FOOD & DRINK

Με τα Three Cents το καλοκαίρι σου θα είναι γεμάτο bubbles

Αν ψάχνεις κάτι δροσιστικό, παιχνιδιάρικο και πάνω από όλα premium για να πίνεις το καλοκαίρι τότε τα Three Cents είναι η απάντηση

Έξω έχει ζέστη και εσύ βρίσκεσαι στο γραφείο. Σκέφτεσαι θάλασσες και ακρογιάλια και το μόνο που βλέπεις τριγύρω σου είναι υπολογιστές και καλώδια. Ξαφνικά μια σταγόνα ιδρώτα τρέχει από το μέτωπο. Λίγο τα air condition που δεν δουλεύουν, λίγο τα νεύρα για τις διακοπές που αργούν, δεν θέλει και πολύ. Το μόνο που ψάχνεις είναι κάτι δροσιστικό, κάτι να σου φτιάξει την διάθεση και να σε γεμίσει εικόνες. Πας στο ψυγείο και βλέπεις μια Three Cents Gentlemen’s Soda. Την πίνεις και σκέφτεσαι ότι αυτό είναι το γιατρικό σε όλα τα προβλήματα. Οι μπουρμπουλήθρες

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτός ο ήχος που ακούγεται όταν ανοίγεις ένα μπουκαλάκι Three Cents μοιάζει σαν την μελωδία της ευτυχίας στα αυτιά σου. Οι μπουρμπουλήθρες που χτυπάνε το πρόσωπό σου σε κάθε γουλιά είναι σαν θείο άγγιγμα και η γεύση κάθε ενός ξεχωριστά Three Cents μοιάζει να έχει βγει για να πάρει την θέση του νέκταρ των θεών. Όχι όχι δεν είμαι υπερβολικός απλά κάθε μια γεύση από την υπέροχη σειρά των premium αναφυκτικών έχει δημιουργηθεί εκτός από το να απογειώνει κάθε ποτό ή cocktail που συμμετέχουν να σου φτιάχνουν και την διάθεση και να σε συντροφεύουν σε κάθε καλοκαιρινή σου στιγμή.

Όλα όμως ξεκίνησαν απλά σαν μεράκι. Όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα τεσσάρων νέων, αποφάσισε να πάρει μία τέχνη που έμαθαν και τελειοποίησαν στο bar και να την κάνουν brand και συγκεκριμένα να φτιάξουν τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά. Το αποτέλεσμα ήταν να συμβεί μια έκρηξη από bubbles. Όλα αυτά πίσω στο 2014 όταν ο Γιώργος Μπάγκος, ο Δημήτρης Νταφόπουλος, ο Γιώργος Τσιρίκος και ο Βασίλης Καλατζής συναντήθηκαν και έκλεισαν μέσα σε αυτά τα μικρά μπουκαλάκια τα καλύτερα αναψυκτικά που έχεις δοκιμάσει. Το μυστικό κρύβεται στα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά, αλλά και στην  υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, τη μπουρμπουλήθρα, που είτε συμμετέχει σε ποτό είτε σκέτη κάνει τα παιχνίδια της και σου φτιάχνει την διάθεση.

Όμως πριν έκανα ένα λάθος. Μικρό αλλά λάθος. Είπα μπουκαλάκι. Αυτό όμως ήρθε να αλλάξει και οι δύο από τις υπέροχες Three Cents γεύσεις, η Pink Grapefruit Soda και η Gentlemen’s Soda, είπαν να σηκώσουν ανάστημα και να μπουν και σε μεγαλύτερα μπουκαλάκια των 275 ml για να μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη απόλαυση. Άπειρες φορές έχουμε φύγει από το γραφείο και ψάχνουμε ένα όμορφο μέρος, μια μικρή όαση μέσα στην πόλη για να ξεφύγει το μυαλό μας. Και όταν την βρίσκουμε δεν ξέρουμε τι να πάρουμε, γιατί για αλκοόλ είναι νωρίς και για καφέ αργά. Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι μια παγωμένη Gentlemen’s Soda με γεύση περγαμόντο και μανταρίνι.

Τα premium αναψυκτικά των Three Cents μπορούν να συνδυάσουν κάθε σου στιγμή το καλοκαίρι. Ήδη στο μυαλό σου έχεις φτιάξει την εικόνα όπου βρίσκεσαι στην ξαπλώστρα σε μια παραλία, φοράς τα γυαλιά ηλίου και το ένα χέρι σου κρέμεται και ακουμπά την άμμο. Στο άλλο έχει ένα μπουκάλι Three Cents το οποίο θα σε ξεδιψάσει και με την γεύση του θα κάνει την στιγμή αξέχαστη. Αυτή πραγματικά είναι η άλλη όψη των Three Cents. The refreshing side of Bubbles!

Η γεύση, οι μπουρμπουλήθρες, τα αρώματα αλλά και τα χρώματα κάθε ενός από τα premium αναψυκτικά Three Cents είναι σα να φτιάχτηκαν για να σου φτιάχνουν την διάθεση κάθε στιγμή και να κουμπώσουν στην καλοκαιρινή σου αύρα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που scrollάρεις στο instagram, θα πέσεις πάνω σε κάποια στιγμή που έχει απαθανατιστεί με κεντρικό πρωταγωνιστή είτε το Pink Grapefruit Soda είτε το Gentlemen’s Soda και από κάτω το hashtag #ThreeCents. Ο σκόπός ύπαρξής τους είναι για να ομορφύνουν τον κόσμο τριγύρω του και τα ποτά στα οποία συμμετέχουν. Και το καταφέρνουν και με το παραπάνω.