ΜΟΔΑ

Τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ στο γυμναστήριο

Μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα, πριν και μετά την προπόνηση, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Γυναικεία φύση: να αναρωτιέται τι σκέφτεσαι, τι νιώθεις, πού είσαι… τι παίρνεις μαζί σου ακόμη και στο γυμναστήριο! Κι αν σου φαίνεται υπερβολικό θα σου πω πως είναι, αλλά εδώ δεν πάμε να λύσουμε το μυστήριο που λέγεται γυναικεία ψυχολογία αλλά το περιεχόμενο της τσάντας που υποτίθεται πως παίρνεις μαζί σου στο γυμναστήριο.

Και λέω υποτίθεται γιατί σε μία απλή σφυγμομέτρηση που έκανα σε άντρες φίλους σχεδόν κανείς δεν παίρνει μαζί του αυτό το στιλάτο σακιδιάκι. Στην καλύτερη παίρνουν μαζί καμιά ξεχασμένη τσάντα που προμοτάρουν με πάθος τα media και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν μόνο ο Johannes Huebl έχει τσάντα από καμβά Gucci που περιέχει μέχρι και προϊόντα για grooming. Μάλλον ναι, και δόξα τους αγίους γιατί πίστεψε με το πλείστον των γυναικών χάνει πάσα ιδέα όταν κρατάς τρεντουριές και ποζεριές στις αθλοπαιδιές σου.

Είσαι άντρας, περιμένουμε από εσένα την πρακτική πλευρά της ζωής. Στο δια ταύτα τώρα επειδή οι εποχές αλλάξαν και όλοι λίγο ή πολύ είτε γυμνάζεστε είτε ανήκετε σε αυτή την ομάδα που πάει για μπάλα τις Τρίτες, σου δίνω μερικές ιδέες για το τι να παίρνεις μαζί σου και να είσαι ΟΚ σε όλα.

Tennis αθλητικά παπούτσια

Ασπρόμαυρο καπέλο

Χακί T-shirt

Τι περιέχουν οι τσάντες των δημοσιογράφων του Οneman

Αντώνης Τζαβάρας: “Έχω πάντα μαζί μου μια αθλητική βερμούδα, χειμώνα – καλοκαίρι. Δεν μπορώ να προπονηθώ με φόρμα και μακρυμάνικο ακόμα κι όταν έξω έχει χιόνι (στατιστικά προπονούμαι όσο συχνά χιονίζει, αλλά λέμε τώρα…)”.

Ανδρικό σορτς

Tip: Aν είσαι από εκείνους που κάνουν ντους στο γυμναστήριο να έχεις πάντα μαζί σου ένα ζευγάρι σαγιονάρες, μία πετσέτα, αφρόλουτρο και αποσμητικό.

Ηλίας Ανασταστιάδης: “Τις τρεις φορές που πήγα γυμναστήριο στη ζωή μου, η τσάντα περιείχε μια πετσέτα, ένα καθαρό T-shirt, αποσμητικό και ένα από αυτά τα περίεργα ισοτονικά που πουλάνε στα περίπτερα και κάνουν περίπου 5 ευρώ”.

Βαμβακερή γκρι φόρμα

Tip: Πάρε ένα ζευγάρι ακουστικά από εκείνα που δεν φεύγουν από τα αυτιά σου όταν γυμνάζεσαι.

Γώργος Μυλωνάς: “Πηγαίνω κολυμβητήριο, οπότε στην τσάντα μου υπάρχει πάντα πετσέτα και σαπούνι. Όχι σαμπουάν, έτσι; Σαπούνι και μάλιστα πράσινο. Σαν τα μωρά”.

Γκρι μπλούζα

Tip: Αν είσαι από εκείνους που όντως παίρνουν τσάντα μαζί τους, τότε μην ξεχάσεις να αγοράσεις μια κλειδιαριά.

Κωνσταντίνος Αμπατζής: “Πηγαίνω για μπάσκετ και στην τσάντα μου υπάρχουν δύο T-Shirt (ένα για να παίξω κι ένα για να αλλάξω μετά), ένα σορτσάκι μπάσκετ, ένα ζευγάρι μακριές κάλτσες και ένα αποσμητικό”.

Χακί τσάντα

Tip: Πιστεύω πως εννοείται, το είπα και θα το ξαναπώ: αποσμητικό πριν και μετά.

Χρήστος Χατζηιωάννου: “Στη γυμναστική είμαι πρωινός τύπος και συνήθως πάω για τρέξιμο κοντά στο σπίτι οπότε τσάντα γιοκ. Αλλά. Όταν πηγαίνω γυμναστήριο, ακριβώς επειδή είμαι πρωινός τύπος και μετά θα πάω γραφείο, η τσάντα έχει πάντα ρούχα δουλειάς, πετσέτα γυμναστηρίου και σώματος, καμιά μπάρα δημητριακών ή ατομικό χαλβαδάκι, σπανιότερα φρούτα και πάντα μα πάντα ένα νεσεσέρ που έχει τα απολύτως απαραίτητα: Αποσμητικό, οδοντόβουρτσα κι οδοντόκρεμα, νυχοκόπτη και άρωμα”.

Μαύρη επιγονατίδα

Tip: Υποχρεωτικά είναι τρία πράγματα: η δεύτερη μπλούζα, ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες και αποσμητικό.

Βαγγέλης Πολυμερόπουλος: “Λόγω επαγγέλματος η τσάντα μου δεν είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τα πράγματα που χρειάζομαι. Οπότε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου έχω παπούτσια για βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γυμναστήριο. Επίσης έχω ρακέτα padel tennis και την τσάντα που έχει μέσα τα ανάλογα ρούχα, πετσέτες, σαγιονάρες και σαμπουάν”.

Τσιπάκι-μετρητής αποστάσεων

Tip: Αν φεύγεις ‘καρφί’ από το γυμναστήριο, πάρε μαζί σου έναν σκούφο, είναι κρίμα να πάθεις κρυοπαγήματα.

Στέφανος Τριαντάφυλλος: “Η τσάντα του μπάσκετ περιλαμβάνει πάντα τα παπούτσια (δεν παίζουμε ποτέ στο παρκέ με τα παπούτσια που φοράμε στο δρόμο, το σεβόμαστε το παρκέ, το αγαπάμε), σορτσάκι και ισοθερμικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Το αντικείμενο φετίχ βέβαια είναι το σωληνάριο με την θερμαντική, γιατί όλο και κάτι θα πονάει”.

Κίτρινο σακίδιο πλάτης

Tip: Η καθαριότητα είναι η μισή μας αρχοντιά, οπότε σιγουρέψου πως τα ρούχα που επιλέγεις να πάρεις μαζί σου είναι καθαρά.