GROOMING

Τελικά πώς πρέπει να μυρίζει ένας άντρας;

Η Old Spice θα σου μάθει πώς θα μυρίζεις σαν πραγματικός άντρας.

Είσαι πιο πεπεισμένος ότι η μυρωδιά σου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά με τα οποία κάλλιστα μπορεί να σε συνδέσει μία γυναίκα. Μπορεί να σε ερωτευτεί, να της κάνεις καλή εντύπωση ή στην χειρότερη το ακριβώς αντίθετο. Γι’ αυτό πρέπει επιτέλους να μάθεις πώς είναι να μυρίζεις σαν άντρας και η Old Spice θα σε καθοδηγήσει.

(Φωτογραφίες: Άρης Καμαρωτός)

Σε μία προσπάθεια να μυρίζουν όλοι οι άντρες σαν… άντρες, λοιπόν, η Old Spice έχει βαλθεί να σου τα μάθει όλα με τα ανανεωμένα αρώματά της. Το μότο της; ”Ο άνδρας πρέπει να μυρίζει σαν αληθινός άντρας”! Κι επειδή είναι δύσκολο να μεταφερθεί αυτή η πληροφορία μόνο με λέξεις και περιγραφές, θέλω να σε ενημερώσω ότι υπάρχει τρόπος να το μάθεις κι εσύ. Τουλάχιστον εγώ το έμαθα μαζί με τον φίλο Κωνσταντίνο Αμπατζή σε μία βόλτα που κάναμε στο The Mall.

 

Εκεί συναντήσαμε τους άντρες που μυρίζουν όπως πρέπει και προφανώς σταθήκαμε να μάθουμε ή μάλλον να μυρίσουμε ποια είναι αυτή η μυρωδιά. Ζήτησα από την Εύα και τον Παναγιώτη να μας μάθουν επιτέλους ποια είναι η μυρωδιά που αρμόζει σε έναν άντρα και μετά από μερικούς ψεκασμούς με Old Spice δεν είχαμε καμία αμφιβολία.

Μυρίσαμε όλες τις μυρωδιές των αποσμητικών Old Spice, μαζί με όλους όσους βρέθηκαν στο The Mall αυτή την Τετάρτη.

Για να μη μυρίζεις όπως η κοπέλα σου, σαν γιασεμί ή πούδρα καλό είναι να περάσεις κι εσύ μία βόλτα από το The Mall (Σάββατο 16.00-20.00) ή το Athens Metro Mall (Παρασκευή 17.00-21.00) για να συναντήσεις τους άντρες #kavalastoalogo και να μάθεις πώς μυρίζει ένας πραγματικός άνδρας.