ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ψηλά πετούν οι IT: ένα βίντεο – ολοκαύτωμα

Ο Θωμάς Ζάμπρας κι ο Διονύσης Ατζαράκης βγαίνουν και ξαναμπαίνουν και πατάνε το 'Restart'.

Αν είσαι απ’ τους τυχερούς – άτυχους που εργάζονται σε γραφείο, κάποια στιγμή θα έχεις χρειαστεί την πολύτιμη βοήθεια ενός IT, δηλαδή ενός τεχνικού υπολογιστή, όταν το κομπιούτερ σου κόλλησε, εμφάνισε μπλε οθόνη, ή απλά είχε βγει απ’ την πρίζα και δεν το πρόσεξες ποτέ.

Ξέρεις, αυτούς τους μυστήριους τύπους που κάθονται όλη μέρα στο γραφείο τους και η μόνιμη απάντηση σε όλα είναι “Restart έκανες;”. Όπως φαίνεται κι όπως μας δείχνουν και στο παρακάτω βίντεο ο Θωμάς Ζάμπρας κι ο Διονύσης Ατζαράκης, η δουλειά ενός τεχνικού υπολογιστή χρειάζεται τελικά περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες απ’ το να ξέρεις που βρίσκεται το κουμπί του ‘Restart’.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις, δεν είναι και τόσο συμπτωματική:

 

Κοίτα εδώ κάτι πράγματα, αν είναι δυνατόν. Ευτυχώς, στο Athens Tech, το πρώτο τεχνολογικό κολέγιο της χώρας αποκλειστικά αφιερωμένη στο Computer Science, με πτυχία σε Business Informatics και Internet Computing και μάστερ σε Big Data, Security, Web και Mobile apps, θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να μην επικαλείσαι τη βοήθεια του Θεού όταν ένας υπολογιστής κρασάρει.

Το Athens Tech είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα  και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας. Επίλεξε λοιπόν το αντικείμενο που σου ταιριάζει καλύτερα απ΄το πλήρες πρόγραμμα σπουδών και σπούδασε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα.

Restart όμως, έκανες;