GROOMING

Το καλοκαίρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και οι αγαπημένες του συνήθειες

Αγαπημένες συνήθειες και tips από το καλοκαίρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τι είναι όμως καλοκαίρι για τον Δημήτρη; Τον ρωτήσαμε μεταξύ άλλων και ιδού η απάντηση.

Καλοκαίρι είναι σίγουρα οι διακοπές, τις οποίες ταυτίζει με την ξεκούραση, η οποία στην περίπτωση του μεταφράζεται σε απόλυτη χαλάρωση με λίγη γυμναστική πάντα. Απολαμβάνει τους χαλαρούς ρυθμούς που κινούνται σχεδόν όλα αυτή την περίοδο του χρόνου και την διάθεση των ανθρώπων γύρω του, που γίνεται σαφώς καλύτερη.

 

Αν αναρωτιέσαι πού και πώς πάει διακοπές ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τότε θέλω να σου πω ότι δεν είναι πιστός σε ένα νησί ή μία παραλία. Μπορείς να το συναντήσεις οπουδήποτε, αφού κάθε χρόνο προσπαθεί να πηγαίνει και σε άλλο νησί. Πιστεύει ότι το καθένα έχει τη δική του μαγεία, την οποία θέλει να ανακαλύψεις ο ίδιος. Απαθανατίζει με φωτογραφίες τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στην παραλία και όταν ετοιμάζει τη βαλίτσα των διακοπές φροντίζει να βάλει μέσα τα απολύτως απαραίτητα. Ποια είναι αυτά; Φυσικά το μαγιό, το αντηλιακό και τα αγαπημένα του Wash & Go προϊόντα για να συνεχίσει την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών του και στο νησί.

Προτιμώ τα Wash & Go 2 σε 1 λόγω της πρακτικότητάς του αφού είναι σαμπουάν και conditioner μαζί. Το Classic για καθημερινή χρήση, το Andidandruff για καταπολέμηση της πιτυρίδας και το Sport για μετά το γυμναστήριο

Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι τυχαίο που ο Δημήτρης μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ο ”ωραίο μαλλί”. Όπως όλο το χρόνο, έτσι και το καλοκαίρι το μυστικό του για να έχει λαμπερά μαλλιά είναι το Wash & Go και η ανανεωμένη σύνθεση των προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

Ο Δημήτρης δηλώνει ότι εμπιστεύεται όλα τα 2 σε 1 Wash & Go. Το Classic σε καθημερινή βάση, το Andidandruff κατά της πιτυρίδας και το Sport για το ντους μετά το γυμναστήριο. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου για να μπορεί να διατηρεί τα μαλλιά του σε άψογη κατάσταση. Δεδομένου ότι τα ωραία μαλλιά είναι ένα από τα όπλα της δουλειάς του, πρέπει να βρει τον τρόπο να τους δώσει ότι έχουν ανάγκη για να παραμείνουν υγιή και απαλά. Γιατί το  μόντελινγκ δεν είναι μόνο ωραίες φωτογραφίες και πασαρέλα. Έχει τα θετικά του όπως τα ταξίδια που του δίνεται η ευκαιρία να κάνει αλλά και οι εμπειρίες που συλλέγει από αυτά, αλλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή καθώς και συνεχή περιποίηση για να διατηρείται μία άψογη εμφάνιση.

Η νέα σειρά Wash & Go έχει όλη την γκάμα προϊόντων που χρειάζομαι για να έχω απαλά και υγιή μαλλιά

 

Facebook, Instagram