ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Nintendo Switch είναι η επιστροφή της Nintendo

Ξέραμε ότι οι δυναμικές επιστροφές συνοδεύονται από μεγάλο κρότο, αλλά η καινούργια κονσόλα της Nintendo συνοδεύεται και από πολλαπλές δυνατότητες. Όχι, παίζουμε.

Μέσα από ένα άκρως κατατοπιστικό βίντεο διακοσίων κάτι δευτερόλεπτων, η Nintendo μάς επέτρεψε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Nintendo Switch, την ολοκαίνουργια κονσόλα της που βγαίνει στις αγορές τον Μάρτιο του 2017.

Ουσιαστικά, η κονσόλα αποτελεί ένα υβρίδιο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Μιλάμε για τη σαφώς πιο πολυδιάστατη παιχνιδοκονσόλα που συναντήσαμε ποτέ, αφού οι δυνατότητες που παρέχει στον κάτοχό της είναι ταυτόχρονα μια σειρά από καινοτομίες.

Το Nintendo Switch συνδέεται με την τηλεόραση, αλλά ξεκουμπώνοντας ένα μέρος του μεταμορφώνεται σε τάμπλετ που μπορείς να κουβαλήσεις οπουδήποτε. Εννοείται ότι υπάρχει και stand που σου επιτρέπει να το στήσεις πρακτικά οπουδήποτε και να στρωθείς στο παιχνίδι με την παρέα σου και τα χειριστήριά της.

Τα παρακάτω 3,5 λεπτά θα σε κάνουν να μετρήσεις όλες τις μέρες, μία-μία, μέχρι τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς. Αυτό κάνουμε ήδη.