GROOMING

20 κομμωτικοί λόγοι για να μην πάρει το Όσκαρ ο Jared Leto

Σιγά το δύσκολο να υποδυθεί την τρανσέξουαλ. Αν το Όσκαρ δίνεται σε όσους έχουν την σπάνια ικανότητα να μεταμορφώνονται, τότε δικαιωματικά ανήκει στα μαλλιά του.

Η προγραμματισμένη για την 2 Μαρτίου 2014 απονομή των Όσκαρ, έχει από τώρα μεγάλο σασπένς. Θα πέσουν οι κινηματογραφόφιλοι μέσα στα προγνωστικά τους; Θα το σηκώσει άραγε ο McQueen, ο Scorsese ή ο Cuaron; Θα φύγει επιτέλους από την τελετή ο Di Caprio με ένα χρυσό αγαλματίδιο; Και, κυρίως, με τι μαλλί θα σκάσει μύτη ο υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου, Jared Leto;

Την τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στις Χρυσές Σφαίρες, όπου αφενός απέσπασε το πολυπόθητο βραβείο, αφετέρου προκάλεσε μπαράζ σχολίων σε sites, blogs και social media χάρη στο ωραιότατο χαμηλό σινιόν του, αναφορά στο οποίο γινόταν με τον νέο όρο “man bun” (αντρικό κοτσάκι). Και παρότι η ερμηνεία του ως οροθετική τρανσέξουαλ στο Dallas Buyers Club δεν είναι τίποτα λιγότερο από συγκλονιστική, δεν μπορεί, κάποιου είδους έπαινο αξίζουν και τα μαλλιά του.

Διότι τα μαλλιά του Jared Leto δεν είναι απλά μαλλιά. Δεν αποτελούνται από ταπεινή κερατίνη, όπως τα δικά σου και τα δικά μου. Τα μαλλιά του Jared Leto έχουν προσωπικότητα, έχουν άποψη, έχουν γνώμη, κάνουν όνειρα για το μέλλον. Τα μαλλιά του Jared Leto βαριούνται και έχουν ανάγκη για ανανέωση. Σαν άλλος Σαμψών της ποπ κουλτούρας, ο ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds To Mars αντλεί τη δύναμή του, την νιότη του και το ιδιότυπο στιλ του από τις τρίχες του. Και αν δεν το πιστεύεις, ρίξε μια ματιά παρακάτω.

 

 

Φτυστός η Νάντια από το Γ2 που γούσταρες στην πενταήμερη.

 

 

Τα πολλά υποσχόμενα μαλλιά του Jared Leto σχηματίζουν μια καθωσπρέπει φράντζα, ένα look πρώιμο. Προ-Emo.

 

Είναι μόλις 1997 και τα μαλλιά του Jared Leto είναι άβγαλτα, ντροπαλά ακόμα.

 

Στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Ρέκβιεμ Για Ένα Όνειρο τα μαλλιά του Jared Leto εθίζονται στα ναρκωτικά. Εδώ περνάνε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις τους. Μαλλιά, κουράγιο.

 

 

Τα μαλλιά του Jared Leto μοϊκάνα.

 

Τα μαλλιά του Jared Leto λυπημένη μοϊκάνα.

 

Η σύλληψη ήταν ιδιοφυής: “αν ένα μπλε μπλουζάκι αναδεικνύει τόσο εύκολα τα μάτια μου, φαντάσου τι ΧΑΜΟΥΛΗΣ έχει να γίνει αν βάψω στρουμφακί τα μαλλιά μου”.

 

Κανένας Robert Pattinson. Ο Jared Leto όχι μόνο υποστηρίζει το όρθιο μαλλί like a boss, αλλά το σετάρει και με καρό κασκόλ γνωστού οίκου, σαν άλλο ελληνόπουλο στο Knightsbridge του Λονδίνου.

 

Ωπ! Που χάθηκες, Δημήτρη Κοργιαλά;

 

Τα μαλλιά του Jared Leto, πιο πλούσια, πιο λαμπερά και πιο καλοχτενισμένα από ποτέ. Στο τσακ ήταν να υπογράψουν πολυετές συμβόλαιο με εταιρία σαμπουάν – κι ήρθε αυτό το μούσι να τα χαλάσει όλα.

 

Τα μαλλιά του Jared Leto δοκιμάζουν την τύχη τους με το χρώμα που έχει καθιερωθεί διεθνώς με την κωδική ονομασία “Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια”.

 

Τα μαλλιά του Jared Leto περνάνε μια διανοούμενη φάση και δείχνουν κατασταλαγμένα. Εν αντιθέσει με το πρόσωπο και τον λαιμό του που δείχνουν να διαφωνούν ως προς την απόχρωση που πρέπει να έχουν.

 

Αν τον έβλεπες από πίσω, θα του σφύριζες.

 

Για άλλη μια φορά τα μαλλιά του Jared Leto σώζουν την ημέρα και μετατρέπονται σε αφάνα καλοχτενισμένης θείας για να αποσπάσουν την προσοχή από το αποτρόπαιο κοστούμι.

 

Κάποιο πείραμα με τα ντεκαπάζ στο σπίτι πήγε πολύ, πολύ λάθος.

 

Οι παπαράτσι απαθανατίζουν τον Jared Leto καθώς αντικρύζει για πρώτη φορά τον εαυτό του στον καθρέφτη με αυτά τα έξαλλα μαλλιά.

 

9 στις 10 γυναίκες ξέρουν πως τα φανταστικά μαλλιά του Jared Leto λέγονται ombre χάρη στην τεχνική που τα κάνει σταδιακά να ξανθαίνουν προς τις άκρες. 9 στις 10 γυναίκες ζηλεύουν αφόρητα τα φανταστικά μαλλιά του Jared Leto.

 

Τα μαλλιά του Jared Leto soon in a συνοικιακό κομμωτήριο near you.

 

Η πιο “WHOA, double rainbow all the waaay!” στιγμή των μαλλιών του Jared Leto.

 

Όλοι δικαιούνται μια Bad Hair Day, ακόμη και ο Jared Leto. Για “εκείνες τις μέρες του μήνα”, επιλέγει λιτά καπέλα.