STYLE

Το μέλλον του design είναι εδώ

Μετά τα Stan Smith και τα Superstar, η adidas παρουσιάζει το επόμενο sneaker που θα αγαπήσεις. Τα adidas Tubular είναι το μέλλον.

Λένε πως αν αγαπάς κάτι πολύ, πρέπει να το αφήσεις να φύγει. Αν γυρίσει θα είναι για πάντα δικό σου, αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ. Ή κάπως έτσι τελοσπάντων.

Δεν υπάρχει νεαρός (και μη) που δεν αγάπησε τα Stan Smith και τα Superstar της adidas. Τα αφήσαμε να φύγουν και τελικά γύρισαν για να γίνουν για πάντα δικά μας.

Τα Stan Smith και τα Superstar ανήκουν άλλωστε στα κλασικά και αγαπημένα sneakers της adidas. Όλα τα κλασικά πράγματα όμως, είναι και διαχρονικά κι έτσι η μεγάλη τους επιστροφή τα έφερε ξανά στο πόδι σου, σαν να μην έφυγαν ποτέ.

Μετά το πετυχημένο πείραμα του κλασικού, η adidas ετοιμάζεται για κάτι πιο προοδευτικό. Πρόκειται για το Tubular, ένα νέο sneaker με sport και fashion σιλουέτα ταυτόχρονα και ένα άκρως καινοτόμο design.

Το Tubular δεν ανήκει σε κάποια κατηγορία, δημιουργεί μια κατηγορία μόνο του και θα αποτελέσει το επόμενο sneaker που θα αγαπήσεις αυτό το χειμώνα.

Τι είναι το Tubular

 

Το Tubular είναι το μέλλον, αλλά έρχεται κι αυτό από το ένδοξο παρελθόν.  Κι αυτό διότι «γεννήθηκε» από παλιότερα και κλασικά μοντέλα της adidas, αποτελώντας ταυτόχρονα την πιο αγνή μορφή της σύγχρονης αισθητικής.

Συνδυάζει τη γοητεία του παλιού, με την ομορφιά του νέου. Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός είναι αλλιώς, δυο σε ένα.

Είμαι σίγουρος πως το νέο μοντέλο της adidas θα κυριαρχήσει στις στιλιστικές σου επιλογές, όπως θα κυριαρχήσει και στον κόσμο του design.

Το μέλλον του design

Στη φωτογράφηση και τα video για το νέο sneaker της adidas, 6 επιδραστικοί άνθρωποι από το χώρο του design και της τέχνης καταθέτουν τη δική τους άποψη σχετικά με το πως οραματίζονται το μέλλον του design.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος και οι φωτογράφοι Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου μας εξηγούν πως το μέλλον του design έχει σαφείς αναφορές σε κλασικά κομμάτια αλλά εμπνέεται από τις πιο σύγχρονες τάσεις.

Ό,τι ακριβώς καταφέρνει και το νέο sneaker της adidas, Tubular, το οποίο ήρθε για να αλλάξει το μέλλον του design. Ποιος ξέρει, ίσως σε μερικά χρόνια, για να περιγράψεις το μέλλον του design να αρκεί μια λέξη: Tubular.

 

Το βίντεο κλείνει ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης-χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος.

Δες στο βίντεο πως εκλαμβάνουν το μέλλον του design 6 influencers:

 

Η επίσημη παρουσίαση

 

H επίσημη παρουσίαση του Tubular στην Αθήνα δεν θα μπορούσε να γίνει από κάποιον άλλο παρά από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Ο σκηνοθέτης-χορογράφος έχει αποδείξει πως μπορεί να μεταμορφώσει κάθε τι κλασικό και η συνεργασία του με τα adidas Originals προκύπτει ως απόλυτα φυσική.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε ένα exclusive event στο pop-up store της adidas στην Αιόλου 25 (Πλατεία Αγ. Ειρήνης) μέσα από ένα μουσικoχορευτικό δρώμενο που θα συνδυάσει την lifestyle κληρονομιά του brand με την street αισθητική.

Σε περιμένουμε εκεί για να ζήσεις από κοντά το μέλλον του design.

Μάθε περισσότερα για το Tubular στο www.adidas.com/tubular

Μείνε συντονισμένος ακολουθώντας την adidas στα Social Media:

Instagram: www.instagram.com/adidasgr

Twitter www.twitter.com/adidasGR

Facebook: www.facebook.com/adidasOriginals