GROOMING

Υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις για τη διάρκεια ζωής του τατουάζ σου

O Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρει και κάνει ό,τι μπορεί για να το βλέπεις ζωηρό σαν την πρώτη μέρα που το χτύπησες.

Τα νέα είναι πολύ καλά κι έρχονται από Λονδίνο. Ο Ντέβιντ Μπέκαμ κάθεται μπροστά από εκατοντάδες προϊόντα και δοκιμάζει πλούσιες υφές και μαθαίνει για αντιοξειδωτικά συστατικά, που έχουν πλούσια σύνθεση και είναι ιδανικά για την ενυδάτωση (ναι, μάλιστα) του τατουάζ και κυρίως για τη διάρκειά του. Ο υπόλοιπος πλανήτης κάνει ακόμη μια φορά τα δικά του και ο ανήσυχος Ντέιβιντ μόλις δημιουργεί το απόλυτα must-have και πρωτότυπο προϊόν που αφού το έχει τεστάρει πρώτος το προτείνει ανεπιφύλακτα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά δε θέλει και πολύ για να ξεκινήσει το ρεπορτάζ και να γίνει γνωστό το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ προϊόν που θα εισχωρήσει στο ντουλάπι σου και στη ζωή σου, για να σταθεί επάξια δίπλα από την οδοντόκρεμά σου. Σε σένα μιλάω που έχεις τατουάζ και θες να αποτυπώνεται το ίδιο ζωηρά για πολλά ακόμη χρόνια.

 

Σ’ άλλα ωραία, η σειρά House99 του David Beckham, έχει προκαλέσει ήδη ρίγη ενθουσιασμό στη Βρετανία κι αναμένεται σε λίγο καιρό κι εδώ σε εμάς. Και για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, το 99 δίπλα στο House είναι συμβολικό, καθώς το 99 είναι η χρονιά που παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του (Lol), την ίδια χρονιά γεννήθηκε ο γιος του Brooklyn, ενώ κατέληξε να κερδίζει και το τριπλό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Η συλλογή του περιλαμβάνει 21 πολλά υποσχόμενα προϊόντα, αλλά αυτό για το τατουάζ  κάτι μου λέει ότι θα ξεχωρίσει λίγο περισσότερο.

 

Έξτρα tips: Σύμφωνα με ειδικούς, όταν έχεις τατουάζ, πρέπει να αποφεύγεις το συνθετικό βενζίνης ή λανολίνη που περιέχεται σε διάφορες ενυδατικές λοσιόν, καθώς κάτι τέτοιο τραβάει το χρώμα και το κάνει να εξασθενεί. Προτίμησε κρέμες που περιέχουν αντιοξειδωτικά ή και shea butter και να τις χρησιμοποιείς καθημερινά, μετά το μπάνιο σου. Στο μεταξύ, η απολέπιση είναι απαραίτητη κι εδώ πολύ, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει το ενυδατικό προϊόν να ‘δουλέψει’ καλύτερα. Ο ήλιος πάλι είναι γνωστό ότι ξεθωριάζει το χρώμα του τατουάζ. Επίλεξε λοιπόν οπωσδήποτε αντηλιακά με υψηλό δείκτη για την περιοχή και μην αμελείς τη χρήση τους.

(Κεντρική φωτογραφία: Instagram / House99)