GROOMING

#FunnyShaveFaces: Δείξε μας τη γκριμάτσα σου στο ξύρισμα και κέρδισε τη νέα Gillette Fusion Proglide με τεχνολογία FlexBall

Νομίζεις ότι «έχεις» την πιο αστεία γκριμάτσα ξυρίσματος; Αν ναι, τότε πάρε κι εσύ μέρος στον πιο funny διαγωνισμό της Gillette και του Oneman.

Hipster Alert: Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει ξυριστική μηχανή.

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να στραβομουτσουνιάζει μπροστά στον καθρέφτη ενώ προσπαθείς να ξυριστείς; Η ερώτηση προφανώς και είναι ρητορική μιας και οι εν λόγω φορές είναι αμέτρητες.

Ας μην γελιόμαστε δεν ήταν και πολύ εύκολο μέχρι τώρα να καταφέρει να ξυριστεί ένας άντρας χωρίς να δει το είδωλό του να φιγουράρει μπροστά του έχοντας μία ανεκδιήγητη έκφραση στο πρόσωπο. Η κατάσταση όμως ακούσαμε ότι πρόκειται να αλλάξει, γιατί ο αντρικός πληθυσμός έχει πλέον τη δυνατότητα να ανακαλύψει τις ικανότητες της νέας ξυριστικής μηχανής της Gillette με επαναστατική τεχνολογία.

Φυσικά και δεν καταπίνουμε όμως ό,τι ακούμε αμάσητο. Δεν υπάρχει κάποιος που θα πίστευε μεμιάς ότι βρέθηκε η τεχνολογία που θα γλιτώσει και εμάς και τον καθρέφτη από όλους εκείνους τους περίεργους μορφασμούς που συνοδεύουν το τελετουργικό του ξυρίσματος. Γι αυτό και ζητήσαμε ορισμένες αποδείξεις.

Και τις πήραμε…

 

Η νέα Gillette Fusion Proglide με τεχνολογία FlexBall σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Το ξύρισμα γίνεται πλέον παιχνιδάκι, ξυρίζοντας άνετα και στις πιο δύσκολες περιοχές του προσώπου. Με μία κίνηση.

Η νέα Fusion ProGlide με τεχνολογία FlexBall κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως η λαβή που κινείται και προσαρμόζεται για να ταιριάζει στο πρόσωπο κάθε άνδρα, καθώς επιτρέπει στην κεφαλή ανταλλακτικών να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή αφαιρώντας κάθε τρίχα.

 

Σαν φόρο τιμής στις ώρες-τα λεπτά-τα δευτερόλεπτα που ένας άντρας πέρασε μπροστά από τον καθρέφτη κάνοντας τις πιο αστείες γκριμάτσες μέχρι να εντοπίσει και την πιο επίμονη εναπομείνουσα τρίχα του προσώπου του λοιπόν, η Gillette και το Oneman αποφάσισαν να γιορτάσουν το τέλος της παλαιάς εποχής στο ξύρισμα με έναν διαγωνισμό.

Δημιουργήσαμε το πιο διασκεδαστικό hashtag για το ξύρισμα έτσι, ώστε να συγκεντρώσουμε τους πιο αστείους μορφασμούς μπροστά στο καθρέφτη! #FunnyShaveFaces

Η τεχνολογία FlexBall επαναπροσδιορίζει το ξύρισμα, οπότε αξίζει να κρατήσουμε ενθύμιο τις αστείες καθημερινές στιγμές των αντρών, προτού τοποθετηθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Με άλλα λόγια: Ήρθε η ώρα να φανούν χρήσιμες αυτές οι uber περίεργες εκφράσεις της φάτσας σου. Η Gillette έδωσε το χρίσμα στη συντακτική ομάδα του Oneman να συλλέξει τις φωτογραφίες των αναγνωστών του και να επιλέξει εξ’ αυτών τις πέντε καλύτερες (πιο αστείες-εκκεντρικές, δηλαδή), οι οποίες θα βραβευτούν.

Όλες οι φωτογραφίες με hashtag #FunnyShaveFaces θα εμφανίζονται αυτόματα στο τέλος αυτού του κειμένου. Βγάλε τη φωτό, ανέβασέ τη και δες τον εαυτό σου στο άρθρο μας.

Ώπα μισό λεπτό. Αμέσως να παρατήσεις το κείμενο και να καταλάβεις τον καθρέφτη του μπάνιου κρατώντας στο ‘να χέρι το κινητό, στ’ αλλο χέρι την ξυριστική μηχανή. Περίμενε να πούμε τα διαδικαστικά.

 

Σε περίπτωση που κατορθώσεις να μπεις στην πεντάδα των νικητών (πιστεύουμε σε σένα), να ξέρεις ότι από πέρα από δόξα, θα κερδίσεις και την καινούρια ξυριστική μηχανή Gillette Fusion Proglide με τεχνολογία FlexBall συνοδευόμενη από προϊόντα ξυρίσματος ενός χρόνου.

Και τώρα, μπορείς με τις ευχές μας να βάλεις το καρτελάκι DO NOT DISTURB στην πόρτα του μπάνιου και να αφήσεις τα φλας να σε αποθεώσουν.

Καλή τύχη!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι  Γιώργος Μπασαδήμας, Θεόδωρος Παπαργυρίου, Παναγιώτης Βασιλείου, Φίλιππος Φιλιππίδης και Κώστας Χρυσαφούδης.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού