ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γκάτζετ για να πάρεις στο Χιονοδρομικό

Το ΟΝΕΜΑΝ εγκαινιάζει τη σειρά SNOW με αφιερώματα για τα χειμερινά σπορ και έναν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλα ετήσιες κάρτες, ημερήσια και διήμερα πάσο για το Snow Park Kalavrita.

Λοιπόν, μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου θα πέφτει πολύ χιόνι εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ. Εξτρα σπέσιαλ αφιερωματάκια σε χειμερινά σπορ και σπορ βουνού και ένας μεγάλος διαγωνισμός με έπαθλα -πάρε χαρτί και μολύβι-

  • 2 ετήσιες κάρτες
  • 25 ημερήσια πάσο
  • 30 πάσο για Σαββατοκύριακο

στο Snow Park Kalavrita.

Κάτι που σημαίνει ότι όπου βλέπεις το σηματάκι ONEMAN SNOW στη φωτογραφία μπαίνεις μέσα, διαβάζεις τους όρους του διαγωνισμού και συμπληρώνεις το όνομα σου στην ειδική φόρμα. Ξεκινώντας τώρα.

Σχετικά με το SNOWPARK Kalavrita, το καλοκαίρι του 2012 έγινε εκ νέου σχεδίαση και ουσιαστική αναβάθμιση ώστε σήμερα να θωρείται ένα από τα πιο προηγμένα Χιονοδρομικά κέντρα με ικανότητα να λειτουργεί ακόμα και με μικρή χιονοκάλυψη.

Παράλληλα προστέθηκαν πίστες διαδρομές και εμπόδια που να καλύπτουν όλα τα επίπεδα ικανότητας και δραστηριότητες πέρα από τα συνηθισμένα όπως mountain-bike, snow-kite, bmx.

Και γι’ αυτό εμείς σήμερα ξεκινάμε με τα γκάτζετ που θα χρειαστείς στο Χιονοδρομικό ώστε να είσαι προετοιμασμένος.

Stay tuned.

Motorola FV300 2-Way Radio Walkie

Αν πήγαινες για καμιά ορειβασία θα σου έλεγα να πάρεις κάτι πιο δυνατό, με περισσότερη εμβέλεια. Αλλά για χιονοδρομικό και σκι ένα γουόκι τόκι Motorola είναι ότι πρέπει. Εχει 10 χιλιόμετρα εμβέλεια, δε θα σου χαλάσει ποτέ, θα δουλεύει και στους μείον εξήντα.

Θα σου χρειαστεί: Μάλλον ποτέ αφού στα περισσότερα χιονοδρομικά πιάνει κινητό. Αλλά με αυτά τα αθλήματα ποτέ δεν ξέρεις.

Θα σου κοστίσει: 49 ευρώ

Pyle PSKI2

Εδώ μιλάμε για βασικό εξοπλισμό. Ρολόι με αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα, θερμόμετρο, χρονόμετρο και ταχύμετρο. Ακόμα και πρόγνωση για παλίροια βγάζει.

Θα σου χρειαστεί: Κάθε ώρα και στιγμή για έχεις μια αξιόπιστη, on the spot, μετεωρολογική πρόγνωση.

Θα σου κοστίσει: 32 ευρώ

Garmin Forerunner 70

Εδώ μιλάμε για βασικό εργαλείο προπόνησης για οποιοδήποτε άθλημα τραβάει σε μήκος. Πεζοπορία, ορειβασία, μαραθώνιος, διάλεξε. Φυσικά υπάρχουν και εξειδικευμένα εργαλεία για το καθένα αλλά με αυτό καλύπτεις όλες τις ανάγκες σου στο χιονοδρομικό χωρίς μεγάλο κόστος.

Θα σου χρειαστεί: Μόνο αν είσαι από αυτούς που τους ενδιαφέρουν οι επιδόσεις.

Θα σου κοστίσει: 123 ευρώ

Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom

Και εδώ έχουμε τη Φεράρι της προπόνησης μαζί. Στο Nike+  Sportwatch έχεις τα πάντα σε μία συσκευή και όλες τις συνδεσιμότητες και τα social data (π.χ. διαδρομές ρεκόρ) στο χέρι σου.

Θα σου χρειαστεί: Κάθε ώρα και στιγμή. Μπορείς να γράψεις διαδρομές πεζοπορίες, ορειβασίες, πίστες σκι, να μοιραστείς, να ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή (ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος), να έχεις ενδελεχή data logs για τις προπονήσεις σου.

Θα σου κοστίσει: 349 ευρώ

GoPro Helmet Front Mount

Μη χαίρεσαι. Ούτε το κράνος είναι ούτε η κάμερα. Είναι ο αντάπτορας για κάμερα και μάλιστα μόνο κάμερες Hero.

Θα σου χρειαστεί: Όταν θα κάνεις διπλό μπακ φλιπ με τη σανίδα

Θα σου κοστίσει: 17 ευρώ

GoPro Hero3 White Edition

Η κάμερα που λέγαμε. Πακέτο πάνε οπότε κοίτα μήπως μπορείς να αποσπάσεις καμιά καλύτερη προσφορά.

Θα σου χρειαστεί: Στο διπλό μπακ φλιπ που λέγαμε

Θα σου κοστίσει: 249 ευρώ

Motorola S10-HD

Σχετικά σπάνιο αξεσουάρ. Γιατί καλός στεροφονικός ήχος μέσω Bluetooth δεν είναι κάτι που θα βρεις σε handsfree ή άλλα ακουστικά. Εκτός αν θες να μου πεις ότι θα περάσεις καλώδιο κάτω από τη μπλούζα.

Θα σου χρειαστεί: Στην μαύρη. Γιατί στην baby εδώ που τα λέμε αν το φοράς μπορεί να είναι και μειονέκτημα. Μπορεί να πέσει πάνω σου κανένας άσχετος χωρίς να πάρεις μυρουδιά.

Θα σου κοστίσει: 34 ευρώ

Jkase Nokia Lumia 920 Cover

Ενα παράδειγμα δίνω. Γιατί κατά τα άλλα θήκες Jkase θα βρεις για πολλά μοντέλα.

Θα σου χρειαστεί: Δεν ξέρω αλλά στο βουνό υπάρχει περίπτωση να κλάψεις πολύ με ακριβό κινητό πάνω στα βράχια ή στα χιόνια.

Θα σου κοστίσει: 5 ευρώ