόνι, €34,99

 

Κοντομάνικο πουκάμισο, €12,99

Παπούτσια All Star Converse, €59,65

T-shirt στο φαγητό

Μπορείς να φορέσεις ακριβώς ό,τι και στη βραδινή σου έξοδο για ποτό ή μπορείς να παραλλάξεις λίγο το στιλ για ποικιλία. Το τζιν παντελόνι μπορεί κάλλιστα να γίνει chinos, τα παπούτσια μπορούν να γίνουν boat shoes και αντί για πουκάμισο μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα ελαφρύ μακρυμάνικο. Ειδικά αν καθίσετε σε τραπεζάκι δίπλα στη θάλασσα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να το χρειαστείς.

Ριγέ t-shirt, €19,99

Καφέ παντελόνι, €39,99

Γκρι μακρυμάνικη μπλούζα, €9,95

Καφέ boat shoes Timberland, €132,55

T-shirt στην κοντινή εκδρομή

Το σακίδιο στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο. Έχε μαζί σου την πετσέτα σου, το αντηλιακό σου και ένα extra t-shirt για να μπορείς να αλλάξεις σε περίπτωση που ιδρώσεις ή λερώσεις αυτό που φοράς. Άνετο σορτς, παπούτσια για περπάτημα, παγούρι, καπέλο και έφυγες για νέες περιπέτειες, Ιντιάνα Τζόουνς.

T-shirt με στάμπα, €18

Βαμβακερό σορτς, €9,95

Δερμάτινο backpack, €70

Sneakers από ύφασμα και δέρμα, €25,99