FOOD & DRINK

Ένα τουρ σε 4 χώρες με οδηγό το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos

Η μεγαλύτερη γιορτή του μεσογειακού Cocktail έχει αρχίσει να κατακτά όλο τον κόσμο και το φετινό MCF by Skinos είναι η απόδειξη.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από τα ταξίδια και τα cocktails. Όταν μάλιστα αυτά τα δύο συνδυάζονται τότε τα πάντα είναι υπέροχα. Κάτι τέτοιο έκανε για 10 μέρες ο Μιχάλης Παπαζήσης και η αλήθεια είναι ότι τον ζήλεψα πάρα πολύ. 10 μέρες, 4 χώρες και αρκετά cocktails με μοναδική αλλά υπέρ σημαντική αφορμή το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos.

Ζηλέψτε υπεύθυνα.

Φέτος από τις 11 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου περισσότερα από 500 bars σε 8 διαφορετικές χώρες σέρβιραν Skinos cocktails εμπνευσμένα από υλικά της Μεσογειακής φύσης. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του ‘Μεσογειακού Cocktailing’ κατά προέκταση και του Mediterranean Cocktails Festival. Γιατί η φιλοσοφία των Μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με την επικέντρωση, την αφοσίωση και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου.

Άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού λίγα πράγματα φαντάζουν απολαυστικότερα από δροσιστικά, γευστικά cocktails. Έτσι ο Μιχάλης έφτιαξε την βαλίτσα του και επισκέφτηκε Κύπρο, Κωνσταντινούπολη, Παρίσι και Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει από κοντά τα Skinos Cocktails αλλά και για να βιώσει σε κάθε άκρη της Μεσογείου -και όχι μόνο- τις αξίες και την φιλοσοφία των Μεσογειακών Cocktails. Δες κάθε ένα ξεχωριστά -πατώντας στο λινκ πανω σε κάθε πόλη- για να πάρεις ιδέες για bars όταν επισκεφτείς τις πόλεις αλλά και για να αντιληφθείς και μόνος σου πόσο έχει μεγαλώσει η φήμη και η αξία του Skinos σε όλο τον κόσμο.

Οδηγός σε αυτή την γιορτή της Μεσογείου ήταν φυσικά ο Skinos Mastiha Spirit. Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).

Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου. O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο επώνυμο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 20 χώρες. Από το 2011 εως και σήμερα ο Skinos αναγνωρίζεται με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ποτών, όπως το San Francisco World Spirits Competition και το Spirits International Prestige (SIP) awards.