ΜΟΔΑ

Τα κορίτσια του Cosmo ντύνουν τους άντρες του ONEMAN

Εμπιστευτήκαμε τις στιλάτες γυναίκες του διπλανού γραφείου για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Δες τι μας πρότειναν να φορέσουμε και πάρε έμπνευση για τις δικές σου αγορές.

Σε αυτό το site έχουμε μία και μόνο μία γυναίκα την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα σε θέματα ένδυσης και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Αλλά. Πώς είναι όταν τρως κάθε μέρα το φαγητό της μαμάς σου που την αγαπάς και είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου αλλά πώς να το κάνουμε σήμερα θες να φας σουβλάκια; Έτσι κι εμείς είπαμε να φάμε σουβλάκια.

Και ζητήσαμε από την συντακτική ομάδα του Cosmo.gr να μπει στο www.koolfly.com και να μας ντύσει. Να διαλέξουν δηλαδή εκείνα τα outfit που θεωρούν ότι θα ταίριαζαν στον καθέναν από εμάς. Τα “ζευγαρώματα” τα κάναμε με καθαρά στιλιστικά κριτήρια ελπίζοντας να μην βγούμε ντυμένοι πυγολαμπίδες.

Πάρε ιδέες για την δική σου γκαρνταρόμπα από αυτά που μας πρότειναν τα κορίτσια.

Η Νίκη Χάγια ντύνει τον Ηλία Αναστασιάδη

 

Τι Julian Casablancas τι Ηλίας Αναστασιάδης, κύριοι. Το αγόρι αυτό που κάνει αθώες κορασίδες να διαολίζονται και ώριμες γυναίκες να θέλουν να ζήσουν εφηβικούς έρωτες όλο τρελα μονάχα ενα χρώμα μπορεί να φοράει: μαύρο!

Άλλωστε μπορεί να υποστηρίξει το total black outfit λόγω φυζίκ. Γιατί ναι εκτός από καλός γραφιάς ο Ηλίας είναι και skinny και στους skinny γραφιάδες πηγαίνει το μαύρο. Τους κάνει πιο μυστήριους. Πιο σέξι. Πιο θέλω να με βάλεις κάτω τώρα και να μου αλλάξεις τη γραμματοσειρά. Ωστόσο, την όλη μαυρίλα θα την έσπαγα με ένα μποτάκι Vans, που είμαι σίγουρη πως μπόρει να υποστηρίξει ως urban DJ legend. Χμμμμ μηπως βρε Ηλία μου να κρατούσες και ενα skate; Λέω τώρα εγώ..

Μαύρα γυαλιά Cheap Monday

Μαύρο Denim παντελόνι

Μαύρο πουλόβερ Bellfield

Suede παπούτσια Vans

Jacket Lacoste

Η Εύη Χουρσανίδη ντύνει τον Χρήστο Χατζηιωάννου

 

Το Χρήστο λέω να τον ντύσουμε smart-casual, σε περίπτωση που του τύχει κανένα έκτακτο επαγγελματικό (ή και, εχμ, όχι) ραντεβού μετά τη δουλειά, να μη χρειάζεται να πάει από το σπίτι. Αφού κάνω κουμάντο εγώ, το outfit θα έχει πολύ γκρι (που πέρα από old-time classic είναι και το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο χρώμα). Ένα παντελόνι chinos Nautica μου κάνει πιο classy από ένα απλό μπλε τζιν -αλλά για να μη βγει το ντύσιμο πολύ κυριλέ θα το συνδύαζα με γκρι μποτάκια Bruno’s. Από πάνω θα επέλεγα αυτό το μωβ πουλόβερ Scout -πέρα από το ότι ο χρωματικός συνδυασμός μωβ-γκρι μ’αρέσει πολύ, το συγκεκριμένο είναι και πολύ στυλάτο με εξώραφα και patches στους αγώνες. Μοναδικό αξεσουάρ θα ήθελα ένα απλό μαύρο ρολόι, όπως αυτό το Good company της Diesel. Ρίχνουμε μια ματιά στον καθρέφτη, τσεκάρουμε μαλλί, έτοιμος!

Γκρι πουκάμισο με πουαντιγέ σχέδιο Sorbino Uomo

Υφασμάτινο chinos παντελόνι Nautica

Γκρι suede μποτάκια Bruno’s

Μωβ μπλούζα με εξώραφα και patches στους αγκώνες Scout

Μαύρο ρολόι Diesel

Η Δέσποινα Δημά ντύνει τον Μάνο Μίχαλο

 

