GROOMING

Τριχόπτωση σημαίνει να ξυρίσεις το κεφάλι σου;

Μια ερώτηση που σηκώνει πολλές απαντήσεις και κάποια κουβέντα.

Ο αγαπημένος Jeffrey Dean Morgan δείχνει να μην επιτρέπει λίγες τρίχες στο μαξιλάρι να του στερήσουν τη γοητεία του. Δεν ξέρω αν κάθισε ποτέ να διαβάσει έρευνες για το θέμα της τριχόπτωσης, ούτε αν κάποια στιγμή στη ζωή του τα έβαλε με την κληρονομικότητά του. Το πιο πιθανόν είναι να αποδέχθηκε την αραίωση των μαλλιών του και να ξεκίνησε απλώς να λούζεται με ειδικό σαμπουάν, που προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων και ενίσχυση της τριχοφυϊας. Κάνε το ίδιο επιλέγοντας για την πρόληψή σου το δραστικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης Hair Force Shampoo Men. Όσο για το στυλ, που θα επιλέξεις, αν είσαι σ’ αυτή την κατηγορία; Κλασικό κοντό, που μπορείς να φτιάχνεις και μόνος σου με λίγη πάστα. Αν έχεις ξεκινήσει να γκριζάρεις, ακόμη καλύτερα.

 

Ο Justin Randall Timberlake, όπως και ο Ryan Reynolds (που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία) δεν έχουν θέμα τριχόπτωσης, αλλά έχουν αυτό το τετραγωνισμένο πρόσωπο και συγκεκριμένα γωνίες, που κάνουν έναν άνδρα αρρενωπό, οπότε αν είσαι σ’ αυτή την κατηγορία κι έχεις θέμα με την τριχοφυϊα, δοκίμασε αυτό το τέλειο κούρεμα, που είναι ξυρισμένο στο πλαι, το οποίο αν συνδυάσεις και με μούσι ή κάποια αξυρισιά θα είναι όνειρο. Όσο για τις τρίχες που χάνεις, προτείνω μια μοναδική αγωγή, που είναι σε αμπούλες και μπορείς να εφαρμόζεις μισή ποσότητα στο τριχωτό πρωι και βράδυ κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Ο Kevin McKidd έχει αυτό το σέξι (κατ εμέ) αραίωμα ψηλά στο μέτωπο. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι με τόσο στρες που πέρασε στο Grey’s Anatomy ήταν κάπως λογικό (not).  Κι όμως, ένας ακόμη είναι εδώ για να σου πει ότι δεν είσαι μόνος εκεί έξω κι ότι είναι θέμα χειρισμού (δικού σου σίγουρα) να αγαπηθείς φουλ και για την ανάλαφρη κόμη σου. Kαι σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν το κοντό κούρεμα βοηθάει στο να δείξει ότι όλα είναι όπως πρέπει. Αν μάλιστα περνάς συχνά από το τριχωτό και μια λοσιόν για τριχόπτωση, θα ενισχυθούν πολύ τα κάπως άτονα και αδύναμα μαλλιά σου.

O Neymar γνωστός για τους πειραματισμούς των μαλλιών του και για τις ευφάνταστες επιλογές του είναι αυτός που μπορεί να σ’ εμπνεύσει και να ξεχάσεις για λίγο την όποια αραίωση. Άλλωστε το να χάνεις μαλλιά δε σημαίνει ότι χάνεις και τη γοητεία σου. Σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν αν σε προβληματίσουν οι πρώτες τρίχες που πέφτουν μπορείς εύκολα να στηρίξεις κι εσύ το ξυρισμένο κεφάλι, με ελαφρώς λίγα μαλλιά ψηλά. Αν αυτό συνδυαστεί και με φρεσκοξυρισμένα μάγουλα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο και φρέσκο.

Κάτι παρόμοιο με το Neymar κάνει κι ο Τom Hardy, απλώς το πιο πιθανόν είναι ότι προτιμάει το τζελ για να πετύχει το προς τα πίσω λουκ, ενώ το συνδυάζει με μούσι. 

Η τριχόπτωση σηκώνει πια πρόληψη και θεραπεία. Διάλεξε λοιπόν τα προϊόντα για τριχόπτωση της Frezydem, που ταιριάζουν στην καθημερινότητά σου και βγες μπροστά της. Κάνε κι ένα φανταστικό κούρεμα, χαμογέλα χωρίς να υπάρχει αύριο και όλα τα άλλα είναι τρίχες. Μετράμε τα θέλω σου και το μπορώ σου. Αν πάλι θες να έχεις ξυρισμένο κεφάλι για να καλύψεις το θέμα, κανένα πρόβλημα, θα το αγαπήσουμε όπως αγαπάμε εσένα.