GROOMING

Το μασάζ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί

Ένας συντάκτης πέρασε ένα απόγευμα στο τραπέζι του μασάζ. Για να αντιληφθεί ότι δεν θα μπορούσαν να του κάνουν καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Κέρδισε κι εσύ ένα συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας.

Δώρο Θεού στον άνθρωπο το μασάζ. Το πώς μπορείς μέσα σε ελάχιστη ώρα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα που σε κατατρέχει, τις σκέψεις που γεμίζουν το μυαλό και τα προβλήματα που σε απασχολούν. Ο καθένας έχει τις δικές του σκέψεις και ανησυχίες. Μία ώρα σε ένα ινστιτούτο αισθητικής θα σε κάνει να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς και να αναζογονηθείς. Την ίδια στιγμή που το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί αιώνια για την χαλάρωση που του προσέφερες.

Αυτά σκεφτόμουν την ώρα που έφευγα από το Ινσιτούτο Αισθητικής Assai (Δελφών 5, Χαλάνδρι, τηλ.: 2117058261). Αφού είχα ολοκληρώσει μία Μαροκινή θεραπεία antistress την οποία θα περιγράψω παρακάτω. Αφού πρώτα σας πω ότι…

Μπορείς να κερδίσεις κι εσύ μία Μαροκινή θεραπεία Antistress για εσένα και την σύντροφό σου συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος του κειμένου

 

Είχα ξανακάνει μασάζ στην ζωή μου. Για την ακρίβεια παλαιότερα έκανα αρκετά συχνά. Αυτή η φορά όμως ήταν διαφορετική. Γιατί το πρόγραμμα που ακολούθησα δεν ήταν απλά ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ στο οποίο ήμουν συνηθισμένος. Ήταν μία ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Η θεραπεία

Διαβάζοντας τις λεπτομέρειες της θεραπείας που θα έκανα, μια ανησυχία την είχα. “Απολέπιση Βόρειας Αφρικής με το γάντι του Kessa”. Ποιος είναι ο Kessa και τι θέλει το γάντι του από εμένα; Γρήγορα όμως κατάλαβα ότι οιαδήποτε ανησυχία ήταν απλά φαιδρή.

Ξεκινήσαμε με χαμάμ. Αρωματικό ατμόλουτρο σε ένα δωμάτιο που είσαι μόνο εσύ παρέα με τους υδρατμούς. Μία ζεστασιά που σε γεμίζει, σε ιδρώνει και σε αποτοξινώνει (όπως λένε και οι ειδικοί). Ήταν απλά το ορεκτικό.

Συνεχίσαμε με το “γάντι” που λέγαμε και πριν. Βουτηγμένο σε μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς και αιθέρια έλαια, το γάντι ανεβοκατέβαινε δυνατά στο σώμα. “Αφαιρεί όλες τις τοξίνες και χαρίζει βαθιά αναζωογόνηση και απαλότητα στην επιδερμίδα” με ενημέρωσαν. Εγώ πάλι ένιωθα το δέρμα μου να με ευχαριστεί για την μοναδική περιποίηση που είχε δεχτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Για να περάσουμε στο κυρίως πιάτο. Το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ Oriental, “εμπνευσμένο από μαροκινές παραδόσεις και μυστικές συνταγές ευεξία, με ένα αρωματικό πέπλο μιστ σώματος και του Huile Somptueuse® de l’Orient, μίγμα από ελαιόλαδο, σησαμέλαιο και λάδι του αργκάν ή «το υγρό χρυσό» εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια από ευκάλυπτο, κέδρο και κανέλα, χαρίζοντας ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στον κόσμο του «Χίλιες και μία νύχτες»”. Ναι. Όλα αυτά μαζί σε ένα υπέροχα χαλαρωτικό μασάζ.

