GROOMING

7 αρώματα για να διαλέξεις τα Χριστούγεννα

Τα δώρα είναι βασικό συστατικό για ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Και ναι, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι σημασία έχει η χειρονομία κι όχι η αξία. Αλλά μήπως να το ξανασκεφτείς όταν το δώρο έχει τελικό προορισμό εσένα;

Τα δώρα είναι βασικό συστατικό για ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Και ναι, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι σημασία έχει η χειρονομία κι όχι η αξία. Αλλά μήπως να το ξανασκεφτείς όταν το δώρο έχει τελικό προορισμό τον ίδιο σου τον εαυτό;

Και τι καλύτερο από ένα ξεχωριστό άρωμα που θα σε συνοδεύσει τις μέρες των γιορτών και θα γίνει το σημάδι σου για την νέα χρονιά. Κι επειδή λένε ότι το άρωμα σαν δώρο είναι γρουσουζιά όταν έρχεται από άλλον -μπορεί να είσαι προληπτικός, δεν ξέρω!- καλύτερα να το κάνεις εσύ δώρο στον εαυτό σου. Άσε τη μαμά ή την αδερφή σου να σου κάνουν δώρο την κολόνια που φοράς από την εφηβεία σου (εδώ δεν πιάνουν οι προλήψεις) και επένδυσε σε μία ξεχωριστή μυρωδιά που θα σε χαρακτηρίσει το 2017.

Αυτά τα 7 αρώματα είναι οι απόλυτες εκδοχές για εσένα που δεν θες να συμβιβαστείς με τη μυρωδιά σου. Βρες  αυτό που αντικατοπτρίζει στοιχεία του χαρακτήρα σου και τη διάθεση σου και αναμφίβολα θα γίνει το μόνιμο αξεσουάρ κάθε εμφάνισή σου αυτά τα Χριστούγεννα.

Paco Rabanne 1 Million Prive

 

Ένας πετυχημένος συνδυασμός από σαγκουίνι και κανέλα που μετράει 7 χρόνια ζωής, ανανεώνεται με ζεστές και αισθησιακές νότες όπως είναι το πατσουλί, προσφέροντας μία μοναδική, πολυτελή οσφρητική εμπειρία. Συναρπαστική και εκρηκτική, η Privé έκδοση του πετυχημένου 1 Million θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου αυτές τις γιορτές κι όχι μόνο.

Prada L’Homme Prada

 

Ένα νέο άρωμα από τον ιταλικό οίκο που εκφράζει τις κλασσικές αξίας ενός ανδρικού αρώματος, όπως επίσης τη φρεσκάδα και τη γοητεία του καινούριου μέσα από το νερολί, το γεράνι και το πατσουλί. Πρόκειται για το αρσενικό μέρος από ένα αρωματικό ζευγάρι που δημιούργησε η Prada. Κλασσικό αλλά και ξεχωριστό την ίδια στιγμή θα είναι η επιλογή σου αν αυτά τα Χριστούγεννα ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Tom Ford Noir for Men

 

Ο μετρ στις εκλεπτυσμένες μυρωδιές με signature οσφρητικές δημιουργίες που αποθεώνουν την τέχνη της αρωματοποιίας είναι και ο δημιουργός του Noir. Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει όλες τις πτυχές του άνδρα μέσα από την οπτική του Tom Ford. Η μυρωδιά που αφήνει εκπέμπει έναν κομψό αισθησιασμό και μία σοφιστικέ αύρα που σκιαγραφούν το πορτρέτο ενός αινιγματικού άνδρα με αυτοπεποίθηση.

Armani Eau de Nuit Oud

 

Σε μία νέα οσφρητική εξερεύνηση σε καλεί ο Giorgio Armani με το Eau de Nuit Oud. Η ιταλική φινέτσα και η κομψότητα, κλείνονται σε ένα μίνιμαλ, αλλά πολυτελές μπουκάλι, εμπνευσμένο από τα εμβληματικά σακάκια του οίκου. Διατηρώντας τις κλασσικές αξίες του Eau de Nuit, αυτή η εκδοχή είναι ιδανική για σένα που δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια, είσαι δυναμικός και ταυτόχρονα προσιτός, δίχως όμως να στερείσαι την εικόνα του αψεγάδιαστου.

Yves Saint Laurent La Nuit de l’Homme Intense

 

Ένα θρυλικό αρρενωπό άρωμα ανανεώνεται και αποτελεί μία νέα έκφραση ανδρισμού που ισορροπεί ανάμεσα στη γοητεία και την αδιαφορία. Το La Nuit de l’Homme Intense είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα για εσένα που εκφράζεσαι καλύτερα τη νύχτα. Μυστηριώδες και γοητευτικό από τη μία, φρέσκο και ζωηρό από την άλλη, θα γίνει το νέο σου παιχνίδι για φλερτ.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri

 

Από τη καθαρή μπλε απόχρωση που έχει το μπουκάλι αντιλαμβάνεσαι άμεσα ότι πρόκειται για ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα με την ανάλαφρη αύρα της θάλασσας της Μεσογείου. Ο ξεχωριστός συνδυασμός από ιδιαίτερες νότες θα σου προσφέρει μία διαφορετική οσφρητική αίσθηση και θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου αν τελικά το υιοθετήσεις.

Hugo Boss BOSS THE SCENT

 

Ο οίκος Boss μετρά αρκετά αρώματα με το The Scent να είναι η τελευταία του πρόταση για τον άνδρα. Ένα άρωμα που λειτουργεί ως αφροδισιακό στοιχείο, αναδίδει μνήμες και μένει ανεξίτηλο. Η πεμπτουσία του αρώματος είναι ο άνδρας Boss. Η γοητεία του είναι η αρμονική αντίθεση του δυναμισμού και του μπλαζέ του ύφους που δεν τον αφήνουν να περάσει απαρατήρητος.