FOOD & DRINK

Έρχεται το ραντεβού που θα φτιάξει το καλοκαίρι μας

Το 'Ραντεβού στον Ήλιο' είναι πλέον προ των πυλών. Κι εμείς δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για αυτό.

Ο διαγωνισμός για τις συμμετοχές στο ‘Ραντεβού στον Ήλιο’ έχει μόλις λήξει. Και μένουν λίγες ημέρες πριν το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουλίου. Τότε που οι τυχεροί μαζί με την παρέα τους, θα ξεκινήσουν από ένα σημείο της πόλης μίας διαδρομή μέχρι μία μυστική τοποθεσία για να ζήσουν το πιο ανατρεπτικό ραντεβού του φετινού καλοκαιριού.

Ώπα ώπα, τι εννοείς δεν ξέρεις τι είναι το “Ραντεβού στον Ήλιο”;

 

Το Ούζο Πλωμαρίου διοργανώνει το πιο καλοκαιρινό ραντεβού σε συνεργασία με το MAD. Και μόνο από αυτή την πρόταση καταλαβαίνεις ότι εκείνη η βραδιά α) θα έχει τη γεύση του αγαπημένου μας ούζου, β) θα έχει τη μουσική σφραγίδα του MAD και γ) θα είναι απόλυτα καλοκαιρινή. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθουν πρώτοι όσοι έχουν κερδίσει μια θέση σε αυτό το ραντεβού και αμέσως μετά όλοι εσείς που θα μάθετε τα νεότερα μέσα από τα site μας αλλά και την σελίδα του Ούζου Πλωμαρίου στο Facebook.

 

Προς το παρόν, απλά προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη βραδιά με τρία ερωτήματα. Εσύ, μπες πρώτα στο microsite www.rantevoustonilio.gr να δεις αν κέρδισες και μετά δες τι απαντάμε στα ερωτήματα αυτού του ραντεβού.

Γιατί είναι μυστικό αυτό το event;

Ακριβώς για να έχει αυτή τη γλύκα της μυστικοπάθειας. Για να μην ξέρεις ποιος θα εμφανιστεί επί σκηνής να τραγουδήσει σε αυτή την MAD έκπληξη. Να δεις ξαφνικά τα social accounts σου να πλημμυρίζουν από εικόνες γιορτής χωρίς να έχεις νωρίτερα κάποια προειδοποίηση για αυτή.

Γιατί τέτοια σιγουριά ότι θα είναι ωραίο;

Γιατί το Ούζο Πλωμαρίου μάς έχει συνηθίσει τόσα χρόνια μόνο στα καλύτερα. Και όχι μόνο στις μεγάλες δικές του ενέργειες. Είναι η γεύση που συνοδεύει τα μεσημέρια μας μετά την παραλία, η γεύση που γεμίζει τα βράδια μας στα νησιά, η γεύση που παίρνουν τα φαγητά μας κάθε φορά που το μπλέκουμε στην μαγειρική μας. Το Ούζο Πλωμαρίου είναι το καλοκαίρι μας.

Κι ο Ζήσης Ρούμπος τι δουλειά έχει εκεί;

Μιλάμε για έναν ανατρεπτικό stand-up comedian με τρελά skills στην παρουσίαση και τα event. Μιλάμε για τον καλύτερο που θα μπορούσαν να έχουν σε αυτό το ραντεβού και σίγουρα τον άνθρωπο που θα σε κάνει εκεί και να γελάσεις και να περάσεις ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόσουν.

Το “Ραντεβού στον Ήλιο” είναι κοντά. Ας ελπίσουμε να είσαι ένας από τους τυχερούς και να χορέψουμε παρέα από κοντά.