GROOMING

Πώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καταφέρνει κι έχει όλο το πακέτο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζεται την καθημερινή του ρουτίνα για να διατηρεί την εμφάνισή του.

Είναι όμορφος, γοητευτικός, με ωραίο σώμα, λαμπερό χαμόγελο και τέλεια μαλλιά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διαθέτει ό, τι χρειάζεται ένας άνδρας για να έχει το πακέτο της εξωτερικής εμφάνισης και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις καθημερινές του συνήθειες που βοηθούν να συντηρεί τα χαρακτηριστικά που ανέφερα παραπάνω.

 

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος και προφανώς φαντάζεσαι κι εσύ, η εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του άρα πρέπει να την διατηρεί στην καλύτερη κατάσταση. Κι αν αναρωτιέσαι τι κάνει και μάθε ότι δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια αφήνοντας την τύχη του στο καλό DNA. Ακολουθεί τη δική του ρουτίνα περιποίησης με προϊόντα που εμπιστεύεται. Το πλύσιμο του προσώπου με ειδικό σαπούνι για ευαίσθητα δέρματα και φυσικά ένα αντηλιακό είναι βασικά στοιχεία της καθημερινής του περιποίησης.

 

Αυτό ωστόσο που και θα κάνει και σε σένα εντύπωση είναι πως είναι δυνατόν να διατηρεί αυτό το μαλλί. Αν και οι ανάγκες τις δουλειάς του επιβαρύνουν τα μαλλιά του με ένα σωρό προϊόντα styling, o Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει καταφέρει να τα κρατήσει υγιή, ενυδατωμένα και λαμπερά. Και πως το καταφέρνει; Προφανώς με τη σωστή περιποίηση. Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε: ‘’Λόγω δουλειάς έχω πειραματιστεί με πολλά προϊόντα μαλλιών. Για μένα όμως το σαμπουάν που εμπιστεύομαι περισσότερο είναι το νέο 2 σε 1 Wash & Go. Ειδικά τώρα που έχει ανανεωθεί πλήρως και κυκλοφορεί με νέα σύνθεση είναι το ιδανικό προϊόν για την ενδυνάμωση και αναζωογόνηση των μαλλιών.’’

 

Συμβαίνει συχνά με τις γυναίκες μοντέλα, πριν από μία φωτογράφιση να ακολουθούν μία διαδικασία προετοιμασίες έτσι ώστε να είναι άψογες. Άραγε, οι άνδρες του επαγγέλματος έχουν τη δική τους ρουτίνα που ακολουθούν πριν από μία φωτογράφιση; Μάλλον ναι ή τουλάχιστον ο Δημήτρης έχει ένα μυστικό και δεν είναι άλλο από τον καλό ύπνο για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος. Αυτό συνοδεύεται πάντα από ένα καλό πρωινό για να του δώσει την απαραίτητη ενέργεια.

 

Δεν αμελώ να λούζομαι καθημερινά με Wash & Go. Είτε με το Sport, με αναζωογονητικό άρωμα μέντας μετά την προπόνηση μου, είτε με το Classic για δυνατά και υγιή μαλλιά είτε με το Anti-Dandruff για την καταπολέμηση της πιτυρίδας

 

Αυτό φυσικά μου έδωσε το έναυσμα να ρωτήσω για τη διατροφή του γενικότερα αλλά και τη γυμναστική που ακολουθεί. Ρίχνοντας του μία γρήγορα ματιά καταλαβαίνεις ότι έχει πολύ καλή σχέση και με τα δύο, αφού παραδέχτηκε ότι είναι δύο από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή του. Δεν στερείται αλλά προσέχει να κρατάει την ισορροπία στη διατροφή που συμπληρώνει φυσικά η καθημερινή άσκηση, αφού το σώμα είναι βασικό εργαλείο τα δουλειάς του.

 

Κλέψε μερικά από τα μυστικά για άψογη εμφάνιση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ξεκίνα με το πιο εύκολο βήμα που είναι το σαμπουάν, αρκεί να βρεις το ιδανικό Wash & Go για τις ανάγκες των δικών σου μαλλιών.

Φωτογραφίες: SOOC

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το γυμναστήριο Hiit στο Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 106.