Το φετινό καλοκαίρι έχει τη γεύση που του αξίζει

Ξέχνα την κλασική εικόνα του καρπουζιού. Το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο ήρθε σε μπουκάλι και χωρίς κουκούτσια.
SHARES

Τι είναι το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς καρπούζι; Ένα τίποτα. Και γιατί να πρέπει να το απολαμβάνεις μόνο με τον παραδοσιακό τρόπο; Γιατί για παράδειγμα να μην μπορούσες να το... πιεις σε ένα μπουκάλι χωρίς κουκούτσια;

Για δύο ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας έμαθε ότι η πόλη έχει την ιδιαίτερη γεύση που της αξίζει αυτό το καλοκαίρι. Και είναι ώρα να το μάθεις και ‘συ, γιατί το Somersby Watermelon έρχεται παντού, όπου και να βρίσκεσαι.

Στην πόλη, στο νησί, στην εξοχή. Όπου και να είσαι αυτό το καλοκαίρι μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη γεύση του καρπουζιού με ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Σε μπουκάλι και χωρίς κουκούτσια!

Η Αθήνα λοιπόν υποδέχθηκε στους δρόμους της για ένα διήμερο το Somesrby Watermelon με ένα παρδοσιακό τρόπο. Ο “καρπουζάς” ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης, συνέχισε στα Νότια Προάστεια και έφτασε μέχρι και τα Βόρεια την επόμενη ημέρα.

 

Μια γνώριμη καλοκαιρινή εικόνα με καρπούζια η οποία έκρυβε όμως μία μεγάλη έκπληξη. Σε κάθε στάση του αυτοκινήτου, τρεις δροσερές παρουσίες έβγαιναν από αυτό και πρόσφεραν το νέο Somersby Watermelon στους περαστικούς.

Την αρχική έκπληξη στο άκουσμα του καρπουζιού σε μπουκάλι χωρίς κουκούτσια, διαδέχονταν ο ενθουσιασμός στη δοκιμή του. Παγωμένο, με γεύση ελληνικού καλοκαιριού ήταν η όαση που χρειάζονταν εκείνη τη στιγμή στη ζέστη της Αθήνας.

 

Από το Κολωνάκι, την Μητροπόλεως, το Θησείο μέχρι τη Μαρίνα Φλοίσβου την Γλυφάδα και την Βουλιαγμένη, οι κάτοικοι της πόλης δεν σταμάτησαν να χαμογελούν δοκιμάζοντας το  Somersby Watermelon που τους πρόσφεραν οι τρεις όμορφες κοπέλες.

Και την επόμενη ημέρα, από το Ψυχικό και το Χαλάνδρι έως την Αγία Παρασκευή, την Κηφισιά και το Κεφαλάρι, η ίδια αντίδραση, ο ίδιος ενθουσιασμός. Είναι πλέον επίσημο: Το φετινό καλοκαίρι, η Ελλάδα έχει τη γέυση που της αξίζει!

Φωτογραφίες: Νικόλας Κατσαρός

Share
 

Best of Network

Ο Ολυμπιακός φέρνει Γουίλιαν Αράο!

Η επιμονή του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, φαίνεται πως πιάνει τόπο. Δεν αποκλείεται ακόμη και την Δευτέρα να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα!

Μπορούσε... τσάμπα, πλήρωσε 72.000.000 €

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί ανάλογες ιστορίες μ' αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά τέτοια διαφορά στα χρήματα προφανώς δεν έχει ξανασυμβεί μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Η Λίβερπουλ άκυρωσε τον Άλισον Μπέκερ κάποτε (2015) και μετά τον έκανε τον πιο ακριβό κίπερ στον πλανήτη.

Ο Όλσεν "χρυσώνει" τον ΠΑΟΚ

Η Ρόμα συμφώνησε με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν στη θέση του Άλισον και ο ΠΑΟΚ που είχε 20% ποσοστό μεταπώλησης, θα λάβει περίπου 2,4 εκατ. ευρώ.

 
PROMO
Social Man