ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μεσαία κατηγορία smartphones ‘ανέβηκε’

Το ολοκαίνουριο HUAWEI P smart παρουσιάζει το απόλυτο trend του 2018, την οθόνη FullView.

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε μια εποχή όπου τα smartphones κυριαρχούν και δύσκολα μπορούν πια να μας εκπλήξουν. Τι άλλο θα κάνει πια δηλαδή ένα κινητό για να μπορούμε να πούμε ότι κάνει την επανάσταση, να ψήνει καφέ μόνο του;

Όχι, καφέ ακόμα δεν ψήνει, όμως το ολοκαίνουριο HUAWEI P smart, το οποίο κυκλοφορεί ήδη και στην ελληνική αγορά από τις 8 Φεβρουαρίου, είναι η επανάσταση της FullView οθόνης σε smartphones μεσαίας κατηγορίας. Βασισμένο στο Android 8.0 λειτουργικό σύστημα EMUI 8.0 και αλγόριθμο διόρθωσης ατελειών, προσφέροντας έλεγχο μέσω χειρονομιών και άλλες λειτουργίες τελευταίας γενιάς, όντας κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις των νέων σε ηλικία καταναλωτών.

Εναρμονισμένο με τις τελευταίες τάσεις, το HUAWEI P smart υιοθετεί σχεδιασμό HUAWEI FullView Display με οθόνη 5,65” αναλογίας διαστάσεων 18:9, FHD+ ανάλυσης και αναλογίας οθόνης/πρόσοψης που ξεπερνά το 80%, προσφέροντας έτσι μία απολαυστική εμπειρία προβολής. Με κομψό design, άρτια συναρμολόγηση και κυρτό σχεδιασμό οθόνης 2.5D, το HUAWEI P smart προσφέρει άνετο κράτημα και υπέροχη αίσθηση στην αφή.

Εκτός όμως από την Full View οθόνη, το P smart έχει και μια κάμερα που ξέρει ακριβώς τι θέλεις. Κι αυτό χάρη στη διπλή κύρια κάμερα 13+2 MP. Το εκπληκτικό bokeh εφέ, η λειτουργία πορτραίτου, το Smart Face Beauty, ο έλεγχος μέσω χειρονομιών και μια σειρά καινοτόμων λειτουργιών, θα επιτρέψουν στη συσκευή να ικανοποιήσει τα ‘θέλω’ του χρήστη. Το HUAWEI P smart διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 8 MP με ενισχυμένη λειτουργία πορτραίτου και αναγνώριση προσώπου για τέλειες selfies. Συνδυαστικά δε, με τον αλγόριθμο βελτιστοποίησης χρωμάτων της HUAWEI, προσδίδει φυσική λάμψη στο δέρμα.

Ούτε η αργή ταχύτητα είναι πρόβλημα για το συγκεκριμένο smartphone, χάρη στο περιβάλλον χρήσης EMUI 8.0 το οποίο χρησιμοποιώντας ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης αρχείων, επιτρέπει στο P smart να τρέχει γρηγορότερα και ομαλότερα. Ο επεξεργαστής Kirin 659 που κρύβει μέσα της η συσκευή, επιτυγχάνει εξαιρετική κατανάλωση ενέργειας, για μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή της.

Εκτός από fullview οθόνη, έξυπνη κάμερα και ταχύτητα, προσφέρεται και ασφαλής σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος, αφού το HUAWEI P smart διαθέτει αισθητήρα 4 ης γενιάς για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μέσα σε 0,3 δευτερόλεπτα. Η HUAWEI συνδύασε την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος με άλλες λειτουργίες, όπως την πλοήγηση, τη λήψη φωτογραφιών και την απενεργοποίηση του ξυπνητηριού, χαρίζοντας έτσι μέσω του HUAWEI P smart μία ευφυέστερη και πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, το HUAWEI P smart είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακές εφαρμογές, όπως διαχωρισμό της οθόνης με ένα άγγιγμα, ‘κλωνοποίηση συσκευής’, HUAWEI Share και διπλή σύνδεση Bluetooth, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει την καθημερινότητά του χωρίς περιορισμούς. Τέλος, η μπαταρία των 3000 mAh με την τεχνολογία έξυπνης εξοικονόμησης ενέργειας 6 ης γενιάς, χαρίζουν στη συσκευή χρόνο λειτουργίας που αγγίζει τη μία ημέρα.

Με όλα αυτά τα φοβερά χαρακτηριστικά, αυτό ναι, είναι επανάσταση.