Δεν αναγνώριζα το σησαμέλαιο, το λάδι του αργκάν και τον κέδρο. Αναγνώριζα την ανακούφιση που ένιωθαν οι μύες και οι αρθρώσεις μου. Την ευγνωμοσύνη του σώματός μου για την δυνατότητα ενός επαγγελματία μασέρ να σου χαρίσει τέτοια χαλάρωση και ξεγνοιασιά.

Οι σωστές συνισταμένες

Υπάρχουν μερικές συνισταμένες που πρέπει να ισχύουν για να απολαύσεις μια περιποίηση. Για να είναι αποτελεσματική και να νιώσεις πραγματικά ευτυχής που πέρασες την ώρα σου σε ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Δύο έμπειρα χέρια: Στο πρώτο μασάζ της ζωής σου θα νιώσεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη μασέρ. Στο δεύτερο θα συγκρίνεις. Στο πολλοστό έχω την τύχη να αναγνωρίζω αν το μασάζ που δέχομαι είναι καλό. Και μπορώ να βεβαιώσω ότι η κοπέλα που μου έκανε μασάζ στο Ινστιτούτο Αισθητικής Assai, ήξερε πάρα πολύ καλά και τι έκανε και τι έλεγε. Είναι σημαντικό να χαλαρώνεις τον άλλον. Να μην τον γεμίζεις με πολλές πληροφορίες. Να μην τον βγάζεις από το comfort zone στο οποίο βρίσκεται και χαλαρώνει. Και φυσικά είναι σημαντικό να κάνεις καλό μασάζ. Η συγκεκριμένη κοπέλα έμοιαζε να ξέρει “τα κουμπιά” του σώματος, τα σωστά σημεία για να πιέσει και τις ανάγκες των μυών του ανθρώπινου σώματος. Κι ας μου είπε ότι πρέπει να κάνω ραχιαίους και κοιλιακούς.

Να αποτινάξεις τα κόμπλεξ σου: Δεν είναι εύκολο για κάθε άνδρα να μπει σε ένα Ινστιτούτο Αισθητικής και να αφεθεί σε μία περιποίηση πουη κοινωνία μας έχει ονομάσει προνόμιο των γυναικών. Στο ONEMAN, όπως έχεις καταλάβει ήδη, υποστηρίζουμε ότι υπάρχει ανδρική περιποίηση. Στα σημεία και τα όρια που ο καθένας νιώθει ότι δεν προσβάλλεται ή δεν γελοιοποιείται. Τα κόμπλεξ των περασμένων δεκαετιών δεν χωρούν στην συζήτηση. Γιατί το μασάζ πρωτίστως και ακόλουθα η περιποίηση είναι όχι απλά δικαίωμα ενός άνδρα αλλά και ένα από τα πλέον υπέροχα πράγματα που μπορεί να του συμβούν.

Να είσαι έτοιμος να χαλαρώσεις: Πρέπει την ώρα που ξαπλώνεις στο τραπέζι του μασάζ να είσαι αποφασισμένος ότι αυτή η ώρα είναι αποκλειστικά για εσένα και το σώμα σου. Αν έχεις το μυαλό σου στο κινητό, στα προσωπικά σου ζητήματα και τις δόσεις της εφορίας, δεν βοηθάς και το σώμα σου να χαλαρώσει.

Ο διαγωνισμός. Κέρδισε κι εσύ μία Μαροκινή θεραπεία Antistress για δύο άτομα

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Assai προσφέρει σε έναν τυχερό και την σύντροφό του, την ίδια Μαροκινή θεραπεία που δέχτηκα και εγώ. Ξέρεις, πήγα να δω πώς είναι, για να είμαι σίγουρος ότι είναι τέλειο το δώρο που σας κάνουμε.

 

Διάβασε τους όρους χρήσης του διαγωνισμού. Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook, συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό και περίμενε τα αποτελέσματα.

 

Ο διαγωνισμός έληξε

Νικητής είναι ο Γεώργιος Ράδος. Θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για να παραλάβει το δώρο του.