FOOD & DRINK

Το φετινό καλοκαίρι έχει τη γεύση που του αξίζει

Ξέχνα την κλασική εικόνα του καρπουζιού. Το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο ήρθε σε μπουκάλι και χωρίς κουκούτσια.

Τι είναι το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς καρπούζι; Ένα τίποτα. Και γιατί να πρέπει να το απολαμβάνεις μόνο με τον παραδοσιακό τρόπο; Γιατί για παράδειγμα να μην μπορούσες να το… πιεις σε ένα μπουκάλι χωρίς κουκούτσια;

Για δύο ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας έμαθε ότι η πόλη έχει την ιδιαίτερη γεύση που της αξίζει αυτό το καλοκαίρι. Και είναι ώρα να το μάθεις και ‘συ, γιατί το Somersby Watermelon έρχεται παντού, όπου και να βρίσκεσαι.

Στην πόλη, στο νησί, στην εξοχή. Όπου και να είσαι αυτό το καλοκαίρι μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη γεύση του καρπουζιού με ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Σε μπουκάλι και χωρίς κουκούτσια!

Η Αθήνα λοιπόν υποδέχθηκε στους δρόμους της για ένα διήμερο το Somesrby Watermelon με ένα παρδοσιακό τρόπο. Ο “καρπουζάς” ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης, συνέχισε στα Νότια Προάστεια και έφτασε μέχρι και τα Βόρεια την επόμενη ημέρα.

 

Μια γνώριμη καλοκαιρινή εικόνα με καρπούζια η οποία έκρυβε όμως μία μεγάλη έκπληξη. Σε κάθε στάση του αυτοκινήτου, τρεις δροσερές παρουσίες έβγαιναν από αυτό και πρόσφεραν το νέο Somersby Watermelon στους περαστικούς.

Την αρχική έκπληξη στο άκουσμα του καρπουζιού σε μπουκάλι χωρίς κουκούτσια, διαδέχονταν ο ενθουσιασμός στη δοκιμή του. Παγωμένο, με γεύση ελληνικού καλοκαιριού ήταν η όαση που χρειάζονταν εκείνη τη στιγμή στη ζέστη της Αθήνας.

 

Από το Κολωνάκι, την Μητροπόλεως, το Θησείο μέχρι τη Μαρίνα Φλοίσβου την Γλυφάδα και την Βουλιαγμένη, οι κάτοικοι της πόλης δεν σταμάτησαν να χαμογελούν δοκιμάζοντας το  Somersby Watermelon που τους πρόσφεραν οι τρεις όμορφες κοπέλες.

Και την επόμενη ημέρα, από το Ψυχικό και το Χαλάνδρι έως την Αγία Παρασκευή, την Κηφισιά και το Κεφαλάρι, η ίδια αντίδραση, ο ίδιος ενθουσιασμός. Είναι πλέον επίσημο: Το φετινό καλοκαίρι, η Ελλάδα έχει τη γέυση που της αξίζει!

Φωτογραφίες: Νικόλας Κατσαρός