ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ήρθε η πλατφόρμα που σε πάει χωρίς άγχος στο συνεργείο

Τι συμβαίνει όταν δύο φίλοι αποφασίζουν να κάνουν το πάθος τους start-up;

Δεν είναι ντροπή. Είναι γεγονός. Δεν ξέρεις το αμάξι σου όπως ένας καλός μηχανικός αυτοκινήτων. Ούτε τι χρειάζεται κάθε φορά, ούτε βέβαια πόσο πραγματικά κοστίζει. Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ισχυρισθούν πως δεν μπορεί το συνεργείο -αν θέλει- να τους γλεντήσει. Και αυτοί ακόμα, μέχρι να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο γνώσης το έχουν χρυσοπληρώσει.

Όπως ο Νίκος Κάζος και ο Φοίβος Φαραντάκης που, έχοντας πληρώσει την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα αρκετά, αποφάσισαν να αφήσουν τις καριέρες τους – στον τραπεζικό χώρο ο ένας και στην ανάπτυξη και εμπορία λογισμικού ο άλλος – και να κάνουν το πάθος τους start-up.

Ο autoduder δεν είναι απλά η πλατφόρμα που σε βοηθά να βρίσκεις συνεργείο σε τιμές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Είναι ο online κολλητός σου που ξέρει από αμάξια και ανταλλακτικά και που εγγυάται ότι αυτό που βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή ή κινητού σου, αυτό θα είναι και στον τελικό λογαριασμό του συνεργείου που τελικά θα διαλέξεις.

Απολύτως δωρεάν και με τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, που πήρε στους ιδρυτές 1,5 χρόνο να τελειοποιήσουν, ο autoduder μπορεί να συνδυάσει 40 μάρκες αυτοκινήτων και 12.000 μοντέλα, με τις εργασίες και τις τιμές των 200+ προσεκτικά επιλεγμένων συνεργείων στην Αττική που ήδη συμμετέχουν στη πλατφόρμα. Έτσι, ό,τι και να ψάχνεις, ό,τι αυτοκίνητο και να έχεις, όπου κι αν μένεις, η πλατφόρμα αυτή έχει τις καλύτερες προτάσεις.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές του, ο autoduder “απλοποιεί τη διαδικασία, αυξάνει τις επιλογές, μειώνει το κόστος. Αλλάζει τον τρόπο που μέχρι τώρα επιλέγει κάποιος συνεργείο, αποτελώντας έναν επιπλέον παράγοντα διασφάλισης της τελικής ποιότητας εργασιών και ανταλλακτικών”. Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα του autoduder δεν είναι μόνο online. Βγαίνει από το διαδίκτυο και επισκέπτεται το κάθε συνεργείο που μπαίνει ή είναι ήδη στο δίκτυο συνεργατών της πλατφόρμας. Ελέγχει για σένα τον τρόπο εργασίας, την ποιότητα των ανταλλακτικών, το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η δουλειά που χρειάζεται να κάνει ο κάθε χρήστης. Μπαίνει στο autoduder.com, επιλέγει την εργασία που τον ενδιαφέρει για το ΙΧ του, ορίζει την περιοχή που βρίσκεται και συγκρίνει: Βλέπει αμέσως και αξιολογεί προσφορές από πολλά συνεργεία με ξεκάθαρες και συνολικές τιμές, ελεγμένες αξιολογήσεις από τους άλλους πελάτες που έχουν επισκεφθεί τα συνεργεία, αποστάσεις από τη διεύθυνση του χρήστη, ωράρια λειτουργίας αλλά και δωρεάν παροχές!

Η τιμή που εμφανίζεται για τις επιλεγμένες εργασίες είναι αυτή που ο χρήστης θα πληρώσει συνολικά στο συνεργείο χωρίς κρυφές χρεώσεις. Χωρίς εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Ξεκάθαρα και απλά: Ότι βλέπεις πληρώνεις!

Ακόμη όμως και κι αν κάπου μπερδευτεί, ο autoduder έχει… πρόσωπο. Και φωνή. Που απαντά 24/7 στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας για απορίες ή ερωτήσεις, αλλά και για διαχείριση παραπόνων σε περίπτωση που υπάρξει διαφωνία με το συνεργείο. Και αν χρειαστεί, η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών του θα μεταβεί επί τόπου στο συνεργείο να δώσει λύση.

Είναι η πρώτη φορά ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου έχει τέτοια δύναμη στα χέρια του, χωρίς να εξαρτάται από την καλή πίστη στον εκάστοτε μηχανικό συνεργείου. Μπορεί να μπει, να δει, να τσεκάρει τι έχουν πει οι προηγούμενοι και να διαλέξει. Από εργασίες μικρού και μεγάλου service, έως φρένα, ιμάντα, συμπλέκτη, αναρτήσεων, ηλεκτρολογικά και κλιματισμό. Με τις παρεχόμενες υπηρεσίες να μην σταματούν εκεί, καθώς σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα θα βρίσκεις και ελαστικά και φανοποιεία.

‘Ποιότητα’ και ‘εμπιστοσύνη’ είναι, σύμφωνα με τους ιδρυτές του autoduder, και οι λέξεις κλειδί για την επιτυχία της καινοτόμου αυτής  εταιρείας. “Αντιμετωπίζουμε δραστικά την ανασφάλεια που υπάρχει στην επιλογή του κατάλληλου συνεργείου για τις εκάστοτε εργασίες που απαιτεί ένα αυτοκίνητο. Ανασφάλεια ως προς την ποιότητα των εργασιών, ως προς το κόστος, ως προς τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν. Ο autoduder είναι ο online φίλος σου που όμως ξέρει και μπορεί να σε καθοδηγήσει και να σε προστατεύσει από τις κακοτοπιές, εξαφανίζοντας το άγχος, αλλά και την ταλαιπωρία που σχετίζεται με το αυτοκίνητο”.

Ένας φίλος που περισσότεροι από 10 νέους χρήστες χρησιμοποιούν την ημέρα, αποκτώντας -επιτέλους- το πάνω χέρι όταν αφορά στην επίσκεψη στο συνεργείο.