PUBLI

Εισιτήρια για Muse κανείς;

Το Oneman κι η Mastercard σου χαρίζουν 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της χρονιάς.

Η Mastercard σε πάει στην πιο πολύ-αναμενόμενη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, στο Ejekt Festival, το Σάββατο 23 Ιουλίου!

Επειδή “Cashless is Rock”, αν είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) μπορείς να διεκδικήσεις ένα από τα 5 διπλά εισιτήρια για να δεις τους Muse και τα υπόλοιπα ονόματα της μεγάλης βραδιάς.

Με τη βοήθεια της Mastercard, το Ejekt μετατρέπεται σε ένα cashless rock event, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν μόνο  στη μουσική,  και να κάνουν τις συναλλαγές τους με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια στους χώρους του φεστιβάλ, μόνο με την κάρτα τους.

Cashless ταμεία στα μπαρ, αλλά και ένα Mastercard Innovation Corner, που φέρνει στο σήμερα το αύριο των συναλλαγών, είναι κάποιες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Mastercard στις 23 Ιουλίου.

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους κατόχους καρτών Mastercard ® που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους για αγορές στα μπαρ του φεστιβάλ, κάνοντας τη βραδιά τους ακόμα πιο rock!

 

Φέτος στο Ejekt απόλαυσε μόνο τη μουσική, χωρίς το άγχος των μετρητών και χωρίς να χάνεις χρόνο σε ουρές. Ζήσε την εμπειρία του Ejekt Festival έχοντας μαζί σου μόνο την κάρτα σου και ζήσε την πιο cashless rock βραδιά του καλοκαιριού!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιουλίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με σχετικό e-mail.