STYLE

Όλη η αλήθεια για την αλλαγή της ώρας

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε πολλά για την αλλαγή της ώρας. Πότε θα γίνει, γιατί θα γίνει, άντε επιτέλους να έρθει η άνοιξη, μας κούρασε ο χειμώνας, γκρίνια που θα χάναμε μία ώρα Σαββατοκύριακο και ύπνο, και τέτοια γνωστά. 

Η αλήθεια είναι όμως άλλη και σας την παρουσιάζει το Oneman αποκλειστικά. Το Σάββατο το πρωί όσοι πέρασαν από το κέντρο της Αθήνας είδαν ένα τεράστιο superstar στους στύλους του Ολυμπίου Διός! Το γιγαντιαίων διαστάσεων πολύχρωμο supercolor ακτινοβολούσε ένα μπλε χρώμα που υπνώτιζε τους περαστικούς και το κοιτούσαν μαγεμένοι από την ομορφιά, το στιλ και τη φόρμα του.

Οι περαστικοί μαγνητίστηκαν από την ομορφιά του supercolor, που έχει σχεδιάσει ο Pharrell Williams σε 50 αποχρώσεις, και ξεχάστηκαν να συνεχίσουν το δρόμο τους. Ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε για 60 ολόκληρα λεπτά με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα, φορτηγά, λεωφορεία, πούλμαν, περαστικούς και τουρίστες. Όταν πλέον το supercolor εξαφανίστηκε για να βρεθεί σε άλλο κεντρικό σημείο της Αθήνας, όλοι συνέχισαν το δρόμο τους. Το αποτέλεσμα; Ο χρόνος είχε σταματήσει για μία ώρα. Για να μην το καταλάβει κανείς λοιπόν, αλλάξαμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι ευχήθηκαν να έχουν γαλάζια superstar εκείνη την ημέρα, βρήκαν μπροστά από την πόρτα του σπιτιού τους ένα ζευγάρι να τους περιμένει. Εσύ μην το εύχεσαι. Βρες το δικό σου supercolor και πολλά συλλεκτικά superstar από αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου, στο 1ο Superstar Store στην πλατεία Αγ. Ειρήνης, Αιόλου 25.