ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κέρδισε το νέο 4G Smartphone HTC ONE M8

Το ONEMAN και η COSMOTE σού δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο κινητό της HTC και να ζήσεις την εμπειρία των ταχυτήτων 4G. Μπες στην κλήρωση.

Όταν είναι ένα κινητό της HTC στο παιχνίδι, το πράγμα σοβαρεύει αρκετά. Κι αυτό μπορούν να το αντιληφθούν όλοι όσοι είχαν την τύχη μέχρι τώρα να “δουλέψουν” με ένα κινητό της εταιρείας αυτής και να το δοκιμάσουν σε ταχύτητες 4G του πανίσχυρου δικτύου της COSMOTE. Το νέο HTC ONE M8 όχι απλά υποστηρίζει την εμπειρία 4G αλλά είναι η ιδανική συσκευή για να σερφάρεις και να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που σου παρέχονται.

Όλος ο κόσμος των Smartphones στην COSMOTE

 

Ας πούμε μερικά παραπάνω λόγια για την συσκευή πριν φτάσουμε στον διαγωνισμό.

  • Διαθέτει γερό σώμα από επεξεργασμένο μέταλλο.
  • Λεπτή κατασκευή 9,35 mm.
  • Καμπυλωτό, εργονομικό σχήμα που ταιριάζει στο χέρι σου με φυσική ευκολία.
  • Βίντεο τέσσερις φορές πιο ευκρινή από τα βίντεο Full HD.
  • Εργαλεία φωτογράφισης επόμενης γενιάς (να αφαιρέσεις το θόλωμα, να τραβάς μεγαλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες, να προσθέτεις συναρπαστικά εφέ με ένα άγγιγμα)
  • UltraPixel δύο φορές μεγαλύτερα από το μέσο μέγεθος, ώστε να αιχμαλωτίζει 300% περισσότερο φως.
  • Πλήρης χειρισμός τηλεόρασης με ευφυές τηλεκοντρόλ, οδηγό προγράμματος με γραφικά και HTC Sense TV™ Σπορ.

Πάμε να δούμε και πώς θα το κάνεις δικό σου. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κάνε το 4G Smartphone HTC ONE M8 δικό σου.

Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γιώργος Κουτούκης. Έχει ειδοποιηθεί μέσω email. Σε περίπτωση μη απόκρισης στο email, θα επαναληφθεί η κλήρωση.

 

Το HTC ONE M8 έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά που διαθέτει η COSMOTE. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, και με ταχύτητες που συνεχώς αυξάνονται. Ενδεικτικά, τον Οκτώβριο το Mobile Internet της COSMOTE κατέγραψε μέσο όρο ταχύτητας downloading περισσότερο από 18 mbps σύμφωνα με μετρήσεις κοινού στο SpeedTest, του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.