Ο Μάνος Μίχαλος θα κάνει color blocking. Όπως καταλαβαίνετε το look θα έχει χρώμα και μάλιστα πολύ. Δεν είναι ο άνθρωπος για βαρετές καταστάσεις. Η εμφάνιση θα είναι casual chic για γραφείο, για βόλτα, για καφέ, για φωτογράφιση (συμβαίνουν κι αυτά). Η σειρά παρουσίασης θα γίνει με τη σειρά επιλογής. Ένα, ένα μπήκε το λιθαράκι. Ξεκινάμε με ανοιχτό μπλε παντελόνι σε ίσια γραμμή Antony Morato. Για από πάνω πουκάμισο Lacoste, μην τύχει και τίποτα έκτακτο και είναι απεριποίητος. Δε θέλω όμως μονοτονία. Το πουκάμισο θα είναι καρό σε άσπρο-μαύρο που ταιριάζει απόλυτα με το παντελόνι. Μία γκρι λεπτή ζακέτα Lacoste έτσι για το σοβαρό της υπόθεσης είναι απαραίτητη. Φτάσαμε στα παπούτσια. Πράσινα Vans για το στιλ και κάλτσες γκρι με λευκά μοτίβα Scout γιατί από την κάλτσα φαίνεται ο άντρας. Το πανωφόρι θα είναι σοβαρό για να επιτείνει την αγωνία. Ένα παρκά με γούνα είναι αυτό που χρειάζεται. Πάμε στις λεπτομέρειες. Γυαλιά ηλίου με μπλε καθρέφτες Cheap Monday – καθότι νότιος – και τρίχρωμο φουλάρι Sorbino Uomo για τα λαιμά. Σύνολο με περιεχόμενο (#diplis).

Skinny jean Antony Morato

Ασπόμαυρο καρό πουκάμισο Lacoste

Μάλλινη ζακέτα με λαιμόκοψη Lacoste

Παρκά με γούνα Gant

Λεπτό φουλάρι Sorbino Uomo

Sneakers Vans

Γκρι κάλτσες με σχέδια Scout

Μαύρα γυαλιά ηλίου με καθρέφτες Cheap Monday

Η Έλενα Μπουζαλά ντύνει τον Θοδωρή Δημητρόπουλο

 

Επειδή όσες φορές έχω δει τον Θοδωρή νομίζω ότι φοράει τα ίδια ρούχα, δεν εννοώ ότι δεν αλλάζει, αλλά ότι το στιλ του είναι κάθε μέρα ένα παντελόνι σκούρου χρώματος, ένα μπλουζάκι και ένα μπουφάν, ψιλοαδιάφορο δηλαδή και συγνώμη, αλλά εσείς το ξεκινήσατε, δεν θα τον φέρω σε δύσκολη θέση. Δηλαδή, θα ακολουθήσω το ίδιο μοτίβο ντυσίματος, απλά θα βάλω και λίγο χρώμα. Λοιπόν, τζιν παντελόνι, μπλουζάκι έντονο μπλε, μποτάκι καφέ, αντί για αυτά τα σκούρα παπούτσια τύπου αθλητικά που φοράει κάθε μέρα. Σακάκι, αντί τα χαχόλικα μπουφάν που ρίχνει πάνω του, γυαλιά ηλίου και σκουφάκι. Το σκουφάκι θεωρώ ότι θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή διότι, δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, έχει μακριά μαύρα μαλλιά. Θοδωρή ή μαζεψέ τα μέσα στο σκουφάκι ή καλύτερα γλυκέ μου, κούρεψέ τα πια!

Τζην παντελόνι Replay

Slim σακάκι Antony Morato

T-Shirt Superdry

Καφέ δερμάτινα μποτάκια Lacoste

Γκρι πλεκτός σκούφος Tailor Made

Γυαλιά ηλίου Quay Australia

Η Ιωάννα Παχούλη ντύνει τον Στέφανο Τριαντάφυλλο

 

Τον Στέφανο θα τον έντυνα με ένα total athletic look. Όχι μόνο επειδή έτσι του αρέσει να ντύνεται από όσο τον έχω τσεκάρει στο γραφείο, ούτε επειδή, είναι, εκτός από συντάκτης του Oneman, είναι και αρχισυντάκτης του sport24 (άρα, αθλητικός τύπος). Απλώς, να, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από την φόρμα, το φούτερ και ένα ζευγάρι αθλητικά.

Ξεκινάμε από πάνω προς τα κάτω. Ένα απλό μαύρο polo shirt είναι all time classic. Πες ότι ζεσταθεί, πες ότι προκύπτει ένα ματσάκι με τους συναδέλφους μετά τη δουλειά, να μην είναι προετοιμασμένος; Από πάνω θα του έβαζα ένα 55DSL φούτερ με φερμουάρ και κουκούλα που βρήκα σε καταπληκτική τιμή. Συνεχίζουμε το σύνολο με μια υπεράνετη γκρι φόρμα Scout με μαύρο κορδόνι (για να ταιριάζει με το φούτερ). Περνάμε στο παπούτσι. Τα γκρι αθλητικά μποτάκια Lacoste με τον κίτρινο πάτο θα του χαρίσουν και άνεση αλλά και το απαραίτητο στυλ. Επειδή όμως μια ματιά στην ώρα την ρίχνει, θα του πάρω κι ένα ρολόι, αλλά όχι ό,τι κι ό,τι. Το μαύρο COOKOO Watch είναι τόσο μπροστά που θα συνδεθεί με το iPhone του, ενημερώνοντάς τον για τις αναπάντητες, τα σημαντικά e-mail του, ή ό,τι άλλο έχει επιλέξει. Το The Bostonians μαύρο μπουφάν με τσέπες, το οποίο μπορεί να φορέσει ανά πάσα στιγμή, θα τον κρατήσει ζεστό όλον τον χειμώνα. Καλοφόρετα.

Μαύρο Polo Shirt Scout

Φούτερ με φερμουάρ και κοκούλα 55DSL

Γκρι φαρδιά φόρμα Scout

Γκρι αθλητικά μποτάκια Lacoste

Smart Watch Cookoo Watch

Μαύρο μπουφάν με τσέπες The Bostonians